Για την προληπτική Ιατρική και τους κανόνες Υγιεινής ενημερώθηκαν οι πρόσφυγες στην Τρίπολη (pics,vid)

Για την προληπτική Ιατρική και τους κανόνες Υγιεινής ενημερώθηκαν οι πρόσφυγες στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 13, 2018 - 20:15
17 σχόλια

H Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. στο πλαίσιο του Έργου «Διαμονή και βοήθεια σε αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Τρίπολη του προγράμματος ESTIA, πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης ημερίδα με θέμα:  «Προληπτική Ιατρική & κανόνες Υγιεινής για γυναίκες και παιδιά»

Στην ημερίδα τέθηκαν τα ζητήματα φροντίδας υγείας που απαιτούν εξαιρετική προσοχή και σωστή διαχείριση και αναπτύχτηκαν θέματα όπως  «Παιδί και διατροφή – Κανόνες Υγιεινής», «Άρρωστο παιδί στο σπίτι – Τι χρειαζόμαστε – Πότε ανησυχούμε», «Προληπτική Ιατρική για εγκύους και οικογενειακός προγραμματισμός». Επίσης ομιλία πραγματοποιήθηκε και από την κ. Τσαούση από το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης ως φορέας πρόληψης και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του συντονιστή του προγράμματος κ.Πουλάκη , του ειδικευόμενου ιατρού γυναικολόγου κ. Τσουρά και της ψυχολόγου κυρίας Δώρας Τσαούση.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Για την προληπτική Ιατρική και τους κανόνες Υγιεινής ενημερώθηκαν οι πρόσφυγες


17 Σχόλια

Αντίστοιχη ενημέρωση στους γύφτους γίνεται, ή σεβόμαστε την ιδιοσυστασία τους και μένουμε στην χορήγηση επιδομάτων;

Το διαδίκτυο με τη σχετική ανωνυμία που εξασφαλίζει δίνει πολλές ευκαιρίες σε κάποιους να βγάλουν το μίσος τους κατά της ανθρωπότητας.

Ο "ανθρωπισμός" στην εποχή μας έχει πολλά φράγκα. Καμία δράση και κανείς εμπλεκόμενος "εθελοντης" δεν ασχολείται με τους πρόσφυγες τσάμπα. Χτίζονται καριέρες, βγαίνουν λεφτά και καταστρέφεται ο τόπος μας αλλά και οι πρόσφυγες, που όταν τελειώσει η μπίζνα σε λίγα χρόνια, το σύστημα θα τους πετάξει ως "αποδιοπομπαίους τράγους"

Το διαδικτυο με την ανωνυμια που εξασφαλιζει, δινει τη δυνατοτητα σε πολλους εμμισθους ανθελληνες/προδοτες να βγαλουν το μισος τους κατα της Ελλαδας.

"Λόλα Να Ένα Μήλο" Γλώσσα Α' Δημοτικού Μια κοινωνία & ένας πολιτισμός που έχει φτάσει σε επίπεδα "πανεπιστημίου" γυρνάει πίσω στην 'Α Δημοτικού για να "εντάξει" και να "εκπαιδεύσει" με το ζόρι άτομα που η πολιτιστική τους κληρονομιά περιορίζεται σε μαστιγώματα, δημόσιους αποκεφαλισμούς & ερωτικές περιπτύξεις με κατσίκες στο όνομα του Αλλάχ. Άτομα που εισέβαλαν παράνομα στη χώρα, μας τους κουβάλησαν χωρίς να ερωτηθούμε & τους χαρτζιλικώνουν κάθε μήνα, θα μάθουν να χρησιμοποιούν σαπούνι. Έτος 2018, στη Τρίπολη κυκλοφορούν γυναίκες με μαύρη ολόσωμη ΜΠΟΥΡΓΚΑ με άνοιγμα στα μάτια. Πρόοδος

Βέβαια η ανωνυμία του διαδικτύου είναι σχετική. Αν κάποιος έχει την άνεση να ξοδέψει λεφτά και τη διάθεση να απαντάει στα "υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις", θα πήγαινε καροτσάκι πάρα πολλούς από αυτούς που γράφουν εδώ μέσα. Θα πρέπει όμως να είναι κληρονόμος του Ωνάση και δικηγόρος. Και να έχει κολλητό έναν εισαγγελέα. Και τότε θα βλέπαμε ποιοι είναι οι έμμισθοι ανθέλληνες/προδότες.

@9:36 Δεν ντρέπεσαι λίγο, να ξεστομίζεις τόσο μίσος, ελεεινέ φασίστα! Υποτίθεται πως ασκείς επάγγελμα - λιετούργημα που θεραπεύει και περιθάλπτει τον πόνο. Τον πόνο των Ανθρώπων. Όλων των ανθρώπων, τρισάθλιε ρατσιστή! Όχι μόνο των λευκών Ελληναράδων. Σε σιχάθηκα

15:06 Βλέπω ότι ο γραπτός σου λόγος είναι μεστός επιχειρημάτων, με το ατράνταχτο και έμπλεο αιτιολογίας "πάρτε τους στα σπίτια σας". Η εύκολη λύση, όταν δεν έχουμε τίποτα απολύτως να προτείνουμε και το παίζουμε φιλόσοφοι του πληκτρολογίου. Πες αλήθεια, Παυλή ψήφισες, έτσι; Δεν εξηγείται αλλιώς τόση βλακεία...

Anonymous 15:06 Εμένα δεν μου γουστάρει ο Παυλής και ο θίασός του. Πάρτους στο σπίτι σου

@16:58 Βλέπω ότι η σεμνή σου απάντηση ξεχειλίζει επιχειρημάτων τύπου "φασίστα", "ρατσιστη" και τη λέξη "Ελληναράδων". Φυσικά επί του θέματος ουδεμία λέξη. Κλωνοποιημένη τυπικά απάντηση ανθέλληνα αριστερού όταν του θίγουν την επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας. Όταν υπάρχει κάποια αντίδραση στο "θεάρεστο" έργο του να διαλύσει οτιδήποτε έχει να κάνει με πατρίδα και ορθόδοξη πίστη, παραδόσεις αιώνων και ελληνικού πολιτισμού και να το αντικαταστήσει με αναρχία, μωάμεθ και μπούργκα. Δεν περίμενα φυσικά κάτι περισσότερο από υπερασπιστές οτιδήποτε ανώμαλου και ανθελληνικού. Ο καθείς κρίνεται.

Δε μου πέφτει λόγος μια και δεν είμαι ο 16:58, θαυμάζω όμως την επιθυμία σου να θέλεις να βγεις κι από πάνω. Πραγματικά σε συγχαίρω 09:36-18:26 για το θράσος σου να αποκαλείς φασίστα κάποιον που απαντάει στο φασιστικό σου σχόλιο και να τον κατηγορείς για έλλειψη επιχειρημάτων. Η αποθέωση της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

@21:00 Μπορείς και εσύ να βάλεις να ακούσεις την μεγάλη επιτυχία του Άκη Πάνου "Το θολωμένο μου μυαλό" γιατί ανήκεις στην ίδια κατηγορία. Βέβαια για το "θολωμένο" είμαι σίγουρος.... για το "μυαλό" έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Ας θυμίσουμε στο ψηφοδικαιούμενο κοινό πως ο Δήμαρχος και εσχάτως εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παυλής δεν εναντιώθηκε στην αλλοίωση του πληθυσμού της πόλης με την ευγενική διευκόλυνση της αναπτυξιακής Πάρνηθα

Άσχετο με το θέμα αλλά ο STOIXOS 09:01 είναι ΜΑΙΜΟΥ!!! Προφανώς ενοχλούν τα σχόλια & οι παρατηρήσεις μου και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να με σταματήσετε ή να μπερδέψετε τους αναγνώστες με ψεύτικα σχόλια! Έχετε καταντήσει άλλες φορές να αδυνατείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα ή άλλες να βρίσκεστε σε ένα διαρκές φεστιβάλ γαργάρας! Τώρα ξεπέσατε κι' άλλο! Ήθελα μόνο να σε ρωτήσω ΜΑΙΜΟΥΔΗ.. ΕΣΥ έτσι τιμάς αυτά τα ρημάδια τα παντελόνια που φοράς;;;;!!! Τέτοια κατάντια;;;;!!!

23:05 Έλα ρε! Μη μου πεις! Σου έκλεψαν το ψευδώνυμο; Και θα πας τώρα με κλάμματα να το πεις στη μαμά σου, ε; ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.