Δημοσκόπηση για Δήμο Τρίπολης και Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δημοσκόπηση για Δήμο Τρίπολης και Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 12, 2018 - 10:20
21 σχόλια

Δημοσιοποιήθηκαν χθες τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Marc για λογαριασμό του Super TV που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δήμο Τρίπολης.

Όπως βλέπετε στις κάρτες, στην παράσταση νίκης για τον Δήμο Τρίπολης πρώτος εμφανίζεται ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 28,7%, δεύτερος ο Δημήτρης Παυλής με 15,8%, ο Κωνσταντίνος Τζιούμης με 11,2%, τρίτος ο Νικόλαος Τσιαμούλος με 4,5%, τέταρτος ο Δημήτρης Νικολάου με 0,8%, ενώ είναι μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων, καθώς το «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» αγγίζει το εντυπωσιακό 40%.

Στην ερώτηση αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ποιον θα ψηφίζατε, πρώτος έρχεται ο Κώστας Τζιούμης με ποσοστό 21,1% και ακολουθεί δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 19,6%. Τρίτος εμφανίζεται ο Δημήτρης Παυλής με 12,8%, τέταρτος ο Νικόλαος Τσιαμούλος με 12,2%, πέμπτος ο Δημήτρης Νικολάου με 2,2%, ενώ η αποχή συγκεντρώνει 12%, οι αναποφάσιστοι 17% και «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» 2,7%, δηλαδή και πάλι πολύ μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων και εκείνων που δηλώνουν προς το παρόν τουλάχιστον ότι δεν θα προσέλθουν στην κάλπη. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες περιμένουν να δουν τα ψηφοδέλτια κάθε υποψηφίου, προκειμένου να αποφασίσουν ποιον θα ψηφίσουν.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 42% στην πρόθεση ψήφου, και ακολουθεί ο Παναγιώτης Νίκας με 11,4%, ο Γιάννης Μπουντρούκας με 10,1%, ο Γιώργος Δέδες με 8,5%, ο Νίκος Γόντικας με 5,8%, ο Δημήτρης Δολτσινιάδης με 3,7%, ενώ οι αναποφάσιστοι φθάνουν στο 15,9% και οι «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ» στο 2,6%.

Ασφαλώς η υποψηφιότητα Δέδε δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.


21 Σχόλια

Εκπληκτική δημοσκόπηση. Τατούλης 42%, Νίκας 11,4% και Μπουντρούκας 10,1%. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ο Μπουντρούκας το ίδιο ποσοστό με το Νίκα. Ο Μπουντρούκας που έξω από την Αρκαδία δεν τον ξέρει κανένας, το ίδιο ποσοστό με το Νίκα που τον ξέρει όλη η Μεσσηνία. Λογικό μετά να σου εμφανίζει τον Τζιούμη πρώτο στον Δήμο. Βασικά και τον Νικολάου να έβγαζε πρώτο δεν θα μου έκανε έκπληξη. Δεν θα μου έκανε έκπληξη να έβγαζε τον Τζιούμη πρώτο στην Περιφέρεια και τον Τατούλη στον Δήμο. Ότι να ναι.

11:47 Ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Μόνο για τον Δήμο Τρίπολης είναι η δημοσκόπηση διάβασε τον τίτλο, ούτε καν για την Αρκαδία. Τι είναι αυτά που λές; Λογικό να έχουν τέτοια ποσοστά οι υπόλοιποι μέσα στην έδρα του Τατούλη

Τζιούμης το απόλυτο φαβορί για το δήμο. Επιτέλους ένας σοβαρός άνθρωπος και που δεν χρωστάει.

Οι Σμυρνιωταιοι τα έχουν χάσει με τη δημοσκόπηση και με το άδειασμα του Κατσίπου και έχουν βάλει το γουρνοπουλά να γράφει αηδίες.

Ο γουρουνοπουλας το παιζει παραγοντας στην πόλη. ξερουμε τι ρολο παιζει και τι ζηταει,οποτε αστον να γραφει

Κανείς δεν έχει χάσει τίποτα ακόμη. Το σίγουρο όμως είναι οτι του χρόνου τέτοια μέρα κάποιοι θα έχουν χάσει την βουλευτική τους έδρα

Το τηλέφωνο του γουρουνοπουλά το 2014 το είχαν οι δύο ΠΑΣΟΚΟΙ Κωστάκηδες (βλ. λεξικό Τζιούμης και Βλάσης) στην ταχεία κλήση αλλά τώρα που στηρίζει ΝΔ ο γουρουνοπουλάς δεν τους αρέσει. Περαστικά τους!!!!!

Αφού το γραφείο Βλάση δουλεύει για τον Τζιούμη τι άλλο να περιμένουμε;;;;

παιδια μια απορια, γιατι καποιοι ειναι μεσα στα πραγματα και ξερετε ,αλλα καποιοι αλλοι δεν ειμαστε,και δεν ξερουμε τι λετε ,να μην μαθουμε? ερωτηση,ποιος ειναι ο γουρουνοπουλας?

#18:55 το ζήτημα είναι να μην χρειαστεί να μάθεις τον κοτοπουλά!

Ο γουρνοπουλάς εχει κόψει άλυσο με την δημοσκόπηση του Κάπου που δίχνει το Σμυρνιώτη δεύτερο.

Ο Θεοδωρακόπουλος πρέπει εχει κόψει απο τον γουρνοπουλά τελευταία δεν τον παίζει καθόλου οπως παλιά τώρα κάνει παρέα μόνο με τον κοτοπουλά.

ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕΙ Η ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ο Πετρος πηρε την στηριξη του Βασιλη Λεβεντη και της Ενωσης Κεντρωων

Ο Σμυρνιώτης είναι πρώτος για αυτό και πολλές κάρτες δεν αποκαλύφθηκαν καθόλου και ο Κάππος πηδούσε από τη σελίδα 5 στην 11 κοκ. Επρεπε να δείξει και σε μία κάρτα τον Κωστάκη πρώτο , αφού αυτός *** και το γκάλοπ . Τι να κάνουμε ρε παιδιά φυσιολογικά πράγματα όποιος ***** να τον βγάλουν πιο ψηλά έστω και σε μία ερώτηση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.