Νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ο Γιάννης Τρουπής

Νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ο Γιάννης Τρουπής

Ιανουάριος 09, 2019 - 22:12
6 σχόλια

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2018, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,  το οποίο αποτελείται από 21 μέλη,  με σκοπό την εκλογή νέου προέδρου.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Τρουπής ο οποίος, όντας Α’ Αντιπρόεδρος εκτελούσε ήδη χρέη προέδρου ύστερα από την παραίτηση του κ. Μπουντρούκα.

Ο κ. Τρουπής ήταν ο επικρατέστερος διάδοχος της θέσης μιας και η υποψηφιότητά του είναι αποδεκτή από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ύστερα από την παραίτηση του επί 9 χρόνια προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μπουντρούκα, το διοικητικό συμβούλιο του φορέα σήμερα στις 20:00 συνεδρίασε προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο που θα εκπροσωπεί τα μέλη του Επιμελητηρίου και όχι μόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μπουντρούκας άφησε την προεδρική θέση μιας και αποφάσισε να διεκδικήσει τη Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 


6 Σχόλια

Σιδεροκέφαλος Πρόεδρε μας! Καλή κι επιτυχημένη θητεία, με εξωστρεφές Επιμελητήριο και σωστές συνέργειες με τη τοπική κοινωνία και τους θεσμούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.