Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης δίπλα στον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης δίπλα στον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας

Ιανουάριος 10, 2019 - 15:01
3 σχόλια

Με ένα ευχαριστήριο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ευχαριστεί τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για τη συγκέντρωση και την προσφορά πλαστικών καπακιών στον Σύλλογο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πρωτοβουλία όλου του δυναμικού του 7ου Δημοτικού Σχολείου να συγκεντρώσει και να παραδώσει πλαστικά καπάκια στον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας είναι αξιέπαινη στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ας μάθουν κ στους γονείς τώρα να μη παρκάρουν στις θέσεις για ΑΜΕΑ είναι πολύ άσχημο το παράδειγμα που δίνουν, ειδικά στο πάρκινγκ κ στην θέση που δημιουργήθηκε στην 28ης οκτωμβριου.

Είστε εκτός θέματος αγαπητε "Κωνσταντίνε". Τι σχέση έχει η κίνηση αυτή των παδιών του 7ου Δημοτικού με την γαϊδουριά ορισμένων ηλίθιων συμπολιτών μας που παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ και μπροστά σε ράμπες;; απολύτως καμία. Άκυρο το σχόλιό σας.

Γιατί άκυρο ? Αφού οι δάσκαλοι μαθαίνουν στα παιδιά να έχουν ένα κοινωνικό πρόσωπο από τόσο μικρά τα παιδιά θα εκπαιδεύσουν κ τους γονείς τους να μη παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ. Κ επίσης τι να το κανείς το καρότσι όταν δεν υπάρχουν ράμπες ή υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα κλείνοντας τες για να προχωρήσει ο άνθρωπος με το καροτσάκι. Κ χωρίς διάθεση λαϊκισμού ή αντιπαράθεσης. Σαν προτροπή το είπα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.