Πολιτικό σθένος

Πολιτικό σθένος

Δεκέμβριος 10, 2018 - 10:36
19 σχόλια

Το Σάββατο κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη το Πνευματικό Κέντρο κατακλύστηκε από πολιτικούς παράγοντες και φίλους της γαλάζιας παράταξης. Οι περισσότερες παρουσίες ήταν αναμενόμενες. Εκτός από μία...

Η παρουσία στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία κανείς δεν περίμενε, και η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις, ήταν αυτή της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία το 2015 Εύης Τατουλη.

Η Εύη Τατούλη έδειξε μεγάλη πολιτική πυγμή πηγαίνοντας κόντρα σε όλους όσοι την θεωρούν «τελειωμένη» από τη Νέα Δημοκρατία και εκτός του αρκαδικού πολιτικού σκηνικού. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες, τα πολιτικά καφενεία και οι μυστικές συναντήσεις  την είχαν θέσει, αυθαίρετα, εκτός κόμματος. Από επίσημα χείλη, βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα και όλοι όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα, εύλογα απορούν ως προς το τι ισχύει  για το πρόσωπό της.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια «φούντωσε» ακόμα περισσότερο την έξοδό της από το κόμμα…  ως το Σάββατο το απόγευμα.

Η παρουσία της στην ομιλία του αρχηγού της Νέα Δημοκρατίας ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα προς τους εσωτερικούς της αντιπάλους ότι η ίδια ανήκει στην παράταξη και είναι «στρατιώτης» της, με σκοπό να βρεθεί η ιστορική Δεξιά ξανά στην κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαχωρίζοντας ουσιαστικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Η πολιτική πυγμή που έδειξε η Εύη Τατούλη εξέπληξε πολλούς, κυρίως με θετικά σχόλια.

Αν, όμως, δεν την θέλουν στην Πειραιώς, καλό θα ήταν να της το ξεκαθαρίσουν επισήμως και να μην παίζουν μαζί της τη γάτα και το ποντίκι…

Θάνος Μπόγρης


19 Σχόλια

τι ειπες ρε παιδακι μου τωρα,να δεις τι σθενος θα χρειαστει αν κατεβει στις εκλογες,τη στιγμη που θα δει τα αποτελεσματα και τις φαπες-φασκελα,ουτε τη δικη της ψηφο δε θα βρει στη καλπη

Απλά είναι τα πράγματα κύριοι του portal.Ρωτήστε την.Δεν της έχουν πει τίποτα από την Πειραιώς;;Γιατί δυστυχώς,στο τηλεφώνημα που της έκαναν υπήρχαν κι άλλοι μπροστά...εμπρός λοιπόν..ρωτήστε την..

Εφόσον νοιώθει ΝΔ να αποδοκιμάσει τον συνδυασμό Τατούλη ή τουλάχιστον να ταυτιστεί με την επιλογή του κόμματος. Αυτό είναι σθένος. Το αντίθετο λέγεται ασθένεια, ή πιό χύμα άρρωστη κατάσταση.

Πρώτα θα αποσύρει δημοσίως την υποψηφιότητά του ο πατήρ και μετά θα υπάρξει σκέψη αξιοποίησης της κόρης. Η προθεσμία απόσυρσης είναι η 31/12/2018. Τώρα αυτά τα περί σθένους μάλον κουτοπονηριά χαρακτηρίζονται. Η καλύτερα χοντροπετσιά.

Η Βλασοπαρέα τελείωσε. Η συντριπτική ήττα φθάνει. Ο Βλάσης πρέπει να απολογηθεί που έσυρε την ΝΔ σε αυτή την επιλογή.

Εγω προσωπικα ειμαι υπερηφανος που ο Νεοδημοκρατης και πατριωτης Πετρος Τατουλης ειναι ο δικος μας Περιφερειαρχης . Τριαντα χρονια ειναι ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για να υπηρετει τα δικα μας συμφεροντα με ακαματη ανιδιοτελεια ! Μονο ευχαριστω θαπρεπε να λεμε ολοι . Νεοδημοκρατες και μη ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Τ Α Τ Ο Υ Λ ΗΣ .......... ! ! !

Μπραβο ΕΥΗ ! Θαυμαζω το πολιτικο σου αναστημα ! Δεν συγκρινεται κανεις μαζι σου . Οι τρικλοποδιες του Βλασση αστοχησαν . Πολιτικους σαν εσενα χρειαζεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΛΛΑΔΑ . ...! !

Η Ευη καλά κάνει και κυνηγάει το όνειρό της, μήπως και γίνει κάποτε βουλευτής. Εκείνος ο πατέρας πως θα αισθάνεται, που δεν κρατάει τα προσχήματα ούτε το ίδιο σου το παιδί. Λέτε να σεβαστεί όσους την στηρίζουν?

Δηλαδή θα μας πείτε ότι το τατουλέικο δεν το παίζει σε διπλό ταμπλό για να είναι πάντα στον αφρό;

Το Τατουλέϊκο αρκετά χρησιμοποίησε τη Νέα Δημοκρατία για να βρίσκεται στον αφρό της πολιτικής σκηνής. Ε λοιπόν έφθασε η ώρα να πάνε μία και καλή στο σπίτι τους, πατέρας και κόρη. Δε θα μας λείψουν καθόλου. Το βίντεο με τους γαμ....ς τους Αρκάδες υπάρχει ακόμη και είναι διαθέσιμο. Έτσι δεν είναι θαρραλέο κορίτσι του μπαμπά, που έχεις τo σθένος εκεί που σε φτύνουν (NΔ), εσύ να παριστάνεις ότι βρέχει; Εκεί στην Πειραιώς αν θέλετε να κυβερνήσετε στείλτε τους από κει που ήρθαν (στο Καστρί της Κυνουρίας δηλαδή).

Ο Τατούλης δεν είναι ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΚΙΝΑΛ. Είναι ...Τατούλης. Απλά αυτή την φορά του έχει κάτσει δύσκολη εξίσωση. Δεν έχει τον Δράκο απέναντί του, ούτε τον Βουδούρη. Έχει κουράσει μετά την δεύτερη θητεία, έχει απέναντι τη ΝΔ που πάει να πάρει την κυβέρνηση και έχει απέναντι ένα επιτυχημένο δήμαρχο από το μεγαλύτερο Δήμο, του μεγαλύτερου νομού της περιφέρειας. Δύσκολα...

Καποτε η ΠΑΣΠ πεταγε σκουπιδια στην κορη του στο πανεπιστημιο,και μετα απο χρονια το 2010 ο Πετραν για την καρεκλα κατεβηκε υποψηφιος με το Πασοκ.Τωρα για την καρεκλα ειναι ικανος να κατεβει και με την χρυση αυγη .

ο πατερας ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και η κορη υποψηφια με την ΝΔ τι το περιεργο σε αυτο?θα επρεπε να ντρεπονται και λιγο στην πειραιως για την συμπεριφορα τους στον Τατουλη

Eυάκι καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά και φυσικά απονήρευτα !!! Από έναν Αρκά Οννεδίτη.

ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΑΠΕΣ... ΞΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΑΚΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΊΑ.. ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ..

ΒΛΑΣΣΑΚΟ ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΙΣ.. ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΟ...

Και βέβαια να την αφήσουν. Μόνη της όμως,χωρίς τον μπαμπά της και τους πόρους της Περιφέρειας που τους χρησιμοποιεί σαν να είναι δικοί της. Και τότε θα δούμε,επί ίσοις όροις ποιός θα βγει. Αλλά την απάντηση όλοι την ξέρουν.Χωρίς τον πατέρα της δεν μπορεί να σταθεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.