Ξεσηκωθείτε! Έρχεται ο Κυριάκος!

Ξεσηκωθείτε! Έρχεται ο Κυριάκος!

Δεκέμβριος 05, 2018 - 11:15
26 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Βάλτε τα καλά σας, βάλτε τα κασμιρένια παλτό, κοστούμια και γραβάτες, κουρευτείτε, στολιστείτε, αρωματιστείτε!

Έρχεται ο Κυριάκος!

Από κοντά και ένας κάποιος Παναγιώτης Νίκας, να δεις, μωρέ, κατεβαίνει για υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρώτη φορά θα μιλήσει σε ανοιχτό ακροατήριο στην Αρκαδία...

... αλλά η είδηση για κάποιους είναι ότι έρχεται ο Κυριάκος!

Κουλουβάχατα και αλαλούμ με την ανακοίνωση της επίσκεψης. Στην αρχή, ο Κωστάκης άφησε να διαρρεύσει ότι έρχεται ο Κυριάκος στην Τρίπολη -έπεσε έξω στην ημέρα, βέβαια.

Εμ, η πρεμούρα είναι κακός σύμβουλος.

...Η βιασύνη εκθέτει. Όχι μόνο τη ΝΟΔΕ Αρκαδίας, αλλά και τις άλλες ΝΟΔΕ της Περιφέρειας, που έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για ομιλία Νίκα παρουσία Μητσοτάκη το απόγευμα της Τρίτης, όταν όλα ήταν νοικοκυρεμένα και κανονισμένα!

Το ζουμί, φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, δεν είναι η επίσκεψη του Κυριάκου. Το ζουμί είναι η επίσκεψη Νίκα που, στις αρχικές διαρροές, δεν υπήρχε ούτε ως... υποψία.

Αυτά κάνει η φούρια, φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, και το «δεν υπολογίζω κανένα όργανο του κόμματος, βαράω το νταούλι μου και σας καπελώνω όλους»!

Ποιοι θα έρθουν; Πού θα καθήσουν; Θα πάρει χρίσμα ο Σμυρνιώτης ή ο Κυριάκος θα το κάνει γαργάρα και αβαβά, πιστός στην αρχή του ότι δεν δίνει χρίσματα σε δημάρχους;

Ο βουλευτής θα μιλήσει; Θα επαναλάβει τα ίδια που είχε πει και στο Εργατικό Κέντρο, ή θα συγκρατηθεί λιγάκι;

Οι δύο «ανεξάρτητες παντιέρες» θα πάνε ή θα έχουν ανειλημμένες;

Μάθαμε ότι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της εκδήλωσης «πήραν μέτρα».

Τα μέτρα των αιθουσών, ντε!

Έκλεισαν το αμφιθέατρο για να φαίνεται μπούγιο.

Τι τα θέλετε, μανάρια; Μόνο ο Γιωργάκης Παπανδρέου και η Φώφη του 10% γεμίζουν την πάνω αίθουσα!

Έχει, βέβαια, και εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο την ίδια μέρα και ώρα.

Τον Καρυοθραύστη.

Η... θραύσις των καρυδιών, πάντως, αναμένεται κάτω, στο αμφιθέατρο!


26 Σχόλια

ερχεται ο mr bean και πρεπει να βγουμε στους δρομους να τον χειρωκροτησουμε το παιδι

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕ . ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ............ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !

Παιδια σηκωθειτε να βγουμε στους δρομους .......που λεει και το γνωστο ασμα.........στα αρματα στα αρματα εμπρος στον αγωνα .....

Ρε παιδιά τόση κινητοποίηση και τόσο νωρίς; Όταν η ΝΔ στήριξε Τατούλη χρειάστηκε 5 λεπτά ο τότε Πρόεδρος να μιλήσει σε 1 εκδήλωση. Και προεδρική εκδήλωση, όχι υποψήφιου Περιφερειάρχη. Αφού χρειάζεται τόσο σπρώξιμο το ανάστημα του Νίκα τι τον κατεβάζουμε υποψήφιο, αν δεν τραβάει;

Τι πρόβλημα έχετε ρε παιδιά? Δεν ασχολείσθε με χάλια σας? Όσο για τα νταούλια τα έχει στις Βρυξέλλες ο τσιπρας.

Φαντασματάκι είσαι και ότι αρλούμπα σου έρθει στο νιονιό την λες ! Ασε μας κουκλίτσα μου !

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ...... ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ ...... ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ; ; ;

Πάντως ούτε κλούβες των ΜΑΤ, ούτε δακρυγόνα, ούτε σε αστυνομικό κλοιό η Τρίπολη όπως πέρυσι με τον Τσίπρα που είχε έρθει στο Πνευματικό κέντρο.... Δεν σου λέει κάτι αυτό φαντασματάκι μου;;;; Και ναι, ο Μητσοτάκης γουστάρει και θέλει τον Παναγιώτη Νίκα για Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο, όχι την "αγία οικογένεια" του Τατούλη που μας κοροϊδεύει επί 9 χρόνια. Φτάνει πια. Αλήθεια το ξυδάκι φέρνει αποτέλεσμα στον θυμό των φαντασμάτων ;;;;;;

200 θέσεις έχει η αίθουσα η κάτω πίστεύω να γεμίσει ,που να πάνε στην πάνω υπάρχει το φάντασμα του Πέτρου

22:54 Όχι, φέρνει όμως το χαστούκι στις εκλογές στην ξινίλα των δυσκοίλιων..Καλομελέτα κι έρχεται..Προβλέπω να γκρινιάζεις για ακόμα 4 χρόνια..

@08:03 - Στο μαγικό κόσμο της αργομισθίας, εκεί που ο Λέσβος-Μυτιλήνη, η στροφή των 360 μοιρών θεωρείται άγιος προστάτης, μπορεί να νομίζεις ότι ο Αλέκσης θα είναι ισόβιος πρωθυπουργός. Ετοιμάσου για μεγάλη ψυχρολουσία εκείνη την Κυριακή το βράδυ. Εσύ κράτησες την αργομισθία σου αλλά ο ιδιωτικός τομέας υπέφερε τα 4 χρόνια του καταληψία. Ούτε δυσκοιλιότητα είχαν στον ιδιωτικό τομέα, ούτε ξινίλες. Πολύ απλά γιατί δεν είχαν να φάνε. Πολλοί από αυτούς είχαν πιστέψει τα ψέματα και τον είχαν ψηφίσει. Τώρα όμως έχει μαύρο, κατράμι, στους ψεύτες και τους ανίκανους.

09:06 Τα έχεις μπλέξει λίγο στο διαταραγμένο σου μυαλό. Εγώ δεν έκανα καμία κουβέντα για Τσίπρα, καταληψίες και τις λοιπές μπουρδολογίες που γράφεις. Απάντησα σε ένα σχόλιο για τον ΤΑΤΟΥΛΗ. Ο Τσίπρας δεν κατάλαβα πού ακριβώς κολάει. Προφανώς έχεις τα θεματάκια σου, αλλά θα σου περάσει με κάποιες επισκέψεις στον ψυχίατρο..

Θα έρθει ο αρχηγός να μας επιβάλλει τον παπου Καλαματιανο με το έτσι θελω.

Απαντωντας στην κακοηθεια η το διαταραγμενο μυαλο καποιων αλλων....... Εμεις , και ειμαστε πολυ , ψηφιζουμε Τ Α Τ Ο Υ Λ Η .

17:08 για εσένα όσοι δεν ψηφίζουν Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ή κακοήθεις είναι ή διαταραγμένοι; Πες την άποψη σου στον γιατρό σου;

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Απο την μια πρεπει να φυγει η Τατουλοπαρεα για μονιμες διακοπες,απο την αλλη ο παππουληε απο την Καλαματα θα αγωνιστει μονο και μονο για την Μεσσηνια και μονο.Απο την αλλη να βγαλουμε τον Δεδε θα καμαρωνουν οι βρωμοσυριζαιοι οτι κερδισαν την Περιφερεια.

17:08 Το οτι είσαστε "ΠΟΛΥ" είναι σίγουρο..... το "πόσο πολύ" θα το πει ο γιατρός σας

Λογικο να διαλεγε καλαματιανο η ΝΔ για υποψηφιο,αφου η Μεσσηνια εχει τον περισσοτερο πληθυσμο στην Περιφερεια.Θα μπορουσαν ομως να κατεβαζαν καποιον πρωην βουλευτη και οχι τον παππουλοδημαρχο.Επιπολαιη κινηση του Κυριακου η επιλογη αυτη

Ξέρετε τι είναι να αναδεικνυεις καποιον και αυτός να αποφεύγει και να σου μιλήσει, μήπως και του ζητήσεις κάποια χάρη να σου κανει? Και το κυριοτερο να εχει στα ωπα ωπα και στο πλευρο του ανθρωπους που του εσερναν τα μυρια οσα. Κάναμε όλο το σόι νοματαιους και μας κοιτάζουν πονηρά και αφυψηλου. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ, ας τον στηρίξουν όλοι αυτοί που έχει μαζέψει δίπλα του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.