Νίκος Τσιαμούλος: Ανεξάρτητοι και με την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές (vid)

Νίκος Τσιαμούλος: Ανεξάρτητοι και με την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές (vid)

Δεκέμβριος 04, 2018 - 13:53
33 σχόλια

Εμφανίζονται χαλκευμένες και κατευθυνόμενες πλασματικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες γίνονται εργαλεία στα χέρια υποψηφίων και διαπλεκόμενων συμφερόντων

Για πλασματικές δημοσκοπήσεις έκανε λόγο  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα « Νίκος Τσιαμούλος»  σε δηλώσεις του, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, αναφέροντας ότι κυοφορούμενες και μεθοδευμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να αλλοιώσουν την Δημοκρατική επιλογή των πολιτών όπως και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιαμούλος είπε

Ετοιμάζεται ένα “σχέδιο” εδώ και λίγες εβδομάδες που μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται, επιδιώκοντας  να νοθεύσει την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων και να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, στις επερχόμενες εκλογές με δόλιο τρόπο. Είναι οι ίδιες πρακτικές (χωρίς όμως επιτυχία), που είχαν εφαρμοστεί στις εκλογές του 2014. Στην καρδιά όμως των πρακτικών αυτών εμφανίζονται χαλκευμένες και κατευθυνόμενες πλασματικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες γίνονται εργαλεία στα χέρια υποψηφίων και διαπλεκόμενων συμφερόντων που επιδιώκουν συγκεκριμένα οφέλη την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλω να θυμίσω ότι  είχαν χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθοδευμένες  και κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και τον Μάιο του 2014, δίνοντας τότε στην νεοεμφανιζόμενη ανεξάρτητη παράταξη μας, ποσοστό 2% ενώ το τελικό ποσοστό-αποτέλεσμα που έλαβε η παράταξη ήταν πενταπλάσιο, περίπου 11%.

Η πραγματική αληθινή δημοσκόπηση γίνεται κάθε ημέρα μαζί με τους πολίτες. Η δύναμη και η εμπιστοσύνη τους είναι πρωτόγνωρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να “ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ” του Δήμου Τρίπολης. Να αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, που σήμερα είναι ουραγός των εξελίξεων και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Στην πορεία αυτή προς τις εκλογές, ακούγονται διάφορα και θα ακουστούν και άλλα πολλά. Όπως π.χ. το πιο πρόσφατο, ότι θα συνεργαστώ πρίν τις εκλογές με τον Κο Τζιούμη. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για τελευταία φορά. Η δική μας πορεία είναι ανεξάρτητη χωρίς συμβιβασμούς. Η μόνη στήριξη που έχει αξία για εμάς και μεγάλη σημασία, είναι των συμπολιτών μας, είναι του λαού μας και όχι των κομμάτων.

Η πραγματικότητα τους φοβίζει. Η αληθινή δημοσκόπηση θα γίνει στην κάλπη.

Δελτίο Τύπου

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκος Τσιαμούλος: Mε την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε


33 Σχόλια

Γελάει ο κόσμος, βγαίνεις τελευταίος στις δημοσκοπήσεις Νικολάκη και λες ότι ετοιμάζεται σχέδιο. Γιατί δεν έδωσες τη δική σου δημοσκόπηση που έκανες πέρυσι στη δημοσιότητα ; Επειδή είσαι πάλι τελευταίος ;

Πως το ξέρεις εσυ ρε Τσιαμούλο το σχέδιο της διαπλοκής ; Μήπως είσαι μέσα στον πυρήνα της διαπλοκής ; Λέω εγώ τώρα !!!

Όχι, ρε γαμ@το, πάλι τελευταίος και καταϊδρωμένος; Αν πλήρωνες όμως, θα ερχόσουν τουλάχιστον τρίτος..

Κανε μια δημοσκόπηση δίκη σου Νίκο να βγεις τρίτος κι να παλεύεις για δεύτερος, μπορείς. Χα χα χα

Τι θα έλεγες; Από την στιγμή που δεν πήρες την στήριξη που αναζητούσες τώρα μας το παίζεις ανεξάρτητος!!

Να σου πω ρε Nick, μήπως πείνασες και ήρθε η ώρα να πας στο γνωστό κεντρικό εστιατόριο της Τρίπολης και να καλέσεις και τον κολητό σου γνωστό (και μη εξαιρετέο) βοθρολαϊκατζή-ψήστη blogger, μήπως και γράψει καμια μούφα στο βοθροblog του και σε σπρώξει λίγο γιατί δεν τραβάς με τίποτα αδερφάκι μου. Και πολύ περισσότερο με τον υπόκοσμο που έχεις μαζέψει δίπλα σου..Θα τα βρεις μπροστά σου όλα αυτά στις εκλογές..

ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ.

Νικολακη με πορδες δεν βάφονται αυγά. Τελευταίος ήσουν τελευταίος πάλι θα είσαι

Ο Τζιούμης έρχεται πρώτος. ακουλουθουν στην δεύτερη και Τρίτη θέση σε απόσταση αναπνοής Παυλης και Σμυρνιώτης Ο Τσιαμούλος τέταρτος με μεγάλη διαφορά.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ Ο ΠΑΥΛΗΣ

O TZIOYMHΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

13:44 Κοίτα εσύ να μη βαρυστομαχιάσεις με τα καρύδια του Τσιαμούλου

Ρε το τσαμένο το τσαμουλάκι ήττα που έφαγε! Κι ενώ το ξέρει και ο ίδιος ότι δεν τραβάει πιο πάνω από 4ος, μας το παίζει και καλά θιγμένος και εκνευρισμένος με τη δήθεν φτιαχτή δημοσκόπηση, για να μην ξεφτιλιστεί τελείως και εκτός από τον Παυλή γελάνε και μαζί του τα αδέσποτα!

Τζιούμης 25% Σμυρνιώτης 20% Παυλής 19,5% Τσιαμούλος 6% Νικολάου 6% Άλλο 4% Δεν ξέρω /Δεν απαντώ 15% Άκυρο 3%

Η αλήθεια ειναι Σμυρνιώτης 37% Τζιουμης 22% Παυλης 13% Τσιαμουλος 11% Νικολάου 3% και 14% αναποφάσιστοι. Μπορεί και να κλείσει η ιστορία απο την πρώτη Κυριακή κύριοι, αφήστε τις ματσακωνιές... Τηλεφωνικη δημοσκόπηση σε σχεδόν 900 άτομα στην Τρίπολη και 4 μεγαλύτερα χωριά του Δήμου.

ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΤΑΝ Η MARC,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ

Δεν λέτε όλη την αλήθεια.Γιατί στα δίπολα στο δεύτερο γύρο ο Τζιούμης περνάει με πάνω απο 10 μονάδες το Σμυρνιώτη και πάνω από 12 μονάδες τον Παυλή. Αυτά λέει η Μarc και όχι ο κάθε καφετζής.

Παυλής 46% Σμυρνιωτης 30% Τζιουμης 12% Τσαμουλος 6% ΚΚΕ 3% Διάφοροι 3%

Ο Παυλής αν σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να κατέβει στις δημοτικές εκλογές, παρά μόνο για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθήνας. Δεν του φτάνει ο Δήμος Τρίπολης για τα έργα που μπορεί να κάνει. Έχει φτάσει τα 30.000.000€ και έχει ακόμα πόσους μήνες. Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Αθήνα να γίνει πρωτεύουσα πόλη στην πραγματικότητα. Η Τρίπολη τον περιορίζει, είναι overqualified για την πόλη παίδες. Για αυτό νομίζετε ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Υπάρχει και εναλλακτική. Να βγει 4-5 θητείες για να προλάβουν να φανούν τα έργα του στην τελευταία θητεία. Και πάλι όμως, υπάρχει ρίσκο να αδικηθεί...

Εκείνο το παλουκάρι που φώναζε "Παυλή προχώρα στην δημαρχία τώρα" που βρίσκεται; Του πέρασε η τσαντίλα ή ακόμα είναι θυμωμένος; Από την άλλη αν ο Παυλής ταιριάζει καλύτερα για τον Δήμο Αθήνας, είναι προφανές ότι ο Τζιούμης είναι για Νέα Υόρκη και πάνω. Απορώ πως μας ανέχεται...

Τσιαμούλο βάλε τον καινούργιο υποψήφιο σου τον γενικό Διευθηντή των αγροτών Μαρκόπουλο να σου κάνει μια καλή δημοσκόπηση στα μέτρα σου.

Νικολάκη ότι και να κάνεις οποιους και να κατεβάσεις υποψήφιους ούτε 4% δεν πρόκειται να λάβεις στις εκλογές αυτή την φορά.

@22:52 Έλα, πες μου αλήθεια, προσπαθείς να κόψεις τα ναρκωτικά και δεν μπορείς έτσι; Είναι φανερό, σε κάνουν και βλέπεις πράγματα που δεν είναι ούτε στη σφαίρα της φαντασίας. Χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια από ψυχίατρο. Ακόμα εδώ είσαι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.