Ανοιχτοί λογαριασμοί... ΑΕΛ - Αστέρας 3-2

Ανοιχτοί λογαριασμοί... ΑΕΛ - Αστέρας 3-2

Ιανουάριος 09, 2019 - 19:11
8 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με ήττα το 2019 αλλά με σκορ τέτοιο μετά το 3-2 με την ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος που του δίνει την δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό στην Τρίπολη.

Η αρκαδική ομάδα πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα της τόσο από τον βαρύ και παγωμένο αγωνιστικό χώρο όσο και από την μεγάλη αγωνιστική απραξία ωστόσο έδειξε αποθέματα ψυχής, αντέδρασε και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τυχερός να πάρει από τώρα το σκορ πρόκρισης.

Γκολάρες από Τσιλιανίδη και Μανιά, πέναλτι φάντασμα εφέυρεση του Σέζου εις βάρος των κιτρινομπλέ και ένα εξιαρετικό δεύτερο ημίχρονο όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό της πρόκρισης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει νωθρά στον βαρύ και παγωμένο αγωνιστικό χώρου του "ΑΕL FC Arena"  με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και με τον Ντέλετιτς να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην κιτρινομπλέ άμυνα η Λάρισα μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό. Η απάντηση της αρκαδικής ομάδας ήρθε στο 12' με το ωραίο σουτ του Τσιλιανίδη να φεύγει λίγο άουτ και την ΑΕΛ στο 22΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζίζτς και λάθος του Αθανασιάδη να κάνει το 2-0. Ο Αστέρας Τρίπολης μείωσε με το γκολ του Τσιλαινίδη στο 43' επίσης με εκτέλεση φάουλ με τους "βυσσινοί" όμως δύο λεπτά αργότερα με μια άκρως τραβηγμένη και αυστηρή υπόδειξη πέναλτι του Σέζου πέτυχαν από το σημείο του πέναλτι και τρίτο τέρμα με τον Φατιόν. 

Τα πράγματα όμως στην επανάληψη άλλαξαν άρδην προς το καλύτερο για την αρκαδική ομάδα που μπήκε με περισσότερη ενέργεια και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι. Στο 56' ο Αστέρας Τρίπολης έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τους Φερνάντεθ και Μανιά για να ακολουθήσει στο 64' το σουτ του Ιγκλέσιας που έβγαλε ο Κρίστινσον. Στο 65' η πίεση των κιτρινομπλέ απέδωσε καρπούς με τον Κυριακόπουλο να γίνεται δημιουργός και τον Μανιά από κοντά με τακουνάκι να κάνει το 3-2. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν κυρίαρχος και στο 69' θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα όμως ο Βαλιέντε δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάφκα (80’ Πίτι), Νούσιος (61 Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75’ Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82’ Ρόλε), Φερνάντεθ (67' Δουβίκας), Μανιάς​.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Μουφα πέναλτι της ΑΕΛ αλλά ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ της για offside... οπότε θεωρώ ότι είναι δίκαιο!!

Αν παίξει ο Αστέρας στην Τριπολη οπως επαιξε στην Λάρισα απο το 50λ και μετά, η πρόκριση ειναι δικη μας !!!

ο ρέφερι ΑΣΧΕΤΟΣ ! Ούτε πέναλτι υπήρξε, αλλά αδίκησε και την ΑΕΛ ! Πού τους βρίσκουν τους ανίδεους γμτ .....

22:38 Αυτό το το γέλιο να το κοιτάξεις γιατί θα σε γυρίσει σε μαλάκυνση αν και είσαι ήδη grande μ@λ@κας

αυτα τα σχολια οι φιλοι της αελ να τα θυμουντε και να τα κρατησουν για μετα τον αγωνα ρεβανς,θα εχει πολυυυυυυυυυυ πλακα ,επεισης πλακα θα εχει να δουμε τα μουτρα του αψηλου

22.38 @ Μια ζωή θα τον ...πίνεις από τον Αστέρα, χάχα ! (τον καφέ σου και όχι μόνο....)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.