Βαρουφάκης εναντίον Καμμένου: Είναι ρατσιστής, σεξιστής και ανισόρροπος

Βαρουφάκης εναντίον Καμμένου: Είναι ρατσιστής, σεξιστής και ανισόρροπος

Ιανουάριος 10, 2019 - 12:42
1 σχόλια

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ο Γ. Βαρουφάκης. «Ο κ. Καμμένος είναι ρατσιστής, σεξιστής, εθνικιστής, και ανισόρροπος σε όσα έλεγε για την οικονομία. Κάθε φορά που άνοιγε του στόμα του προσπαθούσα να μην ακούω», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στον Σκάι.

Ο κ. Γ. Βαρουφάκης κλήθηκε να σχολιάσει το διαφαινόμενο «διαζύγιο» Τσίπρα - Καμμένου, λέγοντας πως ο ίδιος είχε εξαρχής εκφράσει τις αντιρρήσεις του όταν του έθεσαν -πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015-  το ζήτημα της μετεκλογικής συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτύγχανε την αυτοδυναμία.

«Παρόλο που θεωρώ τον Πάνο Καμμένο ανθρωπολογικά και πολιτισμικά απέναντί μου, δέχθηκα να συμμετάσχω στην κυβέρνηση όταν ο Αλέξης Τσίπρας με διαβεβαίωσε πως ο κ. Καμμένος δεν θα παρενέβαινε στην οικονομική πολιτική και στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους», είπε ο Γ. Βαρουφάκης και συνέχισε:

«Πρέπει να πούμε πάντως ότι ο κ. Καμμένος τήρησε την συμφωνία. Είχε πει πως αν του δώσουμε το υπουργείο Άμυνας -στο οποίο είναι πολύ ικανοποιημένος- δεν θα παρενέβαινε, όπως και συνέβη».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μάλιστα, αναθέσαμε την ευθύνη της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας σε εναν ανισόρροπο επειδή στήριζε την οικονομική "διαπραγμάτευση" του ισορροπημένου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.