Τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας για επίσκεψη Μητσοτάκη και τα χρίσματα

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας για επίσκεψη Μητσοτάκη και τα χρίσματα

Δεκέμβριος 11, 2018 - 19:07
11 σχόλια

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, φιλοξενήθηκε, την Τρίτη το πρωί, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας της ΝΔ, Τίμος Κατσίπος, στον απόηχο της επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

Αρχικά, ο κ. Κατσίπος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος του από την ανταπόκριση του κόσμου, δηλώνοντας ότι η ΝΔ είναι “έτοιμη από καιρό για την πολιτική αλλαγή στην κεντρική πολιτική σκηνή” τονίζοντας ότι ο χρόνος της κυβέρνησης έχει τελειώσει και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εξέφρασε την πίστη ότι στην Αρκαδία η Νέα Δημοκρατία θα έχει το ισχυρότερο δυνατό ψηφοδέλτιο, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις και επιλογές ανήκουν αποκλειστικά στον πρόεδρο του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι η δυναμική που αναπτύσσει η ΝΔ, κάνει όλους να βάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Για το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Καραμανλή σε ξενοδοχείο στου Κάψια, ο Τίμος Κατσίπος σημείωσε ότι ήταν προγραμματισμένη καιρό πριν ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία του πρώην πρωθυπουργού, η οποία συμπτωματικά συνέπεσε με την ομιλία Μητσοτάκη στην Τρίπολη και έτσι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε φιλικό κλίμα για τις πολιτικές εξελίξεις και το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ.

Τέλος για τον Γιάννη Σνυρνιώτη ανέφερε πως τον εκτιμά αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η παράταξη θα δώσει στήριξη ή χρίσματα από το κόμμα, και ό,τι γίνει γίνεται επίσημα από το κόμμα.

Πηγή: drt915.gr


11 Σχόλια

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ;

Παιδιά ο Μητσοτάκης είπε ξεκάθαρα Σμυρνιώτης , ας το πιστέψουν πια οι δελφίνοι και ας αφήσουν την παράταξη να προχωρήσει μπροστά. ο Μητσοτάκης είπε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ Τι άλλο θέλατε να σας πει όταν η επίσημε πολιτική του κόμματος είναι ότι δε θα δοθεί σε κανέναν δήμο στην Ελλάδα χρίσμα? Ακούσατε να πει κάτι αντίστοιχο για άλλον υποψήφιο δήμαρχο το Σάββατο που στο ακροατήριο ήταν όλοι οι υποψήφιου δήμαρχοι των γειτονικών νομών? Μόνο για το Σμυρνιώτη επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα!!!

Τίμο μην αφμισβητείς τον πρόεδρο, ήταν ξεκάθαρος για το Δήμο. Είπε ξεκάθαρα ότι στηρίζει Σμυρνιώτη. Εάν έχεις κάποια αμφιβολία πες τη ξεκάθαρα γιατί δε βοηθάς έτσι την παράταξή σου και δεν τιμάς τη θέση που κατέχεις.

Γιαννάκη μπανάνα !!!! Δεν έχει στήριξη από το κόμμα ; Τι θα κάνεις τώρα μοναχούλη;

19:20 Ο γουρνοπουλάς ιδιοκτήτης του blog-απόπατου δεν είναι επικοινωνιολόγος κανενός παρά μόνο του "χαρτζιλικιού". Είναι επικοινωνιολόγος όποιου σκάσει τα περισσότερα για να μην τον βρίζει μέσα από το blog-απόπατό του. Έτσι γινόταν με τις μπανάνες που μοίραζε αφειδώς στο Σμυρνιώτη για να αβαντάρει τον Παυλή, έτσι γίνεται τώρα με τον Παυλή για να αβαντάρει το Σμυρνιώτη, στον οποίο οσονούπω θα αρχίσει να ξαναμοιράζει μπανανούλες. Πραγματικός απόπατος...

παιδια και εγω ειμαι φιλος του μητσοτακη (φτου στο κορφο μου) και μαλιστα εχει πει οτι ειμαστε φιλοι,δλδ εχω και εγω το χρισμα για το δημο τριπολης? ερε τι διαβαζουμε και τι ακουμε,με το ζορι ντε ................

Ο γουρνοπουλάς του blog-απόπατου γράφει μόνος του η εχει και κάποιον συνεργάτη απο την πόλη μας;

σνιφ κλαψ φιλαρακο Γιαννη αντε στην γωνιτσα τωρα να συνεχισεις την μουρμουρα

10:26 Έχει τον καράφλα σύμβουλο του Παυλή, τον αρούκατο ψηλό που η μάπα του θέλει και δημαρχιλίκια στη Γορτυνία και ενίοτε και τη θεότρελη που το παίζει δημοσιογράφος και η οποία έχει τρελό κόμπλεξ με το τατουλέικο. Πάρε τον έναν βάρα τον άλλο κοινώς..

16:16 ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ;

21:33 Δεν είναι φίλος του Σμυρνιώτη, ούτε κανενός. Tό'γραψα και πιο πάνω. Φίλος είναι μόνο με όποιον του τα ***για να το βουλώσει και να γράφει υπέρ του. Τώρα του τα έχει *** ο Σμυρνιώτης γι' αυτό και τον λιβανίζει, πριν του τα είχε ** ο Παυλής και ξ€χ€ζ€ το Σμυρνιώτη γράφοντας για μπανάνες και διάφορα τέτοια. Αυτό δεν τον κάνει φίλο με κανέναν. Ένας ** του κοινού ποινικού δικαίου είναι και τίποτε άλλο. Ένα ανθρωπάριο είναι, που βάζει τη φουστίτσα του και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ενός βοθροblog, ένας βρωμερός αρουραίος των υπονόμων. Σκέτο ξερατό...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.