Κοινή ανακοίνωση των ΝΟΔΕ της Πελοποννήσου για τη διαγραφή μελών της ΝΔ

Κοινή ανακοίνωση των ΝΟΔΕ της Πελοποννήσου για τη διαγραφή μελών της ΝΔ

Ιανουάριος 11, 2019 - 13:55
10 σχόλια

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον
κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Παράταξή μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος». Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας.

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση του ανώτατου οργάνου, της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Απόστολου Κράτσα.

Η διαγραφή, σήμερα, των:

Αντωνία Μπούζα, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας,

Απόστολου Γκούνη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας,

Βασίλειου Σιδέρη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας,

Απόστολου Παπαφωτίου μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας,

Γεωργίου Πετρίτση, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας και

Ιωάννη Μπουκουβάλα μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας,

μας βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους και ευχόμαστε, έστω και μέσα στις επόμενες ημέρες, να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του Κόμματός μας.

 

Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις και ιδιοτελείς επιλογές. Ορόσημο σύμπνοιας και ομόνοιας ενόψει της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι ΝΟ.Δ.Ε  Ν.Δ.  Πελοποννήσου


10 Σχόλια

Κώστα Βλάση, θα μείνεις στο τέλος με τους ** και θα ψάχνεις ψηφοφόρους από την **..Στις 19/5 έχεις τελειώσει.

και τι θα έλεγαν; ότι είναι κατά της ΝΔ; να χάσουν και τις θεσουλες οταν γινει κυβέρνηση η ΝΔ; έχει πέσει πεινα ρεεεε

Και σε ξαναρωτάω στις 19 Μαϊου τι είναι; Τι θα γινει εκείνη την συγκεκριμένη ημερομηνία;

Μην τον μπερδεύεις το παιδί φίλε! Τόσο καταλαβαίνει τόσο γράφει!! Μπορεί να νομίζει ότι στις 19/5 θα γίνει η δευτερα παρουσία

Το βράδυ των εκλογών στις 19/5 ο Κώστας Βλάσης θα θυμηθεί την κηδεία που έκανε ο *** ΝΔ.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μια ιδιόρρυθμη και δύσκολη περίπτωση . Ερμηνεύσαντες το προβάδισμα του κόμματος , καβάλησαν ένα καλάμι κάποιοι και προσπάθησαν να εδραιώσουν την ύπαρξη τους . Την πάρτι τους κοίταξαν και όχι το καλό της παράταξης γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε . Πως κατεβάζουν υποψήφιο περιφερειάρχη χωρίς να διασφαλίσουν κάποιες προϋποθέσεις ;Η συνταγή Τατούλη δεν καταπολεμείται εύκολα , γιατί είναι πραγματική και διαχρονική δεν είναι της στιγμής !Δεν το έλαβαν υπ’ όψιν . Ότι έσπειραν θα θερίσουν . Ότι γίνει στον πρώτο γύρο αλλιώς κρυφτείτε !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.