Επίσημη πρώτη για τον Κατσαφάνα - «Κάτι χρωστάμε στην τοπική αυτοδιοίκηση» (vid)

Επίσημη πρώτη για τον Κατσαφάνα - «Κάτι χρωστάμε στην τοπική αυτοδιοίκηση» (vid)

Ιανουάριος 11, 2019 - 14:19
36 σχόλια

Επίσημη παρουσίαση της δημοτικής παράταξης ««Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης»

Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάνας ανακοίνωσε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και επίσημα την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Τρίπολης.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου της παράταξης, όπου και έγινε η παρουσίαση του λογότυπου της δημοτικής παράταξης «Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης» και παρουσιάστηκε μέρος του προγράμματος του κύριου Κατσαφάνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να θέσει υποψηφιότητα, αλλά σχολίασε και τα δημοσιεύματα τα οποία τον θέλουν «λαγό» του κ. Παυλή.

Κάτι χρωστάμε στην τοπική αυτοδιοίκηση» είπε ο κ. Κατσαφάνας αναπτύσσοντας τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στα αυτοδιοικητικά πράγματα.

Χρωστάμε μία καλή λειτουργία στην αυτοδιοίκηση, λέμε όχι στην απαξίωση του δήμου και στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο να ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου και να έχουν άποψη για τα πολιτικά πράγματα του δήμου.

Θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε

Δείτε το δελτίο Τύπου

Ο συνδυασμός μας- με τον τίτλο «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ για το Δήμο Τρίπολης» πήρε την απόφαση αυτή μετά από πολλή σκέψη και αίσθηση ευθύνης, αφού προηγουμένως για μεγάλο χρονικό διάστημα επεξεργάστηκε προτάσεις. Τις προτάσεις αυτές τις επεξεργάστηκαν ομάδες εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και τις κοστολόγησαν επίσης. Αναφέρονται  σε όλους τους τομείς δράσης που αφορούν σωστή και υγιή διαβίωση στην πόλη μας αλλά κυρίως τον τομέα της ανάπτυξης.

Όλα τα θέματα αυτά θα αναπτυχθούν διεξοδικά και θα τεθούν υπόψη των πολιτών από τις επιτροπές μελετών με απώτερο σκοπό την περαιτέρω επεξεργασία και τον εμπλουτισμό τους.

Όπως το δείχνει και ο τίτλος του συνδυασμού μας προτείνουμε δραστικές τομές στις σχέσεις πολίτη- δήμου:

Στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ (Δημοτικές Ενότητες- Τοπικές Κοινότητες)
Στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Παραγωγή
Στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ (αρχαιολογικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, αθλητικό, συνεδριακό, δασικό κ.λ.π.)
Στα ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (ομαδοποίηση, νέα σχέδια διαχείρισης)
Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ των πολιτών (περιβάλλον, δρόμοι, απορρίμματα, αδέσποτα, κυκλοφοριακό και γενικά όλα όσα αφορούν την εικόνα της πόλης αλλά και των τοπικών κοινοτήτων).
ΡΟΜΑ (αντιμετώπιση των προβλημάτων και προσπάθεια ενσωμάτωσής τους)

Μεγάλο βάρος θα δοθεί στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας, εκμεταλλευόμενοι καινοτομίες, επιστήμη, αλλά και ότι μας παρέχει η φύση (αέρας, ήλιος, νερό, δάση).

Τα προγράμματα αυτά θα τα αναπτύξουμε διεξοδικά στην πορεία προς τις εκλογές.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν προερχόμαστε από κανένα κομματικό σωλήνα και δεν εμπλεκόμαστε σε υπόγεια ρεύματα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

Η εμπειρία μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι αρχές του κοινοτισμού από τις οποίες εμπνεόμαστε, αποτελούν εγγύηση για την πορεία που θέλουμε να διαγράψουμε.

Επίσης εγγύηση αποτελεί και η συμμετοχή στον συνδυασμό μας νέων ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, που διακατέχονται από όραμα και δυναμισμό.

Θα τολμήσουμε επίσης και την ενεργοποίηση των πολιτών που σήμερα δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Είμαστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα βρεθούν στην πορεία μας, είμαστε όμως αποφασισμένοι να τα παλέψουμε και να τα ξεπεράσουμε, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μας δίνει η νομοθεσία και να μετατρέψουμε τον δήμο σε εργαλείο παραγωγικής ανασυγκρότησης επ’ ωφελεία των δημοτών… και γι’ αυτά θέλουμε να κριθούμε!

Εμείς, ένα πράγμα μπορούμε να εγγυηθούμε αυτή τη στιγμή: ότι δεν θα σας εξαπατήσουμε, όσο και αν αυτό ακούγεται καχύποπτο στις  εποχές που ζούμε.

Ευχαριστούμε πολύ που μας ακούσατε και ευχόμαστε

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσημη παρουσίαση της δημοτικής παράταξης ««Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης»


36 Σχόλια

75 χρόνων θα λύσεις τα προβλήματα του δήμου ; Σε είδαμε τι έκανες 4 χρόνια αντιδήμαρχος του Σμυρνιωτη. Για περιβάλλον μη μιλάς καλύτερα γιατί είσαι χρεωμένος με την Αγία Τριάδα.

Κώστα δεν προερχόσαστε από κομματικό σωλήνα αλλά είσαι υπάλληλος συγκεκριμένων επιχειρηματιών που θέλουν να κάνουν μπίζνες στο δήμο για πάρτη τους κι όχι για το καλό των πολιτών.

"It's time to play the music..."έτσι ξεκινά γνωστό τραγούδι τίτλων...

Δεν χρωστάτε τίποτα στην Τριπολη καθήστε στην Βλαχοκερασιά και αφήστε μας ήσυχους ρε Παππού.

Τρεις και ο Κούκος....!!! ΧΑΧΑ!! Φανερη εκπροσώπηση τοπικών (και όχι μόνο) συμφερόντων....από τον γενειοφόρο νεαρό με τα γυαλιά!!

Αρχαία Πνεύματα του Κακού!! Αφήστε την νεολαία να βγεί μπροστά...και τραβάτε στα χωριά σας για πρέφα...ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΑΣ!!!!

Είναι κρίμα να πληρώνονται τόσοι άνθρωποι στις επιχειρησεις των κυριων.......και το αποτέλεσμα να είναι αυτό. Η φωτογραφία μιλάει από μονη της. τραπεζακι μνημόσυνο μία σόμπα ένας λευκός πινακας ένα μπουκαλάκι νερο ένα άδειο πιατάκι και οκχτώ άνθρωποι άλλος με φανέλα άλλος με γιαλι ηλίου άλλος όπως ξύπνησε και όλοι μαζί να ζητάνε τη ψήφο μας. Η επικοινωνία στο μεγαλείο της.

ειναι τα πρωτα >καλα> της απλης αναλογικης.ολοι αυτοι γνωριζουν τι εχει να γινει στον 2ο γυρο. Ανοιχτες δημοπρασιες με ανταλλαγματα οχι αξιωματα και τα συναφη αλλα σημερα το κασερι ειναι ο βασιλιας.ΚΡΙΜΑ για την χωρα μας και την τοπικη αυτοδιοικηση.

Tί αλλαγές και νέα πράγματα να περιμένουμε απο ανθρώπους 60+ ετών; Οι αντιλήψεις θα είναι του 1950. Τάξης και ηθική!

Προχωρα κωστα ...... Ασε τα ποντικια της οθονης να βριζουν...

Ο Κατσαφανας δεν ήταν αντιδήμαρχος του Σμυρνιωτη; Τώρα παπαγαλάκια του Σμυρνιωτη γιατί λύσατε δεν σας αρέσει τώρα ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο 75ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ........

Το παιδι με τις πολλες τριχες στο προσωπο και στενο συγγενικο του προσωπο δεν εγραφαν στα σοσιαλ μιντια. Οτι οι Τριπολιτσιωτες ειναι μιζεροι;; Γιατι κατεβαινει σε μια μιζερη πολη;

@01:35 Εσύ ρε μεγάλο μέντιουμ πού το ξέρεις ότι όλοι αυτοί που κράζουν είναι του Σμυρνιώτη; Δεν μαζευόσαστε λεω εγώ που μου κατεβάζετε όλους τους σκελετούς και τα ΚΑΠΗ να διοικήσουν το δήμο; Γελάνε και τα τσιμέντα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ήταν καλός ο μακαρίτης και είπαν να μαζευτούν συγγενείς και φίλοι να τον κλάψουν. Ζωή σε σας

Που τους πάτε ρε τους γέρους δώστε τους καμμία κούπα κρασί και αφήστε τους στην ησυχία τους.

Αυτό που χρωστάτε στην τοπική αυτοδιοίκηση κ. Κατσαφάνα είναι να κάτσετε σπίτι σας στ' αβγά σας!

Μπράβο ΚΩστα σου αξίζει έφερες στο δήμο ένα εκατομμύριο ευρώ από τις Απε και ο ΣΜυρνιωτης και ο ΠΑυλης δεν μπορούν να τα δουλεψουν

Περιμένω να δω τι κουρκούτια θα μας παρουσιάσει ο Κατσιπος. Ακούγεται πως εχει κάτι γερόντια απο το Μαυρίκι πάνω απο 75 ετών έκαστος.

Δεν σας χαλαει που σας εφερε προικα απο την Σκυριτιδα τα λεφτα απο τις ανεμογεννητριες. Εισαστε πολυ λιγοι για να μιλατε για εναν ανθρωπο που δεν εχει πληρωθει ουτε ενα ευρω τοσα χρονια απο τους Δημους που υπηρετησε.

Γιαννης Σ. 20:14 Την προίκα του να τη βάλει εκεί που ξέρει. Και δεν κατάλαβα; Τί μας το λες ότι δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ; Ας μην κατέβαινε υποψήφιος τότε αν δεν του άρεσε! Μήπως πρέπει να του στήσουμε και άγαλμα; Σου είπε εσένα κανένας ότι όσοι κατεβαίνουν υποψήφιοι και εκλέγονται πρέπει ντε και καλά να πληρώνονται κιόλας; Όποιος θέλει, κατεβαίνει υποψήφιος γιατί αγαπάει τον τόπο του και την πόλη του, όχι την τσέπη του, βλήτο! Διαφορετικά, σπίτι του!

Οσο για τον χαρακτηρισμο βλητο στον επιστρεφω. Οσο για τα υπολοιπα, δεν καταλαβες καν τι εγραψα. Αλλα και παλι σε ετσουξε. Οποτε καπιο οφελος εχεις. Κατσε να σε φανε τα σκουπιδια και τα σκυλια. Αντε γειααα!!!

Τωρα θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Εφοσον, όπως λένε πολλοι, οι Τριπολιτσιωτες χρωσταμε χαρη στους προεδρους που μας ταιζουν, αρα θα πρεπει στις εκλογες να σκισουν. Να δουμε ποσοι ευεργετημενοι θα βρεθουν ρε παιδι μου. Να "μετρηθουμε", εμεις τα λιγδοταμπαρα που μας κανουν χαρη που υπαρχουν . Ετσι μας αντιμετωπιζουν ως μιζερους. Να δούμε λοιπον τους μη μιζερους ποσοι ειναι

@22:18 Ναι ρε μεγάλε μας έτσουξε η υποψηφιότητα του μπάρμπα τι να σου πω! Επίσης έχουμε χ€$τεί κι επάνω μας από το φόβο μας! Λες και θα βγει κιόλας! Αλλά τι να κάνεις κι εσύ; Να μην γλύψεις και να μην υποστηρίξεις τον "καπετάνιο" του Αστέρα που έχει φαγωθεί να βάλει χέρι στο δήμο; Αμαρτία από το Θεό..

Λεγε οτι θες λεγε, λεγε οτι θες.... Ακομη σχολιαζεις οποτε σε τσουζει. Και οπως σου ξαναειπα. Κατσε να σε φανε τα σκυλια και τα σκουπιδια. Τελευταιο ... Αντε γειαααα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.