Η ΝΔ διέγραψε τους «αντάρτες» του Τατούλη

Η ΝΔ διέγραψε τους «αντάρτες» του Τατούλη

Ιανουάριος 11, 2019 - 13:51
15 σχόλια

Μπούζα: Ο Νίκας ζητούσε τη διαγραφή μας - Πετρίτσης: Θλίβομαι για την ανακοίνωση των ΝΟΔΕ

Τη διαγραφή των έξι «ανταρτών» που δεν πείστηκαν από τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη να «μετανοήσουν» για τη στήριξη που δίνουν στον Πέτρο Τατούλη και στη «Νέα Πελοπόννησο» αποφάσισε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χθες 10 Ιανουαρίου 2019.

Η διαγραφή αφορά στους Αντωνία Μπούζα (Μεσσηνία), Απόστολο Γκούνη (Μεσσηνία), Βασίλη Σιδέρη (Αργολίδα), Γεώργιο Πετρίτση (Κορινθία), Απόστολο Παπαφωτίου (Κορινθία), και Ιωάννη Μπουκουβάλα (Λακωνία).

Η απόφαση

Το Arcadia Portal επικοινώνησε με τον κ. Γεώργιο Πετρίτση, ο οποίος δεν είχε κάτι άλλο να σχολιάσει σχετικά με την απόφαση του κόμματος παρά: «Και ο κ. Αυγενάκης ήταν κάποτε διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατία, οπότε ελπίζουμε να βρεθούμε κι εμείς πίσω στη ΝΔ και σε υψηλότερες θέσεις».

Ο κ. Πετρίτσης σχολίασε κυρίως την απόφαση της ΝΟΔΕ Πελοποννήσου να στηρίξει τον κ. Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για «ιδιοτελή» συμπεριφορά εκ μέρους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που δεν στήριξαν Νίκα, την κομματική επιλογή, δηλαδή, και που συμπεριφέρθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λέγοντας ότι είναι θλιβερή και ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορούνται για ιδιοτελή συμπεριφορά άνθρωποι που έμειναν πιστοί στις αρχές τους και στον συνδυασμό τους.

Είμαι 35 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία. Για το κόμμα έχω τρέξει πολύ περισσότερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βάζω την αξιοπρέπειά μου πάνω από την κομματική πειθαρχία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αντιπεριφερειάρχη κυρία Αντωνία Μπούζα, ζητήσαμε μια πρώτη αντίδραση στη διαγραφή της. Η κυρία Μπούζα, αφού είπε ότι η ίδια δεν θα κάνει πίσω στις αποφάσεις της να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη, στοχοποίησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτη Νίκα ως «ηθικό αυτουργό» των διαγραφών, καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, ο κ. Νίκας απαιτούσε τη διαγραφή όλων όσοι διαφωνούν με την κεντρική πολιτική απόφαση του κόμματος. Μάλιστα, η κυρία Μπούζα μάς είπε ότι αφιερώνει τη διαγραφή της στη μνήμη του πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενός ανθρώπου που την γαλούχησε με τις αξίες της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και που ως την τελευταία του πνοή ήταν πιστός στρατιώτης της παράταξης.

Μιλήσαμε και με τον κ. Βασίλη Σιδέρη στην Αργολίδα, ο οποίος φάνηκε οργισμένος με την ανακοίνωση των ΝΟΔΕ Πελοποννήσου, στην οποία χαρακτηρίζονται «ιδιοτελείς» όλοι όσοι επιμένουν και στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη. Ο κ. Σιδέρης χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς είμαστε ανιδιοτελείς, οι ΝΟΔΕ είναι ωφελιμιστές, ιδιοτελείς και καιροσκόποι. Αν νομίζουν οι ΝΟΔΕ ότι θα σπρώξουν με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο στον κ. Νίκα, είναι γελασμένες. Οι εκλογές κερδίζονται με κοινωνικές συμμαχίες, με σχέσεις με την κοινωνία. Αυτό το ξέρω καλά εγώ, με τους 9.300 σταυρούς στην Αργολίδα. Όσο για τη ΝΟΔΕ Αργολίδας και τον κ. Σχοινοχωρίτη, μια ερώτηση μόνο: ποιος έκανε 1.100 εγγραφές μόνο στο Άργος; Ας βαδίσει το κόμμα με τον κ. Νίκα».

Ο κ. Νίκας είναι επιλογή ήττας για τη Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Σιδέρης εξακολούθησε λέγοντας ότι τα στελέχη που διαγράφηκαν, είναι πολύ πιο νεοδημοκράτες από τους «όψιμους γυρολόγους» της παράταξης, ενώ επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι διαγραφέντες είχαν επισημάνει από τις 21 Σεπτεμβρίου στη Νέα Δημοκρατία ότι η επιλογή Νίκα θα διχοτομήσει την Πελοπόννησο. «Στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά παραμένουμε στη γραμμή Τατούλη για την Πελοπόννησο και τους πολίτες της».

 

Γαλανιάδη Εύα


15 Σχόλια

Απαραδεκτα ,σκοταδιστικο μεσαιωνα θυμιζουν τα τεκτενομενα στη ΝΔ. Λυπαμαι πολυ που αγωνιστηκα για τετοιου ειδους ανθρωπους. Ας μην ξεχναμε ομως οτι ερχονται και οι πολιτικες εκλογες

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ , ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΟΥΝΗ ,ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ , ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ , ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ !

Ο Μεγας ΝΔτης Κατσιρης να τα βλεπει αυτα γιατι η πολιτικη συνεπεια απαιτει θαρρος..Τις ιδιες απειλες δεκτηκες και εσυ ή εσενα σου απειλησαν την οικογενεια ή τον επαγγεματικο σου βιο?Μαυρο στην Βλασοπαρεα και στην πολιτικη αλητεια.19/5 να ανοιξουν τα καταφυγια

Αν ο Μητσοτακης δεν διωξει μακρια του ολους τους συμβουλατορες του Σαμαρα θα εχει την ιδια τυχη . Ξεφτιλα για το κομμα που ιδρυσε ο μεγαλος Κων. Καραμανλης . Η κοινωνια απαιτει εγγραφες και οχι διαγραφες . ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Το παιδί είναι ζαβό. Ο Κυριάκος μου θυμίζει τον Γιωργάκη. Το λέω μετα λόγου γνώσεως. Θα την διαλύσει την Παράταξη. Η καρδιά μου έχει κρυώσει για τον Τατούλη, που γεμίζει την Αρκαδία λαθρομετανάστες αλλά πονάω για το κομμα. Αυτοί που διέγραψε έχουν θυσιαστεί για την ΝΔ τόσα χρόνια. ΝΤΡΟΠΗ

Συγχαρητήρια στο κόμμα μας που επέδειξε οτι είναι κόμμα με ΑΡΧΕΣ και ΚΥΡΟΣ και θέση σε αυτό έχουν μονάχα οι οργανωμένοι και ενωτικοί. Κύριοι του Τατούλη ΔΕΝ έχετε θέση στη Νέα Δημοκρατία! Σήμερα στηρίζετε τον Τατούλη, αύριο τον Τσίπρα, τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Εδώ δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του, δρούμε οργανωμένα και όποιος δεν συμφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

Αυγενακη παρτο αποφαση περιφερειαρχης θα ειναι ο κυριος ΤΑΤΟΥΛΗΣ!!!!!! Τζαπα οι μαγκιες σου .

Γιατί κατηγορείτε τους αντάρτες και δε στρέφεστε εναντίον αυτών που με τις πράξεις τους , τους έκαναν αντάρτες .

Το μυστικό μήνυμα Σαμαρά με τη διαγραφή Αυγενάκη http://newpost.gr/politiki/5c1254e356dccb7e13dbf9fa/to-mystiko-minyma-samara-me-ti-diagrafi-aygenaki

ο Κούλης πες δεν ξέρει, ή τον συμβούλεψαν λάθος οι Αδώνηδες και οι Αυγενάκηδες κια σία. οι της ΝΟΔΕ όμως ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ?? Στην ΝΟΔΕ ξέρουν τον αγώνα και το χαμαλίκι που προσέφεραν οι "διαγραφέντες". Να χαθούν να χάνονται οι ξεφτίλες. Πρώτη φορά που σιχάθηκα το Κόμμα μας έτσι που το καταντήσατε. Προσωπικά μετα από 30 χρόνια απλός ψηφοφόρος σας χαιρετάω....................

......με τις ηλιθιότητες του Κυριάκου να δείτε πως θα μας την φέρει πάλι ο εθνομηδενιστής Τσίπρας. Πρόκειται για τον χειρότερο πρόεδρο που γνώρισε η παράταξη. Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν έμοιασε στον Ψηλό.

Εκεί που κρέμαγαν οι "κλεφτες" τ' άρματα κρέμαν οι γυφτοι τα νταουλια.

Μάλλον ο κ. Κούλης εκτός από τις Δημοτικές θα χάσει και τις περιφερειακές εκλογές.....δεν πήρε χαμπάρι ότι οι συμβουλάτορές του θα χαίρονται να χάσει και τις κυβερνητικές εκλογές!Πισώπλατα μαχαιρώματα κ.κ. Κούλη μας, λέγονται αυτά! Αμόλα τους από δίπλα σου κ.κ. Κούλη!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.