Φιλόζωοι Τρίπολης: Πού εξαφανίστηκαν τα σκυλιά της Πετρινού δήμαρχε;

Φιλόζωοι Τρίπολης: Πού εξαφανίστηκαν τα σκυλιά της Πετρινού δήμαρχε;

Δεκέμβριος 16, 2018 - 21:00
17 σχόλια

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού κσι Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης.

Τα τελευταία 24ώρα έχουμε γίνει μάρτυρες ασύστολων ψευδών ισχυρισμών και εξηγήσεων… από τη Δημοτική Αρχή Τριπόλεως σχετικά με την ύποπτη... εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων από τις πλατείες της πόλης. Που βρίσκονται κ. αρμόδιοι τα σκυλιά, που τα πήγατε;;;; 
Τα όσα ειπώθηκαν, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Τρίτη στις 11 Δεκεμβρίου, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα, προσπάθησε… να δώσει απαντήσεις στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης για το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει από τις επιθέσεις αδέσποτων στους πολίτες της πόλης- κυρίως στην πολυσύχναστη και κοσμική πλατεία Πετρινού. 
Τα όσα υποστήριξε, ο κ. Αντιδήμαρχος, δεν έπεισαν την αντιπολίτευση, η οποία στρίμωξε άγρια τους υπευθύνους – και πρώτο και καλύτερο τον κ. Σταματόπουλου . 
Φυσικά, το Φιλοζωικό Σωματείο της Τρίπολης, εδώ και καιρό έχει καταδείξει τις παρανομίες και την πλήρη ανευθυνότητα του Δήμου ως προς το θέμα εφαρμογής της Νομοθεσίας αλλά και της ευζωίας, σίτισης και προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής. 
Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να ανακυκλώσουμε τα όσα έχουν προβάλει ήδη τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής σχετικά με τα ευτράπελα που εκτυλίχτηκαν κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια ματιά να ρίξετε στα διαδικτυακά και όχι μόνο Μέσα θα μπείτε αμέσως στο νόημα. 
Εμείς, ως Σωματείο που υποστηρίζει τα δικαιώματα και μόνο των ζώων, δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να μπλέξουμε με πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες εν όψει και των Δημοτικών – Περιφερειακών Εκλογών. 
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, δημόσια πως το μόνο που επιθυμούμε είναι η τήρηση της Νομοθεσίας και μόνο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!.
Απευθύνουμε μια σειρά ερωτημάτων προς τις αρμόδιες Αρχές, ενημερώνοντας και τους πολίτες για να πάψουν πια κατευθυνόμενα στόματα να ρίχνουν βολές εναντίον μας περί συγκέντρωσης των ζώων από εθελοντές του Σωματείου μας στην Πλατεία. 
Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε πως το Σωματείο μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη μεμονωμένη ομάδα ανθρώπων που ταΐζουν και προστατεύουν τα ζώα στις πλατείες. Καμία απολύτως σχέση. Η εν λόγω ομάδα φιλόζωων δεν είναι καν Μέλη του Σωματείου. Μην συγχέουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Πρέπει να σταματήσουν εδώ τα παραμύθια περί φαντασμάτων…

Εν συνεχεία ρωτάμε και εμείς για πολλοστή φορά Δήμο και Αρμόδιους Φορείς.
1. Τι γίνεται με το θέμα της Πενταμελούς Επιτροπής; Υπάρχει; Πότε έχει συνεδριάσει; Ποιοι συμμετέχουν; Θέλουμε τα ονόματα τους δημόσια, να τους μάθει και ο κόσμος της Τρίπολης. 
2. Τι ακριβώς αποφάσισε η Πενταμέλης Επιτροπή – φάντασμα… για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, που βρίσκονται αυτά, που τα πήγανε; Τα σκυλιά έχουν εξαφανιστεί και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται και αν είναι ζωντανά ή τι συνθήκες ζωής τους έχουν εξασφαλίσει… 
3. Ποιος περισυνέλλεξε αυτά τα ζώα… από ποιες περιοχές, ποιοι κτηνίατροι τα ανέλαβαν. Που είναι το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και η επίσημη καταγραφή τους; Τα ζώα αυτά, σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει να καταγραφούν, να στειρωθούν και να φέρουν αριθμό τσιπ. Γιατί δεν ενημερώθηκε το Φιλοζωικό Σωματείο; Γιατί λειτουργεί ο Δήμος τόσο κρυφά και ύποπτα. Προς ενημέρωση των πολιτών να επισημάνουμε πως στην Πενταμελής Επιτροπή, σύμφωνα με το Νόμο πρέπει να συμμετέχει και Μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου, τουλάχιστον δύο. 
4. Τι γίνεται με το Δημοτικό Καταφύγιο. Έχει άδεια λειτουργία ο χώρος. Πως δικαιολογεί ο υπεύθυνος υπάλληλος – μπόγιας το μισθό του, τι ακριβώς κάνει; Γιατί δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα οι κινήσεις του… Με τι ακριβώς ασχολείται; Τι σχέση έχει με την εξαφάνιση των ζώων… 
5. Γιατί δεν εφαρμόζεται το πληρωμένο από τους πολίτες πρόγραμμα στειρώσεων;;;; 
Πολλά είναι τα ερωτήματα, φίλες και φίλοι, πολλά και τα σκοτεινά σημεία όλης αυτής της υπόθεσης. 
Σας διαβεβαιώνουμε πως ως νόμιμο και εν ενεργεία Σωματείο δεν ενημερωθήκαμε ουδέποτε για καμία από αυτές τις κινήσεις. Δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή με κανέναν από τους υπευθύνους. 
Περαιτέρω σχόλια δικά σας…

 

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Δηλαδή εσείς τι θέλετε; να τα φέρετε πάλι στην πλατεία και να δαγκώνουν -πάλι- κόσμο;;;;!!! Θα μας τρελάνετε; Μία χαρά είναι η πλατεία τώρα που μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα παιδιά μας χωρίς φόβο.

Όπως πάντα οι κύριοι του φιλοζωικού εμφανίζονται ως "μετά Χριστόν προφήτες". Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

Γιατί αυτή την ανακοίνωση δεν την υπογράφεις να ξέρουμε ποιος είσαι; Γιατί κρυβεσαι παντα πίσω απο τον τίτλο του σωματείου;

Επιτέλους μπορούμε να περπατάμε ήσυχοι στην πλατεία Πέτρινου τουλάχιστον!έχω υπάρξει θύμα δαγκωματος.ΙΟσο για το που πήγαν τα συγκεκριμένα σκυλιά της πλατείας?Στις γείτονιες της πόλης όπου δε μπορούμε να κυκλοφορησουμε!Στη δική μου είναι τα μισά από αυτά!Έλεος πια!Κάντε κάτι σε συνεργασία με το δήμο και για τους πολίτες που κινδυνεύουμε και για τα ζώα!Πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα!

Ρε φιλε δεν εχω σχεση με το θεμα και ουτε θα σχολιασω πανω σε αυτο. Ειναι ομως πολυ αστειο να λες στον αλλο οτι δεν αποκαλυπτει την ταυτοτητα του ενω εσυ ο ιδιος που του την λες υπογραφεις σαν ανωνυμος.....

Μόνο αγάπη πίστη αφοσίωση μπορούν να δώσουν αυτά τα ζωάκια τίποτε άλλο δυστυχώς μερικοί τιμωρούν με το πιο απάνθρωπο τρόπο το καλύτερο φίλο του ανθρώπου δε έχω λόγια λυπάμαι για τη κακία μας φοβόντουσαν να περπατάνε στις πλατείες από τα ζωάκια που και αυτά έργο δικό σας είναι και δε φοβάστε σε τι κόσμο φέρνετε τα παιδιά σας δυστυχώς όλη τη βρωμιά εμείς οι άνθρωποι τι κάνουμε όλη τη καταστροφή

μαλλον θα τα τα πηγαν να προσφέρουν "κοινωνική εργασία" στα εξωτερικά ιατρεία που ράβουν τα ράμματα απο τις δαγκωνιές τους!!!

κύριοι του φιλοζωικού έλεος πια. α) Είτε να τα πάρετε τα σκυλιά στο σπίτι σας όλα για να τα σώσετε είτε β) να τα ταΐζετε σε ένα βουνό μακρυά από την πόλη. Τα σκυλιά δεν έχουν μάθει να ζουν στις πόλεις. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. Επίσης να κάνετε μηνύσεις σε όσες τα ταΐζουν και δεν ανήκουν στο σωματείο σας όπως λέτε.

Τα σκυλιά ταξίδεψαν χωρίς επιστροφή. Φιλόζωοι πάρτε τα υπόλοιπα σπίτι σας αλλιώς θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

Για ακόμα μια φορά λέτε ψέματα για λόγους εντυπωσιασμού. Εχθές Κυριακή 16/12 τα σκυλιά ήταν μπροστά στην είσοδο της παλιάς αστυνομίας και κοιμόντουσαν όπως κοιμάστε και εσείς με τα τσαρούχια που νομίζετε ότι κάτι προσφέρετε στην κοινωνία μας.

Ίσως τα σκυλιά να τα πήραν κάποιοι στο σπίτι τους και να θέλουν απλά να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Μην ανησυχείτε, δεν έπαθαν τίποτα, περιφέρονται και τρομοκρατούν τον κοσμο στις γειτονιές της πολης. Μέχρι και στη λαϊκή της πλ. Βαλτετσίου βρίσκονταν το Σάββατο. Εκτός και αμολησαν αλλά στη πολη. Δεν προκειται να ησυχάσουμε από τα σκυλογαυγισματα και τα σκυλοδαγκώματα, εκτός και αλλάξει ο νόμος που τα προστατεύει και μας τα επιβάλει μες τα πόδια μας.

Κύριοι του φιλοζωικού για ακόμη μια φορά λέτε ψέματα!!!αφου ο Δήμος είναι παράνομος η μάλλον τόσο πολύ παράνομος γιατί τόσο καιρό δεν πάτε τα στοιχεία στην δικαιοσύνη;;;αλλα όσες φορές έχετε πάει έχουν αποδειχθεί τα ψέματα σας !!!!ντροπη σας!!!!!!!

Το κασερι που λαμβανετε θα μας πειτε ποσο ειναι? Φτασανε τα τετραποδα ζωα να χουν περισσοτερα δικαιωματα απο τα διποδα. ελεος "κυριοι του συλλογου"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.