Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Μαρίας-Πετρούλας Σκλία στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Την υποψηφιότητα της Μαρίας-Πετρούλας Σκλία στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Ιανουάριος 10, 2019 - 18:10
3 σχόλια

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί η Μαρία Πετρούλα Σκλία παραμένει κοντά μας, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί στη νέα προσπάθεια τον αγώνα μας. Μια προσπάθεια που έχει ως περιεχόμενο να προχωρήσουμε στο σχέδιό μας για την Κορινθία, εμπνεόμενοι πάντοτε από την αγάπη που έχουν δείξει οι Κορίνθιοι συμπολίτες μας απέναντί μας και με βαθιά την πίστη ότι η Κόρινθος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης στην Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία για τις εκλογές του Μαΐου 2019. 

Η κα Σκλία, σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Τατούλη, θα συνεισφέρει και θα προσφέρει στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις επιστημονικές της σπουδές, την επαγγελματική της εμπειρία και είναι ένας άνθρωπος λαϊκός που βρίσκεται συνεχώς με τη νέα γενιά, αφουγκράζεται τις προηγούμενες γενιές, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο σοφή.

Η κα Μαρία Πετρούλα Σκλία από την πλευρά της δήλωσε: «στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι δίπλα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με γνώμονα το έργο το οποίο έχει γίνει ήδη και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Η Κορινθία είναι ένας ευλογημένος τόπος, που έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην αγροτική οικονομία. Συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και γιατί πιστεύω στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και γιατί θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους της Πελοποννήσου, αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε όλους τους τομείς, αυτούς που θέλουν να βρουν εργασία. Θα κάνω την προσπάθειά μου, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες και όταν μπορούμε να μπαίνουμε μπροστά στη διεκδίκηση καλύτερων δυνατοτήτων και συνθηκών. Ευελπιστώ ότι οι Κορίνθιοι θα είναι δίπλα μας σε αυτό τον αγώνα».

Δελτίο Τύπου

 


3 Σχόλια

Αν γράφατε και το βιογραφικό της κ. Σκλια, καθώς και την μέχρι σήμερα προσφορά της στα κοινά, θα ήταν πλήρες το άρθρο σας και ....ίσως και να την ψηφίζαμε.

Γεννηθηκε στην Κορινθο το 1991. Ειναι το τεταρτο παιδι πολυτεκνης οικογενειας ,εχει σπουδασει πολιτικες επιστημες στην Κρητη, και εργαζεται στην οικογενειακη πτηνοτροφικη επιχειρηση με την επωνυμια '' ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΚΛΙΑΣ ΙΚΕ '' ως υπευθυνος διαχειρισης και εκπροσωπησης ..... περισσοτερες πληροφοριες αναζητειστε και σεις στο διαδικτυο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.