Δεν αποχωρεί ο Καμμένος από την κυβέρνηση

Δεν αποχωρεί ο Καμμένος από την κυβέρνηση

Ιανουάριος 11, 2019 - 11:43
6 σχόλια

Ξεκίνησε η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής 'Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed.

Η ΝΔ αποχώρησε από την κοινή συνεδρίαση της επιτροπής Εξοπλιστικών και Άμυνας όπου συζητείται η τροπολογία για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F16.

Ο υπουργός Αμύνας Πάνος Καμμενος απαντωντας στις αιχμές της αντιπολίτευση πως είναι υπουργός υπό παραίτηση, τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως είναι ντροπή για το Κοινοβούλιο η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν τελώ υπό παραίτηση, ούτε είμαι απερχόμενος» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα δήλωσε πως είναι ανοικτός σε βελτιωτικές αλλαγές στην υπό συζήτηση τροπολογία.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ας αναλογιστούν στη ΝΔ πόσα τέτοια κουμάσια έχουν εκθρέψει. Ο Καμμένος και οι ψεκασμένοι που τον ψήφισαν είναι σάρκα εκ της καραμανλιγενούς σαρκός της ΝΔ όσο και οι αντίστοιχοι πασόκοι που έκαναν κυβέρνηση τους τυχάρπαστους συριζαίους.

Ο προβοκάτορας είπε την προβοκάτσιά του. Οσονούπω έρχεται και ο αποτρόπαιος, κάντε υπομονή.

Να μην αποχωρήσει. Να πέσουν σφιχταγκαλιασμένοι όπως βρίσκουν τα (καμένα) ζευγάρια στην Πομπηία. ΥΓ δε χαλάω χατήρια γιατρέ

Το βασικό δεν είναι αν αποχωρεί ή όχι ο Καμμένος από την κυβέρνηση. Η μόνη αποχώρηση προς το παρόν είναι αυτή της ΝΔ από τη συνεδρίαση της επιτροπής με την πιο γελοία δικαιολογία. Έχουν μετατρέψει την πολιτική σε στείρο σκυλοκαβγά. Κυριολεκτικά καραγκιόζηδες. Πού είναι η υπευθυνότητα των νεοδημοκρατών, εξαντλείται με το να δείχνουν την περιφρόνησή τους στον υπουργό Άμυνας που τυχαίνει σήμερα να λέγεται Καμμένος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.