Η Εύη Τατούλη στην ομιλία Μητσοτάκη στη Τρίπολη (vid)

Η Εύη Τατούλη στην ομιλία Μητσοτάκη στη Τρίπολη (vid)

Δεκέμβριος 08, 2018 - 20:37
20 σχόλια

Τέλος στις «Κασσάνδρες» που την ήθελαν εκτός Νέας Δημοκρατίας

Πριν από λίγα λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισήλθε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί για την ομιλία του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε φίλους του κόμματος και ίσως η πιο ενδιαφέρουσα χειραψία ήταν αυτή με την Εύη Τατούλη (δείτε στο παρακάτω βίντεο), καθώς πολλά λέγονται τον τελευταίο καιρό ότι η υποψηφιότητα του πατέρας της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει φέρει την ίδια εκτός κόμματος. 

Η κίνηση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει ακριβώς το αντίθετο, παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο καιρό.

Να σημειώσουμε ότι η κυρία Τατούλη πολλάκις έχει τονίσει ότι έχει αυτόνομη πορεία και ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι πορείες του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου και η δική της, παρά τη μεταξύ τους σχέση και, οπωσδήποτε, παρά το γεγονός ότι πολλοί συγχέουν τους διακριτούς τους ρόλους στην πολιτική τους στράτα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Η είσοδος του Κ. Μητσοτάκη στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης


20 Σχόλια

Δηλαδή τώρα, κάποιοι λαϊκατζήδες ιδιοκτήτες ψητοπωλείων της Τρούμπας και blog του απόπατου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κόσμος πήγε να δει το Νίκα και όχι το Μητσοτάκη; Σοβαρά τώρα, ακόμα και η κεκάνη της τουαλέτας έχει πάτο, κάποιοι όμως είναι χειρότερηοι κι από τη λεκάνη της τουαλέτας γιατί δεν έχουν πάτο...

Ρε χάλια όλοι σας θέλετε και δεξιά. Άντε γειαααα για μια ακόμη φορά. Μέχρι και η ΕΥΗ μια νοικοκυρά τρέχει από πίσω

Κωστα τι εγινε η Ευη δεν ειναι κομμενη απο το ψηφοδελτιο?Την πατησες και παλι οπως με τον Σαμαρα?

Ο Μητσοτακης ανακοινωσε Σμυρνιωτη η Ευη πηγε στον Μητσοτακη και ο Κωστας στα καγκελα .Δεν υξερε που να κρυφτει σε λιγο θα την δουμε και παλι στο ψηφοδελτιο και τοτε Κωστα ξερεις τι θα γινει

Ολα αναποδα για τον Βλαση αποψε η Ευη ξανα υποψηφια και ο Σμυρνιωτης με στηριξη Μητσοτακη.Τι αλλο χειροτερο μπορει να παθει ο Κωστας και ο Παρας

Το Τατουλέϊκο έξω από τη Νέα Δημοκρατία. Αρκετά τη χρησιμοποίησε. Η δε συγκεκριμένη, πρώην θέλω να πιστεύω πολιτευτής με το κόμμα αυτό, είχε αποκαλέσει "γαμ... ους" τους Αρκάδες. Υπάρχει σχετικό βίντεο που το αποδεικνύει αυτό.

@22:19 - Είμαι υπερήφανος που είμαι δεξιός και δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα. Εσύ όμως κάνεις την πάπια. Είναι ντροπή να γράψεις ποιον πολιτικό χώρο/κόμμα υποστηρίζεις; Ανώνυμο είναι το σχόλιο.

Στο βίντεο 2 πράγματα φαίνονται ξεκάθαρα. 1) Η Εύη παλεύει να χαιρετίσει τον Μητσοτάκη 2) Δεν δείχνει να γνωρίζει κάν ποια χαιρετάει ο Μητσοτάκης. Τι αναλύσεις είναι αυτές στο άρθρο?

και επειδη πηγε στην ομιλια δλδ,χεστηκε η φοραδα ,μαζι με ολους τους αλλους και αυτη

Η Τατουλη θα ειναι και παλι στο ψηφοδελτιο,γιατι ο Μητσοτακης θελει να ανεβασει τα ποσοστα του στην Αρκαδια και να παλεψει την δευτερη εδρα.Ο βλασης που δεν την θελει το κανει μονο για το προσωπικο του συμφερον και αυτα στον Μητσοτακη δεν περνανε.

00:13 Από πού ακριβώς ρε παλίκαρε ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης Σμυρνιώτη; Στο φεύγα που είπε ότι είναι φιλαράκια και εξαιρετική περίπτωση; Γιατί πάνω στο βήμα δεν ανακοίνωσε τίποτα ούτε και επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΔ έχουν δει τα μάτια μας. Εσύ δηλαδή πώς ακριβώς αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεται η στήριξη σε έναν υποψήφιο; Στο πόδι, σε καφετέρια, στο καφενείο ή με επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα στο οποιο ανήκει ο υποψήφιος; Ψηφίζετε κιόλας!

Και ο Στάθης ο Κούλης πολιτευτής της ΝΔ (στο ψηφοδέλτιο Σεπτ. 2015) ήταν παρών. Αλλά για το portal μερικοί πολιτευτές είναι πιό πολιτευτές!

Στο βίντεο είμαι κι εγώ που ψηφίζω ΚΚΕ και είχα πάει για καζούρα να χαιρετίσω τον Κούλη (και τον χαιρέτησα). Δηλαδή είμαι κι εγώ αναγνωρισμένος πολιτευτής της ΝΔ όπως η Εύη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.