Συγκέντρωση στο Λεβίδι για την δημιουργία κτηνιατρικής σχολής (pics,vid)

Συγκέντρωση στο Λεβίδι για την δημιουργία κτηνιατρικής σχολής (pics,vid)

Ιανουάριος 09, 2019 - 08:54
15 σχόλια

Η Κίνηση - Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Στήριξη ώς προς την Ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργάνωσε την Τρίτη συγκέντρωση φορέων και πολιτών στο Μουσείο "Αλέξανδρος Παπαναστασίου" στο Λεβίδι με θέμα: "Ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου."

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας τόνισε στη συγκέντρωση:

"Το αίτημα για δημιουργία Κτηνιατρικής Σχολής στο Δήμο Τρίπολης και συγκεκριμένα στο Λεβίδι, αποτελεί αίτημα της βάσης και αυτό είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Άλλωστε και η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση που έγινε στο Λεβίδι (Μουσείο Παπαναστασίου) αυτό έδειξε.

Πως πρόκειται για μία αναγκαιότητα, για κάτι που το θέλουν οι παραγωγοί, αφού η κτηνοτροφία και η γεωργία για να αναπτυχθούν χρειάζονται γνώση.. Πρέπει να συνδεθεί η παραγωγή με την επιστήμη.. Δεν γίνεται να μένουμε σε περασμένες εποχές που δεν είχαμε γνώσεις και φυτεύαμε προϊόντα ή είχαμε ζώα χωρίς να γνωρίζουμε τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις των καιρών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αρωγός και μπροστάρης σε όλη αυτήν την πρωτοβουλία (άλλωστε έχουν υπάρξει και στο παρελθόν αιτήματα από τον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη) και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο και το αναγκαίο για την περιοχή μας.

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την συνάντηση αυτή και για ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα."

Ειδήσεις: 
Video: 

Συγκέντρωση στο Λεβίδι για την δημιουργία κτηνιατρικής σχολής


15 Σχόλια

Ο Παυλής και ο επόμενος τρίβουν τα χέρια τους. Βρέθηκε η λύση για τα αδέσποτα.....

Α καλά.. Η κτηνιατρική σχολή θα γίνει στο Λεβίδι; Το τμήμα νοσηλευτικής να γίνει στη Σιλίμνα, η πολυτεχνική σχολή να γίνει στην Τεγέα και οι οικονομικές στη Βλαχοκερασιά.. Έχουν γίνει οι πανεπιστημιακές σχολές εργαλείο του κάθε πολιτικάντη για να δείχνει ότι ενδιαφέρεται και καλά για τον τόπο του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα έρμα τα παιδιά που θα έρθουν να σπουδάσουν..

Πολλοί βοσκοί και τσοπαναρέοι ιδίως στην πρώτη σειρά. και πιό πίσω αρκετά ...πρόβατα. καλή επιτυχία!

Και ένα τμήμα ευρωπαϊκών σπουδών για την "ευρωπαϊκή" Γορτυνία..10 χρόνια μνημόνια και ακόμα δεν μάθαμε τίποτα, δυστυχώς..

Συζητήσιμη η πρόταση εφόσον προυποθέτει την ταυτόχρονη κατάργηση των "πανεπιστημιακών" σχολών της Τρίπολης που μπαίνουν με βάση το 11.

Η επιτομή της πασοκαρίας στην πρόταση και η εικονοποίηση του όρου στην κεντρική φωτογραφία.

Σύντροφε, η κεντρική φωτογραφία είναι η εικονοποίηση του ΚΑΘΡΕΦΤΗ μας. Θλίψη, απέραντη, από τη μια άκρη (την αριστερή) ως την άλλη (τη δεξιά)... Αλλά εμείς τους έχουμε κάνει νοματαίους όλους αυτούς τους θλιβερούς τιποτένιους... δε νομίζεις;

@mirror γιατί δεν βάζεις εσύ υποψηφιότητα να σε ψηφίσουμε αφού εσύ είσαι ο "κάποιος" και όχι ένα ανώνυμο τιποτένιο σκουπίδι που βρίζει πίσω απο μια οθόνη; ΠΡΩΤΑ

Η πρώτη φωτογραφία ειλικρινά τα λέει όλα παιδιά. Θέλω να πιστεύω πως ο νέος κόσμος του τόπου μας βλέπει αυτό το χάλι και δεν είμαι ο μοναδικός. Καλά είναι δυνατόν ; Πανεπιστημιακή σχολή Κτηνιατρικής στο Λεβίδι ; Με τι υποδομές για τους σπουδαστές και την καθημερινότητα τους ; Τα καημένα τα παιδάκια που θα έρθουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να σπουδάσουν και να περάσουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους δεν τα σκέφτεται κανένας ; Η μάλλον έκανε κανείς από εσάς που βγάζετε τις αποφάσεις την ερώτηση "ποιός θα έρθει στο Λεβίδι για σπουδές ;"

16:58 Εσύ βέβαια που δεν είσαι ένα ανώνυμο τιποτένιο σκουπίδι, βλέπουμε ότι έχεις βάλει το ονοματεπώνυμό σου φαρδιά-πλατιά. Κοιτάξου τώρα στον καθρέφτη και αν δεις απέναντί σου το είδωλο του πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών, μην τρομάξεις. Εσύ είσαι..

18:29 συνεχιζεις το παραληρημα σου... σε ετσουξε που σου απαντησαν στις ανωνυμες κακοηθειες σου;

@19:38 Μετά τις εκλογές να δεις πόσο χρόνο θα έχει να κοιμάται. Δεν θα χορταίνει ύπνο!

Τι έγινε πάλι ρε άρχοντες τι αποφάσεις παίρνετε το Λεβίδι έσβησε τι προσπαθείτε να κάνετε ...Κάτι που ακούγετε τρέχετε αμέσως να προλάβετε θέλει πολύ κοσκινίνισμα η υπόθεση ....Όταν θα αποφασισθεί δεν θα υπάρχουν ούτε σχολεία ούτε υπηρεσίες ούτε τίποτα Ρούσι θα καταντήσουμε πάρτε το είδηση ξυπνάτε μην κοροϊδεύετε τον κόσμο ...άλλωστε σας είδαμε σας ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας σας ποιος θα κρατήσει το Λεβίδι ...πέρα από 12 άτομα που είναι στην αγορά οι υπόλοιποι κοιτάζουν από την χαραμάδα για αυτό μην κουράζεστε άντε ξεκουραστείτε και αφήστε τον κόσμο στην ησυχία τους ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.