Μια παρέα, μια ομάδα για την 4x4 Κανδήλα

Μια παρέα, μια ομάδα για την 4x4 Κανδήλα

Δεκέμβριος 19, 2018 - 12:30
4 σχόλια

Η Κανδήλα την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου κέρδισε στο γήπεδο της και τον Ηρακλή με 3-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που τρέχει τον τελευταίο ένα μήνα.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των πράσινων γεγονός που τους φέρνει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς 5 πίσω από την κορυφή και το πρώτο Κορύθιο και σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη και την δεύτερη θέση και τους ΠΑΟΚ Τρίπολης και Πανιώνιο Μεγαλόπολης αντίστοιχα.

Ουσιαστικά η Κανδήλα πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του τελευταίου ενός μήνα με συνεχόμενη ανοδική πορεία, με καλό ποδόσφαιρο και βεβαίως με θετικά αποτελέσματα που είναι μόνο νίκες κόντρα σε Παγγορτυνιακό εκτός, ΑΕ Μαρίου εντός, Νεστάνη εκτός και Ηρακλή εντός.

Μάλιστα ο απολογισμός της Κανδήλας σε αριθμούς είναι 7 γκολ υπέρ και 1 κατά τις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχοντας πετύχει όλα τις τα γκολ σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα μιας και στο σύνολο μετράει 7 τέρματα υπέρ και 5 κατά στις 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας παρουσιάζοντας μια περίπου απόλυτη ισορροπία.

Ωστόσο το σημαντικότερο για την Κανδήλα ίσως να μην είναι οι νίκες καθεαυτού αλλά οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν στην ομάδα, το "οικογενειακό" κλίμα που επικρατεί κι βγαίνει κάθε φορά προς τα έξω και το πνεύμα ομοψυχίας ανάμεσα σε όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τιμήματος.  

Η  Κανδήλα χαίρεται την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο και απολαμβάνει κάθε λεπτό των αγώνων της παίζοντας με ψυχή και πάθος σε όλους της τους αγώνες με τον Γιώργο Προκόπο να έχει περάσει το πνεύμα της φιλίας και του σεβασμού στα αποδυτήρια από το πόστο του προπονητή και την διοίκηση να ακολουθεί στο ίδιο ακριβός μοτίβο.

Παράλληλα άξιο αναφοράς είναι και η εμπιστοσύνη του Γιώργου Προκόπου σε νέα παιδιά με την Κανδήλα να δίνει ευκαιρίες σε δικά της ταλέντα όπου μαζί με την εμπειρία των υπόλοιπων στο ρόστερ έχει δημιουργηθεί η μαγιά ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η πιο αντιπαθης ομαδα των τωπικων. Εδρα, προπονητης, νοοτροπια..? διαλεχτε.

Απορω πως αφηνουν να γινονται αγωνες σε αυτο το γηπεδο.Ειναι επικυνδυνο το τραυματιστει σοβαρα καποιος ποδοσφαιριστης και η μπαλα κανει ολο λομπες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.