Τρεις νέες υποψηφιότητες για την Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης (pics,vid)

Τρεις νέες υποψηφιότητες για την Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης (pics,vid)

Ιανουάριος 10, 2019 - 15:46
19 σχόλια

Υποψήφιες οι Κλειώ Κορώνη, Κατερίνα Μπερδούση και Έλενα Τσουμπλέκα στην Αρκαδία με τη «Νέα Πελοπόννησο»

Τρεις γυναίκες με εξαιρετικό προσωπικό, επιστημονικό και κοινωνικό κεφάλαιο η κάθε μια ξεχωριστά παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ως υποψήφιες με την παράταξη Νέα Πελοπόννησος για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. 
«Σήμερα είναι μια σημαντική στιγμή για την παράταξή μας και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Κατερίνα Μπερδούση, Ελένη Τσουμπλέκα και Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου, «που απηχούν τη δυναμική, την ανανέωση και την προοπτική της προσπάθειάς μας για την Πελοπόννησο» όπως τόνισε. 

Εκ νέου υποψήφια θα είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος και παιδίατρος κα Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου, ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης, σημειώνοντας ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στα θέματα της υγείας. «Έχει αναλάβει την ευθύνη και την εποπτεία ενός καινοτόμου προγράμματος που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι το παρατηρητήριο υγείας. Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά δημιουργείται στη χώρα». 

Η κα Κατερίνα Μπερδούση, αθλήτρια και επιστήμονας, θα είναι επίσης υποψήφια στην Αρκαδία. «Είναι γνωστή για τη σημαντική της προσφορά στον αθλητισμό και αποτελεί μια νεαρή επιστήμονα, που έχει ιδιαιτέρως ασχοληθεί με σπουδές στο ΛοςΆντζελες και στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου πάνω στην ψυχολογία και την εκπαιδευτική ψυχολογία» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «η Κατερίνα με τους σημαντικούς τίτλους που έχει κατακτήσει θα αναλάβει την ευθύνη, μαζί με τον Λούη Τσάτουμα, του συντονισμού και της εποπτείας του στίβου. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την πολυδιάστατη σύνθεση και δυναμική της Νέας Πελοποννήσου». 

«Υποψήφια θα είναι επίσης μια νέα επιστήμονας, η κα Έλενα Τσουμπλέκα, από την περιοχή της Μεγαλόπολης, που έχει κάνει εξαιρετικές προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία» ανακοίνωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, ο οποίος σημείωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δυναμική που παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου.  «Δείχνει το επόμενο βήμα και το μεγάλο άλμα που κάνουμε στην καινούργια προσπάθειά μας με την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η ανανέωση που επιχειρείται στη Νέα Πελοπόννησο είναι ουσίας και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Ανανεώνει επίσης και το ενδιαφέρον στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και στο συμβολισμό ιδιαίτερα στις νέες γενιές προκειμένου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ασχοληθούν σοβαρά με την ευθύνη, τις ελπίδες, και τις προσδοκίες των νέων γενιών».           

Η κα Κλειώ Κορώνη δήλωσε «είναι πάρα πολλά τα έργα που έχουν αρχίσει και πρέπει να τελειώσουν για το καλό του τόπου μας. Θεωρώ ότι τα κόμματα και οι κεντρικοί πολιτικοί δεν έχουν καμία δουλειά στην αυτοδιοίκηση και ότι οι πολίτες μόνοι μας πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά και να δίνουμε τον αγώνα μας για τη δύσκολη κατάσταση της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας. Θεωρώ ότι μέσα από ένα άλλο πόστο, εκτός της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, μπορώ να προσφέρω». 

Η κα Έλενα Τσουμπλέκα δήλωσε «είναι μεγάλη μου τιμή που από έναν τόσο αξιόλογο πολιτικό είχα αυτή την πρόταση. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να κάνω ότι καλύτερο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου». 

Η κα Κατερίνα Μπερδούση δήλωσε «παρουσιάστηκε μια πολύ όμορφη ευκαιρία την οποία αποφάσισα να αξιοποιήσω και να βοηθήσω τον τόπο μου στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στον αθλητισμό, αλλά και με τη βοήθεια του κλάδου της ψυχολογίας που έχω σπουδάσει, θα μπορέσω να βοηθήσω στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και με τη βοήθεια του Λούη Τσάτουμα, Ολυμπιονίκη στο μήκος εδώ και πολλά χρόνια, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους αθλητές».

Δελτίο Τύπου

 

Video: 

Ανακοίνωση υποψηφιότητας των κ.κ. Κατερίνα Μπερδούση, Ελένη Τσουμπλέκα, Κλειώ Κορώνη

Υποψηφιότητες για την Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης


19 Σχόλια

ο ενας ανακοινωνει Δουριδα και ο αλλος ΚΛΕΙΟ πως να χασει ο πετραν μου λετε!παρτυ παλι ο Τατουλης

ΜΠΡΑΒΟ και οι 3 υποψηφιοτητες ειναι τελειες . Ασε τα κομματοσκυλα και τους χαρτογιακαδες και κανε ανοιγμα στην κοινωνια . Περιμενω και τους υποψηφιους στην κυνουρια για να χορτασει κλαμα ο γιατρος . Μην τον δεις στο τελος να ξανακατεβει στον πραστο

Πέτρο μικραίνεις την απόσταση από το reality μέχρι το trash.

Αν τρέχεις. ..διάβαινε. ..και να φανταστείς μερικοί δουλεύουν για να τα καταφέρουν

22:06 Γατί, δεν κατάλαβα, τί έχει η Μπερδούση; Μια χαρά κοπέλα είναι και πρωταθλήτρια του στίβου. Τράβα τώρα να σιδερώσεις κανα ρούχο και να μαγειρέψεις γιατί θα δουλέψει παντόφλα από τη γυναίκα σου και άφησε κατά μέρος τα σχόλια βλήτο

Κρίμα για τις δυο νεαρές κύριες και την ιστορία των γονιών τους. Όσον αφορά την γιατρό μόλις βγει η λίστα σε πόσες συνεδριάσεις του ΠΕ είχε πάει και αν είχε μιά φορά μιλήσει τότε θα καταλάβουμε τι είχε ψηφίσει ο λαός. Φυσικά μαύρο σε όλες και όλους του συστήματος Τατουλη. Αλλαγή με σιγουριά . Υπάρχουν 10 αλλά ψηφοδέλτια όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Στις 19/5 ξεκινάει μια νέα εποχή για την Πελοποννησο. Φτάνουν 30 χρονιά συστήματος Τατουλη.

@23:22 Από τη βιασύνη σου να γράψεις την π@π@ριά σου ούτε το ψευδώνυμό σου δεν έγραψες σωστά...Κολοκοτώνη! Και πού είσαι; Δεν ξέρω αν στο είπανε, αλλά ο Τατούλης θα είναι και πάλι περιφερειάρχης, γιατί θα τον ψηφίσουν όλοι αυτοί που γνωρίζουν τον ίδιο, την πολιτική του διαδρομή και το έργο που έχει πίσω του. Βράσε στο ζουμί σου τώρα κι ετοίμαζε το σβέρκο σου για τριζάτη σφαλιάρα!

Η Κλειώ έχει αποδείξει στην κοινωνία πόσο της αρέσει να προσφέρει. Είναι μια καταξιωμένη στο χώρο της επαγγελματίας-επιστήμονας και άριστη προσωπικότητα. Γιατί είναι κακό που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά από οπουδήποτε ακόμα μπορεί?

ο Κολοκοτώνης είναι ο Κώστας*** , ο ***** και ο Γιατρός. Πρέπει να μάθει όλη η Αρκαδία ότι ο συγκεκριμένος υλοποιεί τις απειλές του. **στις 19/5 πρέπει να παραιτηθείς εμπρός στα παραταγμένα "φέρετρα".

Και η Κλειώ και η Κατερίνα η Μπερδούση είναι άριστες, η κάθε μία στον τομέα της. Οπότε γιατί θα έπρεπε να θιγεί η Κλειώ με την κοινή παρουσίαση; Πολύ πικρόχολο το σχόλιό σου! Άλλωστε έτσι πρέπει: η Αριστεία να "πηγαίνει" με την Αριστεία.

ΕΓΩ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ , ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ . Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ΚΑΙ Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α .

Μερικές έχουν εξαιρετικό ταλέντο και στο να κάνουν βιογραφικό με το τίποτα. Έλεος σ αυτή τη χώρα. Που σχολιάζουμε κακώς και τους δίνουμε και σημασία

Σοβαρευτείτε επιτελους έχετε καταντήσει την Περιφέρεια power of love έλεος ποιες είναι οι κυρίες και τι έχουν να μας πουν για την βιωσιμότητα της περιφέρειας. Ερωτώ που είναι όλα αυτά τα μεγάλα έργα τατουλη που είναι το αεροδρόμιο που έταζε....φτανει με την οικογενειοκρατία....

#01:35# Έλα, Κώστα **, όμορφες κυρίες δεν είναι μόνο αυτές που συναντά ο Βασιλάκης στον Καλίδη και τις φιλεύεις κανένα ποτό.

Θα πειτε και αληθεια κυριε βολευτη!!! Η σφαλιαρα θα ειναι μεγαλη . Υπομονη λιγους μηνες ακομη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.