Σε εξέλιξη η πυκνή χιονόπτωση στον δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Σε εξέλιξη η πυκνή χιονόπτωση στον δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 12, 2019 - 14:09
7 σχόλια

Αλάτι θα μπορείτε να προμηθευτείτε στην ΥΕΒ Τρίπολης στην οδό Τάπιας.

Λεβίδι

Νέα ενημέρωση 19:00

Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται μόνο η κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

Οι κεντρικοί δρόμοι είναι σε καλή κατάσταση.

Ο κ. Παπαδημητρίου εφιστά την προσοχή στους οδηγούς και τους πεζούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις γιατί τις βραδινές ώρες αναμένετε να υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασία και παγετός.

Αλάτι θα μπορείτε να προμηθευτείτε στην ΥΕΒ Τρίπολης στην οδό Τάπιας.

Χιονίζει και βρέχει παράλληλα στην έκταση του δήμου Τρίπολης. Το σκηνικό το καιρού αλλάζει από λεπτό σε λεπτό και οι κεραυνοί και τα μπουμπουνητά, δίνουν την σκυτάλη στις πυκνές νιφάδες χιονιού.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακλουθούν στην περιοχή του Καρδαρά πυκνό είναι το χιόνι που πέφτει και η προσέγγιση του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου γίνεται αποκλειστικά με αλυσίδες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του δήμου Τρίπολη Σ. Παπαδημητρίου πληροφορηθήκαμε ότι ο χιονιάς έχει πλήξει ολόκληρο τον δήμο. Αυτή την στιγμή ένα μηχάνημα βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο και  βρίσκεται σε επιφυλακή.

Αν υπάρξει χιονόστρωση στην πόλη της Τρίπολης, προτεραιότητα θα δοθεί στους κεντρικούς δρόμους

Να αναφέρουμε ότι σε επιφυλακή είναι και τα δύο εκχιονιστικά στην ΔΕ Λεβιδίου.

 

Η χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη έτσι ακόμα δεν υπάρχει κάποια σαφή εικόνα για το τι γίνεται στα χωριά του δήμου. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο για την κατάσταση της κακοκαιρίας στο e-mai (info@arcadiaportal.gr)

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Η χιονόπτωση δεν είναι στον δήμο Τρίπολης αλλά στην Τρίπολη. Δήμος είναι ο λαός και όχι η πόλη.

19:27 Καλλικρατικός δήμος Τρίπολης λέγεται, ω στούκας, που βγήκες να πεις τη μ@λ@κία σου. Δήμος δεν είναι μόνο ο λαός. Δήμοι είναι και η διοικητικές υποδιαιρέσεις της χώρας που παράλληλα αποτελούν και τον Α' Βαθμό Αυτοδιοίκησης. ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Είπα κι εγώ, δεν θά'βγαινε κι ένας πανηλίθιος να πει την εξυπνάδα του; Μάτσο από δαύτους η Τρίπολη! Διεκδικεί τα πρωτεία!

Και τι σχέση έχει ρε γκιώνη η υποδιαίρεση , που γίνεται διοικητικούς λόγους , με το που χιονίζει ;;; Είσαι απίκο και για βρισίδι κόπανε !!!! Έχει καμία σχέση το χιόνι με τη διοίκηση ;;; Η υποδιαίρεση γίνεται για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ λόγους και όχι για να ξέρουμε που χιονίζει και που όχι..... Το χιόνι πέφτει σε εδάφη ( πχ Τρίπολη ) που διοικητικά ανήκουν στο Δήμο Τρίπολης...Και κόπανος και υβριστής !!!!

Προχθές χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας....Άκουσες κανένα να λέει ή να γράφει ότι χιόνισε στο κέντρο του Δήμου Αθηναίων ;;; Στα δελτία του καιρού μιλάνε για νομούς και περιοχές , που είναι τρόπο τινά γεωγραφικές υποδιαιρέσεις , δεν μιλάνε ΠΟΤΕ για Δήμους ( πχ αύριο θα χιονίσει στη Λάρισα ή σε περιοχές του νομού Λαρίσης ,όχι στο δήμο Λαρισαίων ) .....Κόπανε , που θα διορθώσεις κιόλας !!!!

21:39, δεν είμαι ο 19:27, αλλά «πανίβλακας» και «στούκας» είσαι εσύ, πονηρίδη/ου. Ο 19:27 εννοεί (πολύ σωστά, αλλά πού να το καταλάβεις εσύ, ξερόλα...) ότι το χιόνι έπεσε στο Τόπο, τον γεωγραφικό χώρο, της Τρίπολης, και όχι στο Θεσμό, τον Δήμο δλδ, όπως κι αν τον ορίζει ο καθένας (Καλλικρατική διοικητική διαίρεση, λαό, πολίτη). Κατάλαβες;

@21:39, τελικά εσύ ήσουν «ο πανηλίθιος που βγήκε να πει την εξυπνάδα του...» Και τώρα που έφαγες τη μπανάνα σου, γύρισες στο κλουβάκι σου. Αν είχες ψυχή, έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον μια συγνώμη. Όχι για το λάθος σου. Αλλά για το θράσος σου και για τα βρισίδια που έριξες χωρίς λόγο και χωρίς να σε προκαλέσει κανένας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.