Πέτρος Τατούλης για Εύη Τατούλη: Στηρίζεται στην αγάπη των συμπολιτών της, όπως κι εγώ

Πέτρος Τατούλης για Εύη Τατούλη: Στηρίζεται στην αγάπη των συμπολιτών της, όπως κι εγώ

Δεκέμβριος 11, 2018 - 14:36
19 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελποννήσου Πέτρος Τατούλης στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εμφάνιση της κόρης του και υποψήφιας βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία το 2015 κυρίας Εύης Τατούλη το Σάββατο το βράδυ κατά την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη, παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε:

«Έχει τη δική της προσωπικότητα. Έχει τα δικά της πολιτικά ενδιαφέροντα. Λειτουργεί στη βάση της δικής της λογικής και προσωπικότητας».

Και συμπλήρωσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά που κατά καιρούς γράφονται, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχουμε βαθύτατη πίστη στην οικογενειακή παράδοση, με απόλυτο σεβασμό, με μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ μας».

Το DNA μας μάς δίνει τη δυνατότητα να μην στηριζόμαστε σε επιφανειακές σχέσεις, αλλά στην αγάπη των συμπολιτών μας.


19 Σχόλια

Kαλή σας νύχτα κε Τατούλη μαζί με την αξιότιμη κορούλα σας! Και μην ξεχνιόμαστε. Μακριά από τη Νέα Δημοκρατία !

ΟΧΙ άλλος από το τατουλόσογο, είδαμε τα χαίρια μας με τον εναν που νιαζότανε για όλο το σόι και μονο γιαυτο. ΦΤΑΝΕΙ.

Ο Πέτρος γέμισε την πόλη λαθρομετανάστες με τον ανεκδιήγητο Δήμαρχο, Δεν σου το συγχωράω αυτό Πέτρο. Για την Έυη δεν έχω κάτι μεμπτό..........

Ρε Πέτρο με το Dna το απογείωσες το σχόλιο. Έλεος πια και η μπαρούφα έχει όρια. Το κορίτσι είναι πολύ αξιόλογο και πολύ πιο σοβαρό από εσένα, ειδικά με όσα κάνεις/λες τον τελευταίο καιρό. Αστην να βρει το δρόμο της κι ασχολήσου εσύ με το παρελθόν και τις εμμονές σου. Ξεπεράστηκες πια.

Ας μην ήταν από πίσω ο μπαμπάς...αλήθεια γιατί θέλει την ψήφο των κ...Αρκάδων; Έτσι δεν μας είπε;

Για ποιο Τατουλοσογο μιλατε ; Εγω δεν ξερω κανεναν αλλο απο την οικογενεια του ΤΑΤΟΥΛΗ που να απασχολει τη δημοσια ζωη ! Εχει αλλα τρια παιδια , που εχουν τις οικογενειες τους , την γυναικα του που ειναι πολυ διακριτικη , μην δημιουργειτε λοιπον εντυπωσεις με τετοιες εκφρασεις !

ΕΧΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ; ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ . ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΕΙ . Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ .

@20:31 Τα ίδια θα λέμε συνεχώς; Εμπέδωσε επιτέλους την διεθνή ορολογία (βλέπε Ε.Ε.) και σταμάτα την νεοταξική προπαγάνδα. Λαθρομετανάστες είναι. Πρόσφυγες ήταν μέχρι να εισέλθουν στην πρώτη μη εμπόλεμη χώρα, δηλαδή την Τουρκία. Μετά συνέχισαν το ταξίδι τους και εισήλθαν λαθραίως το στην χώρα μας χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και βίζα. Όλα γίνονται από την Τουρκία, για κερδοσκοπία των ΜΚΟ και των επιχειρήσεων, για πολιτικό καιροσκοπισμό και για γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των ξένων δυνάμεων. Σου έχω νέα. Το Αφγανιστάν είναι και επισήμως μη εμπόλεμη χώρα. Άρα για ποιούς Αφγανούς πρόσφυγες μιλάμε;

Κώστα Βλάση να προσέχεις τις ερωτήσεις που κάνεις για εργολάβους..Μη ξεχνας τον Μιχελάκη..Έρχεται χαρτάκι...

Διεθνής ορολογία ο λαθρομετανάστης, νεοταξική προπαγάνδα ο σκέτος μετανάστης ή ο πρόσφυγας. Μπράβο δολοφόνε της λογικής, συγχαρητήρια.

Kρατικοδίαιτη όλη η οικογένεια! Φταίμε και μεις γιατό.

Ερώτηση: τα χάλκινα επιτρέπεται να τα ακούμε ή πρόκειται για αντεθνική πράξη; κάπως μου φέρνουν προς το σλάβικο.

@22:17 Νεοταξική προπαγάνδα είναι η μεταμόρφωση του λαθρομετανάστη σε μετανάστη ή πρόσφυγα. Γιατί κάνεις ότι δεν το κατάλαβες; Από σκοπιμότητα μήπως λαθρολάγνα ψυχή; Έτσι γίνεσαι εσύ δολοφόνος της χώρας σου.

μην ασχολείστε με τον Γιωργάκη (ένα από τα μύρια ψευδώνυμά του είναι και $ΦΥΡΙ ΚΑΛΕΙ ΔΡ€ΠΑΝΙ και AL€XI$ κλπ κλπ..... κάθε μερά λανσάρει κι από ένα καινούργιο ψευδώνυμο για να φαίνονται πολλοί οι άθλιοι φασίστες, ενώ είναι ένας και μόνο ένας) η καλύτερη αντιμετώπισή του είναι να μην ασχολείται κανένας εχέφρων άνθρωπος με τις ανερμάτιστες ρατσιστικές και αλυτρωτικές φαντασιώσεις του...

Kυρία Εύη είναι τελικά "γαμ... νοι" οι Αρκάδες ; To βιντεάκι υπάρχει διαθέσιμο ελεύθερα στο Internet. Καλή σου νύχτα και μακριά από τη Νέα Δημοκρατία !!!

Νομίζω ότι σημαντικό ρολο στον μουλοχτο επικοικισμό της Τρίπολης με λαθρομετανάστες εχει η Αναπτυξιακή Πάρνωνα..................

ΕΣΥ κ. 23:50 ΕΙΣΑΙ ;;;;;;;; ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .......

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ' ΠΑΡΝΩΝ ' ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η 'ΠΑΡΝΩΝ ' ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.