Η παρουσίαση του σήματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας (vid)

Η παρουσίαση του σήματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας (vid)

Δεκέμβριος 27, 2018 - 15:30
12 σχόλια

Μπουντρούκας: Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας

Η παρουσίαση του σήματος της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας»  έγινε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού και  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας. 

Το λογότυπο της παράταξης έχει τέσσερα χρώματα και δείχνει μια δυνατή χειραψία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπουντρούκας, το  σύμβολο αποτυπώνει τη θέληση του συνδυασμού να εργαστεί συλλογικά, ενωτικά και συνθετικά, χέρι-χέρι, με περιφερειακή συνείδηση, για να γίνει το όραμά του πράξη.

Να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο ανάπτυξης. Θέλουμε-Ξέρουμε-Μπορούμε με πρωτοπόρο το δημιουργικό και παραγωγικό λαό της Πελοποννήσου να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να αλλάξουμε σελίδα

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ

Το όνομα της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» έχει ιστορικό υπόβαθρο, και όπως ανέφερε ο κ. Μπουντρούκας η Πελοπόννησος στα αρχαία χρόνια κατάφερε, έστω και μια φορά, να ενωθεί κάτω από την «Πελοποννησιακή Συμμαχία».

«Σήμερα που η Πελοπόννησος είναι τριχοτομημένη με δυο νομούς να ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος της Αργολίδας να ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την ενότητα του νησιού του Πέλοπα. Μια νέα Πελοποννησιακή Συμμαχία μπορεί και να ενώσει και να βγάλει την Πελοπόννησο έξω από τα σημερινά αδιέξοδα. Η ''Πελοποννησιακή Συμμαχία'' με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστεί. Μαζί με τον πελοποννησιακό λαό, αφού δικών του διεργασιών είναι η ''Πελοποννησιακή Συμμαχία'', θα δώσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να λειτουργήσουν οι τοπικοί, θεσμοί, να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να σταματήσει η νέα γενιά να εγκαταλείπει την Πελοπόννησο».

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας, στην πατρίδα μας. Στηριζόμαστε στις δημιουργικές πελοποννησιακές δυνάμεις του λαού μας και στα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Ο κ. Μπουντρούκας μεταξύ άλλων στην συνέντευξη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Μπορούμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρω των εκλογών και έπειτα θα πρέπει να γίνουν οι διεργασίες και ο προγραμματισμός για να επιτευχθεί μια συνεργασία, είπε, τονίζοντας ότι ίσως να συνεργασία είναι υποχρεωτική.

Τέλος, ευχήθηκε στους συνυποψηφίους του καλή επιτυχία, σημειώνοντας ότι ο προεκλογικός αγώνας που θα ξεκινήσει δεν πρέπει να έχει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, γιατί τότε η συνεργασία θα είναι ακατόρθωτη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση του Λογότυπου της Πελοποννησιακής Συμμαχίας


12 Σχόλια

ερε κατι μπουμπουκια,ενα κι ενα,το εχεις σιγουρο απο εμενα και τους δικους μου μπουντρουκα,ΜΑΥΡΟ δαγκωτο !!!

Πολύ μικρή είναι η διαφορά όταν είσαι πολλά χρόνια συνδικαλιστής, είναι το σκαλοπατάκι για να περάσουν στο χώρο των πολιτικών, και φυσικά ορκίζονται ότι δεν είναι επαγγελματίες. Δυστυχώς η υποκρισία περισσεύει στον τόπο μας.

Το κόμμα σας να πληρώσει τα χρέη και μετά να κατεβάζει συνδυασμούς ... Αλήθεια ποια είναι η γνώμη τους για τους φεσατζίδες ?

ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

EMEIΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΟ ΓΥΡΟ.....ΑΥΤΟ κ Μπουντρουκα, μπορειτε να μας πειτε εναν υποψηφιο απο το ψηφοδελτιο σας?

για πολλα τα γελια ,βλεπεις και απο τα σχολια μπουντρουκα ποσο σε υπολογιζουν εεεεεε,ξεφτυλιστηκατε ,αλλα το χοντρο γελιο θα το εχει το βραδυ των εκλογων που θα δειτε τα αποτελεσματα και το μαυρο που θα σας ριξει ο κοσμος ,να δω πως θα κυκλοφορειτε εξω ,αλλα τετοια πετσα εσεις που βλεπω στη φωτο μπααααααααααααα γελακια θα εχετε παλι,χαμπαρι δεν παιρνετε,ο κοσμος σας φτυνει και εσεις νομιζετε οτι βρεχει

Επιτέλους ένας επαγγελματίας, γνώστης των προβλημάτων, ικανός όπως έχει αποδείξει απο τη θητεία του στο επιμελητήριο και ανιδειοτελής όπως όλοι ξέρουν. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η αυτοδιοίκηση...Προχώρα παρόλα τα εμπόδια .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.