Κεφάλια πήρε η Τροχαία στην πλατεία Κολοκοτρώνη (pics,vid)

Κεφάλια πήρε η Τροχαία στην πλατεία Κολοκοτρώνη (pics,vid)

Δεκέμβριος 10, 2018 - 12:58
14 σχόλια

Ούτε σε μία ούτε σε δύο, αλλά σε πολλές αφαιρέσεις πινακίδων και σε επιβολές προστίμων  προχώρησε η Τροχαία το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, σε παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα, ακόμα σε κρατικό όχημα με πορτοκαλί πινακίδα στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Όπως βλέπετε, ο αστυνομικός αφαίρεσε τις πινακίδες οχήματος που είχε παρκάρει παράνομα στη θέση των ταξί, καθώς και σε οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα επί της πλατείας

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, το πρόβλημα της στάθμευσης είναι τεράστιο στην πόλη της Τρίπολης, ιδίως στο κέντρο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να καταφεύγουν στην παρανομία και να υφίστανται, τελικά, τις προβλεπόμενες ποινές από τον Νόμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ότι την ώρα που ο τροχονόμος επιβάλει πρόστιμα στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, οι οδηγοί χωρίς κανέναν δισταγμό συνεχίζουν να σταθμεύουν σε σημεία που δεν επιτρέπεται, εμποδίζοντας τη διέλευση των λεωφορείων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κεφάλια πήρε η Τροχαία στην πλατεία Κολοκοτρώνη


14 Σχόλια

Mε μιά φορά στα τρία χρόνια να κατεβαίνει η τροχαία απο το περιπολικό δεν γίνεται τίποτα.Θέλει συστηματικά κάθε μέρα σε πεζόδρομους,πλατείες και γωνίες που ο κάθε ελληνάρας παρατάει το όχημα και όλα ΟΚ.Άλλα που να κόψει η τροχαία τους καφέδες και να γράφει κλήσεις.

Βαρεθήκαμε να μας παρουσιάζετε το ίδιο θέμα δήθεν ως ρεπορτάζ, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και ο κόσμος δεν έχει πού αλλού να αφήσει το αυτοκίνητό του για να κάνει τις δουλειές του (Εξαιρούνται βέβαια οι περιπτώσεις της γαϊδουριάς και της πλήρους αναισθησίας). Αξία θα είχε να το παρουσιάζατε όταν δεν θα υπήρχε ούτε ένα παρανόμως σταθμευμένο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ουσία στο να παρουσιάζετε κάτι τέτοιο επανειλημμένως γιατί καταντά κουραστικό αν όχι γραφικό, εφόσον είναι καθημερινό φαινόμενο..Το είδαμε μία, το είδαμε δύο, ΟΚ..

Αυτό πραγματικά είναι είδηση. Η αστυνομία παίρνει πινακίδες για παρκάρισμα... Όταν τους καλούμε για κατάληψη πεζοδρομίου απλά κορνάρουν.

Στην Τρίπολη η είδηση είναι οτι η αστυνομία κάνει την δουλειά της! Αντί να είναι όλη μέρα έξω και να επιβάλλουν την τάξη, κάθονται και περιμένουν να τους πάρουν οι πολίτες τηλέφωνο μήπως και κουνηθούν απο την θέση τους...

Καλα εκαναν ,αντε και να παιρνουν το διπλωμα στους οδηγους των saxoραλων οταν οδηγουν επικυνδινα μεσα στην πολη.

Ωραία είδηση φοβερό ρεπορτάζ !!!!! Το γεγονός ότι το χωριό Τριπολη όπως το καταντήσανε δεν έχει δρόμους (έχουν καταστραφεί ,λακούβες ) δεν έχει πεζοδρόμια , δεν έχει δημοτικό χώρο παρκαρίσματος , ανύπαρκτες υποδομές και έντονο το κυκλοφορικό πρόβλημα , δεν βλέπω και δεν έχω ακούσει να σας ενοχλεί . Δεν πειράζει ας ποιούμε τον καφέ μας στην πλατεία και ας χαλαρώσουμε .

14:28 Σε ψάχνει ο Θεοδωρακόπουλος να σου κάνει μήνυση γιατί μπήκε σχόλιο που τον αφορά σε άλλο άρθρο και του χάλασε το ίματζ και τώρα δεν θα εκλεγεί δήμαρχος Γορτυνίας...

Δήμαρχε τι εγινε με τoυς δημοτικούς χώρους στάθμευσης; Τι εγινε με την ελεγχόμενη στάθμευση;΄(που θα ελυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της μικρής διάρκειας στάθμευσης) Α ξέχασα! Πρέπει να ξανα ζωγραφίσετε τις γραμμές! Ξεθώριασαν..........

Η τροχαία που παίρνει συνεχώς πινακίδες , ας μας πει γιατί δεν κάνει κάτι για όλες αυτές τις θέσεις εκεί πίσω από την πλατεία Άρεως που τις πιάνουν με τελάρα και καρέκλες καθημερινά κάποιοι έξυπνοι. Αυτό είναι νόμιμο, γιατί ξέρουν και οι υπόλοιποι να το κάνουν και είναι και πιο εύκολο και ανέξοδο και η θεσούλα σε περιμένει χωρίς να κάνεις κύκλους....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.