Το ΥΠΠΕΘ για την επίθεση εναντίον διαδηλωτών εκπαιδευτικών

Το ΥΠΠΕΘ για την επίθεση εναντίον διαδηλωτών εκπαιδευτικών

Ιανουάριος 12, 2019 - 11:41
5 σχόλια

Με αφορμή τη σημερινή επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών διαδηλωτών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δηλώνει:

«‘’Ο υπέρμετρος ζήλος’’ ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ που επέδειξαν εναντίον των διαδηλωτών εκπαιδευτικών είναι επικίνδυνος και απόλυτα καταδικαστέος. Τέτοιες ενέργειες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα και τον ρόλο που η σημερινή κυβέρνηση επιθυμεί να έχει η Ελληνική Αστυνομία. Ήδη η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αντέδρασε άμεσα δίνοντας το μήνυμα σε όσους δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι οι σκοτεινές εποχές του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Είναι Έλληνες οι Ματατζηδες ή είναι οι "Ευρωπαιοι" που σάπισαν στο ξύλο τους διαδηλωτές στις Πρεσπες;

Σιγουρα η καθεστωτικη αστυνομια θα εχει και μισθοφορους της ευρωαστυνομιας,χωρις να δικαιολογουμε τα ντοπια χοιρινα που δεν χαμπαριαζουν να ξυλοφορτωσουν αθωο κοσμο οι θρασυδειλοι.

Μιλάμε για ξύλο μέσω πληρεξουσίων. Από το 2015 και ένθεν ιταλοί καραμπινιέροι της eurogendfor φυλάνε την αλβανική μεθόριο για αποτροπή της λαθρομετανάστευσης από την Ελλάδα και την Τουρκία. Αυτοί δεν είναι frontex που κάνουν καταγραφή της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα. Κάνουν αποτροπή. Ομοίως πράττουν Σκόπια και Βουλγαρία με την ευλογία της Αυστρίας που είχε την προεδρία της Ε.Ε. γιατί όπως πάντα στην ιστορία της η Δύση θεωρεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.