Γιορτινή ατμόσφαιρα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 05, 2018 - 20:22
6 σχόλια

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και η συναυλία από τους REC στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη .

Οι Τριπολίτες το απόγευμα της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού για να παρακολουθήσουν την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων «Treeπολη» στον Δήμο Τρίπολης.

Όλα ήταν έτοιμα. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ο Αϊ-Βασίλης και το πιστό του ξωτικό, η Ξυλοπόδαρη των Χριστουγέννων, το ατελιέ των Χριστουγέννων, το θέατρο με τις μαριονέτες, πολλή ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί για να «ντύσουν» γιορτινά την πόλη.

Οι παρευρισκόμενοι μετρώντας αντίστροφα μαζί με τον δήμαρχο Τρίπολης Δ.Παυλή έδωσαν το πρόσταγμα να φωταγωγηθεί το πανύψηλο έλατο της πλατείας Πετρινού, δίνοντας μια πιο γιορτινή νότα σε ολόκληρη την πόλη, καθώς φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη ολόκληρη η Τρίπολη, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να παίζει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα κάτω από τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. 

Η πλατεία γέμισε με παιδικές φωνούλες, και τα παιδιά έμπαιναν στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού τα οποία άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους σε μικρούς και μεγάλους.

Η Φιλαρμονική του Δήμου και η παιδική χορωδία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE, αλλά και το αγαπημένο ποπ συγκρότημα των μικρών και μεγάλων μας φίλων τους REC εντυσαν μουσικά την βραδιά.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη 2018


6 Σχόλια

Panem et Circenses!.. Άρτον και Θεάματα, λοιπόν!.. Αλλά, γιατί; Η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για όλες τις περιπτώσεις πολιτικής εξαθλίωσης ενός λαού, που αρκείται μόνο σε εφήμερες απολαύσεις ή διασκεδάσεις, τις οποίες βεβαίως παρέχουν οι πολιτικοί προς αποτροπή της προσοχής των πολιτών από την κακή κατάσταση των πραγμάτων της Πολιτείας ή προς αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων με επικείμενη λύση διάφορη από τη θέληση των πολιτών.

To τελευταίο χριστουγεννιάτικο άναμμα του Μήτσιου...Ευτυχώς σε λίγο καιρό γλιτώνουμε από δαύτον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.