Φόρμα εγρασίας δώρισαν στον Λευτέρη Αυγενάκη για την ονομαστική του εορτή

Φόρμα εγρασίας δώρισαν στον Λευτέρη Αυγενάκη για την ονομαστική του εορτή

Δεκέμβριος 16, 2018 - 19:50
4 σχόλια

«Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ. Λίγο πριν, την ίδια εισήγηση είχε κάνει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως φαίνεται ο Πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί την παραμονή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του Γραμματέα μέχρι τις εκλογές.

Συνεργάτες και φίλοι πάντως, με αφορμή την είδηση, αλλά και την χθεσινή ονομαστική εορτή του Λευτέρη, του έκαναν δώρο στολή εργασίας, μιας και ο Πρόεδρος του Κόμματος, μιλώντας την Παρασκευή στην εναρκτήρια ομιλία του έκανε σαφή αναφορά προς τα στελέχη: “Φορέστε στολή εργασίας, όχι κουστούμια εξουσίας”.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έπρεπε να του χαρίσουν και τη στολή αξιωματικού με τη σβάστικα στο περιβραχιόνιο, για να ταιριάζει ασορτί με τη μετάλλαξη του (απο)κόμματός του..

@23:00 - Μίλησε ο αριστερός φασίστας. Όλοι οι νεοδημοκράτες σιχαίνονται και φτύνουν τους ναζί. Σε αντίθεση με τα ορφανά του Στάλιν που ακόμα τον μνημονεύουν και τον λατρεύουν. Νέα δημοκρατία = αστική δημοκρατία = ελευθερία. Αυτό σε τσούζει εσένα προσωπικά και όλους τους ομοϊδεάτες σου. Ακόμα κλαίτε για την πανωλεθρία των Δεκεμβριανών που σώθηκε οι χώρα από των κομουνιστικό ολοκληρωτισμό. Για γέλια είσαι, εσύ και η ιδεολογία σου.

Mην γραφεις τετοια Παυλο ,γιατι θα βγουν στην Τριπολη οι δοσιλογοι με τις μαυρες καπαρντινες και τα κοκκινα περιβραχιονια οπως ηταν στο ΠΑΛΕ προχθες ,και θα δινουν στην Αστυνομια ονοματα οσων ειναι εναντιων του καθεστωτος.Τα Συριζοπανα βασιλευουν ,Σταλιν κανονικοι χαχαχαχαχαχαχα

Άσπρο-μαύρο Παύλο. Εσύ είσαι το άσπρο, το πάλλευκο, η ομορφιά, το άπλετο φως, όλοι οι άλλοι το σκοτάδι, τα ορφανά του Στάλιν, η ασχήμια, η βρωμιά. Λες και βρισκόμαστει στον Άρχοντα των δακτυλιδιών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.