Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κατσαφάνας για τον Δήμο Τρίπολης

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κατσαφάνας για τον Δήμο Τρίπολης

Ιανουάριος 09, 2019 - 12:58
21 σχόλια

Ακόμα ένας μνηστήρας εμφανίστηκε για τον Δήμο Τρίπολης.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Τρίπολης και πρώην Δήμαρχος Σκιρίτιδας αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό "Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Κυρίες & κύριοι,

σας προσκαλούμε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο "Tripoli City Hotel", να σας ανακοινώσουμε την υποψηφιοτητά του συνδυασμού μας, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρίπολης.

Με εκτίμηση Κώστας Κατσαφάνας
 


21 Σχόλια

Καλά, τώρα ψωνίσαμε από σβέρκο και μάλιστα χοντρό σβέρκο. Πάλι θα πιει πικρό καφέ της παρηγοριάς ο προϊστάμενός του ο Καϋμενάκης που ντε και καλά πρέπει να χωθεί στα δημοτικά δρώμενα

δεν υπαρχει αυτο στην πολη μας . ο καθε τελειωμενος παει για δημαρχος . ρε Παυλης που μας χρειαζεται

Αργεί η δίκη του coriopolis οπότε αυτούς έχουμε μ'αυτούς παίζουμε.

Ο 75 ετων Κατσαφανας θα ανασυγκροτησει την Τριπολη?Μαλλον ο ιδιος θελει ανασυγκροτηση στο μυαλο του

ΕΛΕΟΣ !!!

Πώς ακριβώς σκέφτεται να την κάνει την "ανασυγκρότηση" στο δήμο Τρίπολης ο Κατσαφάνας; Τι την πέρασε την Τρίπολη, υπολογιστή, για να κάνει ανασυγκρότηση; Ήμαρτον πια με τον κάθε τυχάρπαστο!

Πόσο ετών ειναι ο Κατσαφάνας 70+ Τι όραμα για τον δήμο μας μπορεί να εχει κάποιος στην ηλικία του.

Το μυαλο του κατσαφανα ειναι προοδευτικο κ ακρως ευρυματικο...αν τετοια μυαλα δεν χρειαζονται οι δημαρχοι.....μείνετε με τους ασχετους και αδαης μπουχεσες....αυτοι σας αξιζουν..

Οχι άλλη 3η ηλικία για Δήμαρχος Τρίπολης. Δεν πάει πιο πάτο αυτή η πόλη, έμεινε που έμεινε μια 5ετία στην πλήρη αδράνεια χωρίς κανένα έργο προς τον πολίτη και δημότη, μην καταλήξουμε να κυκλοφορούμε με γαιδούρια και τρακτέρ γιατί εκεί πάει το πράγμα...

Το καλύτερο και καλοπληρωμένο επάγγελμα είναι πολιτικός ! Μέσο όρο λειτουργίας 30 - 35 χρόνια . Γι αυτό πάει φόρτσα η πατρίδα με τα γόνατα ! Δυστυχώς δε βάζουμε μυαλό !

το δηλωνω υποψηφιοτητα μεχρι το κατεβαινω για εκλογες εχει πολυ μεγαλη αποσταση,τζιουμης σμυρνιωτης οι μονοι μεχρι τωρα που εχουν δειξει σοβαροτητα και ψηφοδελτια!

Τεχνοκράτες σαν κ αυτόν χρειάζεται αυτή η άθλια πόλη και τριτοκοσμική πόλη......ξυπνατε προσωπολάτρες Σμυρνιωτοπαυλιδες

Σοβαρά τώρα; Έλα μ@@@ί στον τόπο σου! Με την απλή αναλογική δηλαδή, ο κάθε τυχάρπαστος ξεβράκωτος βαρελόφρων δήθεν επιστήμονας wannabe δήμαρχος, θα κατεβαίνει υποψήφιος; Ρε πάτε καλά; Πόσο πια θα το ξεχειλώσετε; Μέχρι να σπάσει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.