«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 29, 2018 - 12:02
136 σχόλια

Σε πορεία διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προχώρησαν οι μαθητές σχολείων της Τρίπολης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Οι μαθητές που συμμετέχουν, κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν στην ντουντούκα έχει να κάνει με τους πολιτικούς που χειρίζονται το ζήτημα του Μακεδονικού και αναφέρει:  «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»

Οι μαθητές ξεκίνησαν το πρωί από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, κατευθύνθηκαν προς το 1ο Γυμνάσιο και έπειτα πέρασαν από το κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών της Τρίπολης για τη Μακεδονία


136 Σχόλια

Ορφανέ του Στάλιν $τοίχε διάβασε το πόρισμα Τσεβά για το Πολυτεχνείο. Υπάρχει στα αρχεία της υπηρεσίας σου. Είναι διαφωτιστικότατο. Για το Μελιγαλά θα μας πεις για τα 4χρονα παιδιά που σφάξανε οι ομοιδεάτες σου τι ήταν; Μας έλεγες ότι τα θύματα ήταν συνεργάτες των Γερμανών και τα παιδιά τι τους έφταιξαν; Παραδέξου αν νοιάζεσαι για την αλήθεια το σχέδιο των Άγγλων που έφερε εις πέρας το ΕΑΜ. Να ρίξει την χώρα σε εμφύλιο ώστε να μην διεκδικήσει την ένωση της Κύπρου με την μητέρα πατρίδα. Σε αντάλλαγμα θα έδινε την Μακεδονία στον Τίτο. Κάτι που ολοκλήρωσε σήμερα. Έχεις θράσος να μιλάς ακόμα.

Al€χι$, θα ήθελα να μου απαντήσεις στο εξής: κατηγορείς πάγια και συστηματικά το πολιτικό προσωπικό τη χώρας για προδοσία και ξεπούλημα της πατρίδας. Kατηγορείς τους πάντες, πλην της Χρυσής Αυγής. Είσαι χρυσαυγίτης; Θέλω από σένα μια ρητή και ξεκάθαρη απάντηση. Και μην μου πεις την γελοία δικαιολογία για σανοφάγους «είμαι Έλλην Εθνικιστής». Πολιτική απάντηση θέλω. Όχι ιδεολογική

@απορία. Θα μου δώσεις πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων;

Μπορεί να είναι χρυσαυγίτης, μπορεί Πασόκος, ο Πάγκαλος π.χ. που τον έχουν υποχρεώσει σε δίαιτα με το ζόρι. μπορεί να είναι ο Φαήλος ο ίδιος, πολλά μπορεί να είναι, ακόμα και πιο νεοναζί από τα χρυσαύγουλα (πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο) ή απλά κάποιος που τον πληρώνουν για να κάνει προπαγάνδα, ποιος ξέρει;

Al€xi$ οι νεκροί που διαβάζουμε στο πόρισμα Τσεβά ήταν playmobil και δεν πιάνονται; Και Φασίστας και τρελάκιας; Μελιγαλάς. Γαργάρα & κωλοτούμπα. Το Χρυσαυγίτικο επιχείρημα: “απλοί πολίτες” κατέπεσε με πάταγο γιατί όπως ξεστραβώθηκες και είδες στου Μελιγαλ;a είχαν καταφύγει οι εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών. Για να πεις κάτι και εσύ σου έμεινε τα δήθεν 4χρονα που στη πραγματικότητα ήταν 9 ανήλικα άτομα (8 αγόρια και ένα κορίτσι) ηλικίας 15 έως 17 ετών. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%87%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AC

Αυτά για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι ηλιθιότητες αναπαράγεται! Αυτό περί αγγλικού σχεδίου έτσι όπως το περιγράφεις είναι δική σου έμπνευσης ή το ξεσήκωσες από κανένα ομοϊδεάτη σου; Λινκ έχουμε; Να στο πω αλλιώς, τις μπούρδες αυτές τις διάβασες σε κάποιο βιβλίο ή site; Α να μη ξεχάσω! Τις ευχές μου για τις μέρες που έρχονται στα αφεντικά σας, τους Εφοπλιστές, τους Τραπεζίτες και τους Βιομηχάνους Υμνητή του Χίτλερ Χρυσαυγίτη Al€xi$!

@STOIXOS - Κάποια στιγμή πήγαινε μια βόλτα στην Ρωσία και πέρνα από τα McDonalds. Έκλεισε η αντιπροσωπεία εδώ και 30 χρόνια και εσύ ακόμα κομμουνισμό/σοσιαλισμό πουλάς; Στον εμφύλιο έσωσε την χώρα η δεξιά. Βουλγαρό-Αλβανός θα ήσουν αν είχαν επικρατήσει οι αλλοπαρμένοι του ΚΚ. Η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας έπρεπε να ήταν στην επέτειο των Δεκεμβριανών που σώθηκε η πατρίδα.

Παύλο ζήλεψες τα χρυσαύγουλα, βλέπω. Ακόμα και οι σκληρές ακροδεξιές κυβερνήσεις από το 1949 μέχρι σήμερα δεν τόλμησαν να μετατρέψουν τα Δεκεμβριανά σε εθνική εορτή με ταρατατζούμ και παρελάσεις, θα τους έπαιρναν με τις πέτρες, και έρχεσαι εσύ τώρα να ξεστομίσεις τέτοιο πράγμα. Αυτοί που έδιωξαν τους ναζί έκαναν το λάθος να παραδώσουν την εξουσία στα δεξιά σκυλιά για να τους βγαίνεις εσύ από πάνω με σκοπό να κερδίσει το πρωτάθλημα ο Κούλης. Δεν σε είχα για τόσο ξεφτίλα, κάποτε και οι δεξιοί είχαν αξιοπρέπεια εκτός κι αν είσαι απλώς πλασιέ του κόμματος που σε πληρώνει περισσότερο.

@$τοιχο$ ηρέμησε ηρέμησε πάρε βαθιά αναπνοή και πες "οι Αμερικανοί είναι φίλοι, θέλουν το καλό μας'' τρίψε και τα χεράκια. Πολύ θα ήθελες να πιάσεις τα κονσερβοκούτια όπως έκαναν οι ομοιδεάτες σου εαμοεκδοροσφαγείς να μας σφάξεις αλλά δεν θα το κάνεις θα βάλεις αντιπροσώπους να το κάνουν οι λαθροισλαμιστές συνεργάτες σου.

Ως γνωστόν όλα τα communia έχουν την ίδια μούρη. Οσον αφορά την ημέρα τιμής είναι ούτως ή άλλως γιορτή: 25 Δεκέμβρη 1944 ανήμερα Χριστούγεννα που ήρθε ο Τσόρτσιλ για ρεβεγιόν στην Αθήνα.

@OMNIA SUNT COMMUNIA. 1. Σκυλιά να πείς την αφεντιά σου και τους ομοιδεάτες σου τις σταλινικές ύαινες που αιματοκύλισαν την χώρα. 2. Ποιος σου είπε ότι ο Μητσοτάκης είναι δεξιός; Φιλελεύθερος ναι είναι από βενιζελική κούνια. Δεξιός όχι. Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα. Ο τατσόπουλος σου για παράδειγμα δηλώνει αριστερός φιλελεύθερος.

Παύλο μη θεωρήσεις πως έπεσα από τα σύννεφα απ' αυτό σου το απροκάλυπτο Φασιστoπαραλήρημα. Όλοι οι φασιστοφιλελέδες τις ίδιες ηλιθιότητες ασπάζεστε και αναμασάτε γι’ αυτό και καταστρέψατε την Ελλάδα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δωράκι σε εσένα και τους Φιρερίσκους της παρέας. Πηγή: https://iskra.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, η προβλεπόμενη και μοναδική φορολογία των εφοπλιστών η οποία υπολογίζεται και καταβάλλεται επί της χωρητικότητας των πλοίων (κόροι ολικής χωρητικότητας) για το έτος 2016 το ύψος της ήταν 27 εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα τον ίδιο χρόνο η συνεισφορά των Ναυτεργατών ανήλθε στο ποσόν των 56 εκατομμυρίων ευρώ….» Κατάλαβες Σύντροφε προβοκατορά Παύλο και Αλέξη γιατί η Χρυσή Αυγή έκανε περιπολίες θανάτου στο Πέραμα; Καταλάβατε γιατί τρομοκρατούσαν στη περιοχή; Καταλάβατε Φασιστοφιλελέδες πια, ποιοί κάνουν κουμάντο σε αυτή τη χώρα;

@omnia... - Ποιος έδιωξε τους Ναζί από την Ελλάδα; Οι κομμουνιστές; Τέτοια παραμυθάκια σας λένε στο ΚΚ και σας έχουν κάνει το μυαλό πιλάφι; Οι Γερμανοί αποχώρησαν από την Ελλάδα γιατί είχαν ηττηθεί σε όλα τα μέτωπα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τον Δεκέμβριο του 1944 σώθηκε η πατρίδα και απελευθερώθηκε οριστικά από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η οριστική νίκη ήρθε κάποια χρόνια αργότερα αλλά εκείνο τον Δεκέμβριο, Έλληνες ήρωες όπως η 3η Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία (ταξιαρχία του Ρίμινι) κράτησαν την πατρίδα ΟΡΘΙΑ. Σώθηκε η Ελλάδα από τον αριστερό ολοκληρωτισμό. Τιμή και δόξα.

@STOIXOS - Σε πόσους εργάτες δίνουν δουλειά οι εφοπλιστές; Τους ναυτεργάτες ποιος τους πληρώνει; Άσε ρε stoixe, κολλημένος στον κομμουνισμό, χαμπάρι δεν έχεις πάρει 30 χρόνια τώρα. Ούτε τα βασικά της οικονομίας δεν θέλεις να καταλάβεις. Χίτλερ και Στάλιν τα ίδια ΣΚ@ΤΑ και οι δύο. Άνθρωποι τέρατα που οδήγησαν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα που ξεκλήρισαν εκατομμύρια ανθρώπους. Τα περί φασιστών σε κανένα παιδάκι. Τιμή και δόξα σε αυτούς που κράτησαν την Ελλάδα όρθια τον Δεκέμβρη του 1944 και μετά. Κρίμα για τους Έλληνες πολίτες που παρέσυραν οι κομμουνιστές ηγέτες στον εμφύλιο. Κρίμα...

Εδώ και πολλά χρόνια δεξιός=φιλελεύθερος. Όλες οι δεξιές κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ είναι φιλελεύθερες. Τώρα κάτι θαυμαστές των ναζί που νομίζουν ότι είναι δεξιοί, θα τους πω μόνο ότι ούτε οι χουντικοί δεν ήθελαν να βλέπουν τα μούτρα τους. Ντροπή για την χώρα, αντίστοιχη του Ρουβίκωνα και της ακροαριστεράς. Αφού δεν έχουν προσωπική αξιοπρέπεια, βλέποντας τα ναζιστικά σύμβολα να κάνουν εμετό και να αποχωρήσουν, τι να πω. Και τολμάνε να πουν ότι είναι δεξιοί. ΣΤΟΚΟΙ είναι με μυαλό αμοιβάδας.

Μπα, ο 01:36, 01:44, 01:48 δεν είναι ο Παύλος, κάποιος άλλος ΚΚφοβικός χρησιμοποιεί την ταυτότητά του στο διαδίκτυο. Ή, αν είιναι όντως αυτός, τον έβαλαν να κάνει εντατικά φροντιστήρια για τη νέα/παμπάλαια διαφημιστική καμπάνια της νουδούλας που γύρισε πίσω στον εμφύλιο και ανέσυρε από τις αποθήκες σκουριασμένα συνθήματα μαζί με το προμοτάρισμα του ΚΚΕ για να κόψει κανα ψηφαλάκι από τον Σύριζα. Παίζεται.

@08:21 - Η δεξιά που φοβόταν να πει το όνομά της έχει τελειώσει. Όπως τελείωσε και η εποχή που η αριστερά είχε την ιδεολογική ηγεμονία. Πάνε αυτά. Πλέον ο δεξιός λέει ότι είναι δεξιός, ούτε κέντρο, ούτε τίποτε άλλο. Δεξιός φιλελεύθερος, νεο-φιλελεύθερος, ότι γουστάρετε. Δεν γυρνάω σε κανένα εμφύλιο. Η δεξιά και το κέντρο έσωσαν την χώρα από τον ολοκληρωτισμό του κομμουνισμού. Αν δεν σου αρέσει που στα λέω εγώ, διάβασε για την στάση του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, του γέρου της δημοκρατίας, στον εμφύλιο. ΚΚφοβικός; Έχω μεγαλώσει για να φοβάμαι "φαντάσματα". Οι στόκοι είναι ίδιοι και στα δύο άκρα.

@Παύλος. Λες στον $τοίχο ότι άν επικρατούσαν οι αριστεροί στον συμμοριτοπόλεμο θα ήταν βουλγαρο-αλβανός; Λες να κατάλαβε τίποτα; Δεν τον νοιάζει. Έλληνας να μην είναι και ότι άλλο! Για τους φόρους τα έχουμε πει για την βρώμικη πλουτοκρατία που δεν πληρώνει τίποτα. Περιπολίες θανάτου βλέπει στα όνειρά του σαν καλός κονσερβοκούτης να κάνει με τους φίλους του λαθροτζιχαντιστές για να κόβουν κεφάλια. Εικόνες από το μέλλον βλέπει.

Αν αυτό το μέλλον βλέπεις 11:33 έχεις πρόβλημα. Τώρα, δεν θα μου 'πεφτε λόγος αν κράταγες τις παραισθήσεις σου στην άμοιρη οικογένειά σου και τους φίλους σου, αν έχεις και δεν σ' έχουν εγκαταλείψει, εσύ όμως επιμένεις να τα λες σε δημόσιο χώρο πιστεύοντας ότι η ανωνυμία σε εξασφαλίζει. Αφού σε χαλάει, γιατί δεν το παρατάς (το κόμμα);

Όπως έχει ξαναγράψει θα είμαστε τυχεροί αν στις επόμενες εκλογές βγει η Νέα Δημοκρατία και κυβερνήσει ο Μητσοτάκης. Έτσι θα διαλυθούν και οι τελευταίες αυταπάτες της αστικής - μικροαστικής τάξης αυτής της ρημαγμένης χώρας. Η Νέα Δημοκρατία όπως μοναδικά αλλά & αποκαλυπτικά μας εξηγεί για πολλούς μήνες -χρόνια ένα από τους πιο ενεργούς απολογητές της εδώ μέσα, ο Παύλος, ούτε θέλει ούτε φυσικά μπορεί να πράξει το αυτονόητο. Να φορολογήσει τον Πλούτο των πάμπλουτων αυτής της χώρας.

Μια από τις βασικότερες αίτιες της χρεωκοπίας μας είναι μέσα από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους να μεταφέρουν τα φορολογικά βάρη στους πολλούς, τη ίδια στιγμή που στηρίζουν και να στηρίζονται από τους μεγαλοφοροδιαφεύγοντες. Οποιαδήποτε πρόταση πέρα από τις χρεοκοπημένες “γραφές” στις πλάκες του νεου "Μωυσή" που φυλάττουν τα ιερατεία των Φιλελέδων & της ΝΔ είναι κομμουνιστικές!!! Εκτός και αν βλακωδώς πιστεύουν πως και οι Γάλλοι πολίτες που βγήκαν αυτές τις μέρες στους δρόμους και ζητούν μέσα στα άλλα φορολόγηση του πλούτου των πάμπλουτων είναι μόνο Κομμουνιστές!!!!

Μας ζητούν νυχθημερόν να προσκυνήσουμε τις νέες θεότητες, τις Αγορές. Μας ζητούν να θυσιαστούμε και να σκάσουμε μέχρι νεότερα & παράλληλα να προσέχουμε να μη κάνουμε κάτι που μπορεί να εξοργίσει τις θεόσταλτες αυτές θεότητες. Εκσυγχρονισμένα επιχειρήματα για βλαμμένους; Εσύ αποφασίζεις. Τα Κομμουνιστιφοβικά λουπακια τους & τα κονσερβοκούτια έχουν και πάλι τη τιμητική τους στις απέλπιδες προσπάθειες τους να τρομοκρατήσουν τον τελευταίο αμόρφωτο, τον τελευταίο απελπισμένο. Σύμμαχοι στα φούμαρα τους οι Τραπεζίτες, η Οικονομική Ελίτ της χώρας και προπαντός οι Καναλάρχες! Απολαύστε τους!

@15:34 Την ΝΔ σταμάτησα να ψηφίζω το 1993 από το κατάπτυστο ''το όνομα σε 10 χρόνια θα το έχετε ξεχάσει'' @$τοίχος$ φιλοναζί είναι το κόμμα σου ο $υριζα που στηρίζει τους νεοναζί κυβερνώντες στο Κίεβο. Και φιλοχουντικοί επίσης είναι γιατί μια χαρά τα βρίσκει με τον στρατάρχη της Αιγύπτου. Την εξουσία την πήραν χωρίς εκλογές αμφότεροι. Οπότε σανό made in USA πούλα αλλού.

ΑΛ€ΧΙ$ είπες λοιπόν από το 93 και μετά να γίνεις υμνητής του Χίτλερ & του Δικτάτορα Παπαδόπουλου! Κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου (μπροστά σε κόσμο ποτέ σου δεν θα έλεγες αυτές τις κοτσάνες) δε μπα να κάνεις γάργαρα την Άρτα & τα Γιάννενα… σου αρκεί που λες το ποίημα σου και ας γελοιοποιείσαι. Λαμπρά! Μέσα στον αχταρμά σπινάρεις εντυπωσιακά ως αντιαμερικάνος αλλά και φιλορώσος!!! (τι σου κάνει ο καπιταλισμός ε;). Προφανώς έχει κολλήσει ο μπακλαβάς και δεν πρόκειται με τίποτα να κατανοήσεις πως ποτέ μου δεν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΚΚΕ. Δεν είχα ποτέ μου κομματική ταυτότητα.

Να συμπληρώσω όμως στις λίγες σωστές παρατηρήσεις σου ΑΛ€ΧΙ$ για Κίεβο & Αίγυπτος πως ο τάχιστα ΠΑΣΟΚοποιημένος ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την εξωτερική πολιτική της ΝΔ & με τον Μεγάλο τρομοκράτη της γείτονάς μας το Ισραήλ. Νεοφιλελεύθερος κωλοτούμπας ο ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό με τις “ευλογίες” Ευρωπαίων και Τραπεζιτών και στο εξωτερικό με τις διαταγές των Αμερικάνων!

Να συμπληρώσω όμως στις λίγες σωστές παρατηρήσεις σου ΑΛ€ΧΙ$ για Κίεβο & Αίγυπτος πως ο τάχιστα ΠΑΣΟΚοποιημένος ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την εξωτερική πολιτική της ΝΔ & με τον Μεγάλο τρομοκράτη της γείτονάς μας το Ισραήλ. Νεοφιλελεύθερος κωλοτούμπας ο ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό με τις “ευλογίες” Ευρωπαίων και Τραπεζιτών και στο εξωτερικό με τις διαταγές των Αμερικάνων!

Ο Παύλος που είναι ως γνωστόν δυνατός στα οικονομικά (μη κοιτάτε που γουστάρει χρεοκοπημένα κόμματα Βλέπε: ΝΔ, βίτσια είναι αυτά) δεν μπορεί να αντιληφθεί τίποτα το περίεργο όταν οι Εφοπλιστές πληρώνουν τα μισά σε φόρους από τους Ναυτεργάτες! Μάλλον θα είναι στην ίδια φιλοσοφία που θα θεωρούσε τον Μητσοτάκη χαζό αν πλήρωνε τους φόρους του. Στη πραγματικότητα κατά τον Παύλος ο Κυριάκος είναι έξυπνος. Αποδείξει; Δεν πληρώνει φόρους. Αυτά τα μυαλά θέλουν να ξανακυβερνήσουν! Για να έχουμε στη μια χρεοκοπία άλλη μια δώρο! Ή να το πω διαφορετικά, με κάθε ΝΔ και μια χρεοκοπία ή ένα μνημόνιο μπόνους!

@10:59 - Ο Κυριάκος δεν πληρώνει φόρους; Άλλο ανέκδοτο αυτό; - Οι ναυτεργάτες έχουν δουλειά λόγω των εφοπλιστών. Το φορολογικό πλαίσιο των εφοπλιστών παγκοσμίως είναι δεδομένο. Αν στην Ελλάδα φορολογηθούν, τότε δεν θα μείνει κανένας εδώ. Το πλοίο αλλάζει έδρα για πλάκα. Όταν αλλάξει το πλαίσιο στις άλλες χώρες θα αλλάξει και στην Ελλάδα. - Το μνημόνιο bonus είναι πακέτο που το δίνει η σύνδεση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που διάλεξες να ψηφίσεις. Αλλά δεν σε πειράζει όταν σου έρχεται από τα "αριστερά". Εκεί σου αρέσει, αρκεί να είναι αριστερό. Ο καθένας με τα φετίχ του.

@Alexis - Μην ψάχνεις δικαιολογίες. Είναι ντροπή να είσαι χρυσαυγίτης. Το να είσαι κομμουνιστής είναι πέρα από την ντροπή, πέρα από την βλακεία, στα όρια της ψύχωσης ή μέσα σε αυτή. Δεν σου φταίει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η ...πλουτοκρατία. Ψάξε να βρεις τι σου φταίει και ακολουθείς κόμμα που έχει αυτές τις ιδέες και αυτούς τους βουλευτές.

http://www.arcadiaportal.gr/news/kai-i-mareva-mitsotaki-sta-paradise-papers Παύλος στις Σάβ, 11/11/2017 - 10:25. "…δεν είναι ηλίθιος κάποιος που είναι πετυχημένος να κάθεται να φορολογείται με 60-70%... Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν εσύ Γιαννάκη θεωρείς λογικό να πληρώνεις τέτοιους φόρους κάνε το " Το σχόλιο σου για τις offshore και για τις εν δυνάμει φοροαποφυγές ή φοροδιαφυγές του Μητσοτάκη του κάθε πολιτικού - επιχειρηματία Μητσοτάκη.. Μαζί με το σχόλιο σου για τους Εφοπλιστές που θα φύγουν αν φορολογηθούν μας κάνουν…

...με λίγα λόγια, με την μια ή την άλλη ανήθικη δικαιολογία οι φιλελέδες δικαιολογούν τις πρακτικές των επαγγελματιών Πολιτικών & των πάμπλουτων οφφσοράκιδων-εφοπλιστών αυτής της χώρας. Υπάρχει κάποιος σοβαρός πολίτης, από τον τελευταίο εργάτη μέχρι τον ποιο φραγκάτο έμπορα, βιοτέχνη, γιατρό ή δικηγόρο της Αρκαδίας που θα επιλέξει να συνεχιστεί αυτή η καταστροφική ασυδοσία; Άλλοι να δουλεύουν και να υπερφορολογούνται και άλλοι να κάνουν μπίζνες και να φοροδιαφεύγουν;

Και επειδή δεν μου αρέσει να ξεχνώ… Παύλο στα Δεκεμβριανά τι ακριβώς έγινε; Γνωρίζεις ή από συνήθεια αμόλησες (χωρίς να έχεις συναίσθηση του βάρους αυτών που λες) μια από τις κλασικές σου άθλιες κοτσάνες;

@$τοίχο$ και άλλους κομμουνιστές: ένα από τα εγκλήματα της Αλβανίας. Τότε δεν τα βλέπατε και κάνατε καταλήψεις για την Νικαράγουα. Τώρα ετοιμάζετε να μας φέρετε πίσω και τους τσάμηδες (τους συνεργάτες των γερμανών) και μας πουλάτε αντιναζισμό για να αδρανοποιήσετε τους Έλληνες πατριώτες. Ο αλβανικός εθνικισμός δεν σας χαλάει αντιθέτως τον υπηρετείτε. Ψάξτε να βρείτε πως σας έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου. http://www.sfeva.gr/D5A4C838.el.aspx

ΑΛ€ΧΙ$ αν ο σκοπό σου είναι να γελοιοποίησης τους Νεοναζί & τη Χρυσή Αυγή πίστεψε με… το έχεις πετύχει & με το παραπάνω! Πας για Νόμπελ γαργάρας!!!!! Υ.Γ Των άλλων είναι καρύδια….τα δικά σας είναι σύκα & δεν βροντάνε ε;

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.