«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 29, 2018 - 12:02
136 σχόλια

Σε πορεία διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προχώρησαν οι μαθητές σχολείων της Τρίπολης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Οι μαθητές που συμμετέχουν, κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν στην ντουντούκα έχει να κάνει με τους πολιτικούς που χειρίζονται το ζήτημα του Μακεδονικού και αναφέρει:  «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»

Οι μαθητές ξεκίνησαν το πρωί από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, κατευθύνθηκαν προς το 1ο Γυμνάσιο και έπειτα πέρασαν από το κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών της Τρίπολης για τη Μακεδονία


136 Σχόλια

Πόσο δίκιο έχουν οι μαθητές με το σύνθημά τους! λένε ψέμματα; Ενθυμήστε το ψωμί-παιδεία-ελευθερία; τα ίδια λέγανε οι καθήμενοι στον καναπέ και τότε για τους φοιτητές ........άσχετα αν το ΟΧΙ μας βγήκε ΝΑΙ- εεεεεεε τι λέω τώρα!

Μερικές συμφωνίες και αποφάσεις είναι πιο σημαντικές από το εάν θα κάνει κάποιος διαμαρτυρία για κάποιο διάστημα. Δεν λέω εάν η συμφωνία είναι δίκαιη για εμάς ή όχι, αλλά ότι θα γίνουν μερικές διαμαρτυρίες και εντάσεις τα επόμενα χρόνια. Του στυλ "περνάμε αυτό που θέλουμε και μετά άσε τους να φωνάζουν όσο θέλουν, σε 2-3 χρόνια θα έχει ξεχαστεί". Όπως έγινε με τα κλειστά επαγγέλματα, τα ταξί, τα φαρμακεία, τους αγρότες κλπ.

Καλό μήνα 07:11, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ειδικά μετά το θάνατο του δρακουμέλ, οπότε, δεν ξέρεις, μπορεί να γιάνεις κι εσύ)

Να υποθέσω σε μερικά χρόνια στις τσάντες πλάτης θα κουβαλάνε και μολώτοφ; αυτά τους μαθαίνετε; Όχι ότι έχουν άδικο περί πολιτικών (που οι περισσότεροι είναι λαμόγια), αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μάθουν τα παιδιά.

@1:36 Τί είπες, βρε παιδί μου; «Θυσίασαν» οι μαθηρτές-Αβραάμ τις απουσίες τους; Ήρωες, ήρωες! Έχω συγκλονιστεί τώρα! Κι όλα αυτά, αντί να κάτσουν σπίτι τους (εν ώρα και μέρα μαθήματος μάλιστα) και χωρίς να πιούν ούτα μια σταγόνα freddo έξω που βγήκαν, ε; Πω, πωωωωω! Δηλαδή μας λες ότι με την ίδια σπουδή και ορμή θα έκαναν το ίδιο και στις καλοκαιρινές τους διακοπές ή μέρα που δεν έχουν σχολείο. Μάλιστα...Χαίρε βάθος αμέτρητον, ω εσύ, ο έχων ευρεία γνώση!

@1:36 Τί είπες, βρε παιδί μου; «Θυσίασαν» οι μαθητές-Αβραάμ τις απουσίες τους; Ήρωες, ήρωες! Έχω συγκλονιστεί τώρα! Κι όλα αυτά, αντί να κάτσουν σπίτι τους (εν ώρα και μέρα μαθήματος μάλιστα) και χωρίς να πιούν ούτα μια σταγόνα freddo έξω που βγήκαν, ε; Πω, πωωωωω! Δηλαδή μας λες ότι με την ίδια σπουδή και ορμή θα έκαναν το ίδιο και στις καλοκαιρινές τους διακοπές ή μέρα που δεν έχουν σχολείο. Μάλιστα...Χαίρε βάθος αμέτρητον, ω εσύ, ο έχων ευρεία γνώση!

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις. Νο pasaran! Μακεδονία Γη Ελληνική

Όσες φορές οι Έλληνες Εθνικιστές - Φασίστες - Ναζιστές καβάλησαν το καλάμι, ο Ελληνισμός έζησε καταστροφές. Η ερώτηση είναι… σήμερα που η οικονομική ελίτ της χώρας μας ξαναστρέφετε σε αυτούς τους ανιστόρητους εγκληματίες αν θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον μια ακόμα καταστροφή;;;;

@ $€, ΑΛΕΧΙ$, ΠΑΝ-ΑΧ, SKY, ΔΡΟΜΕ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ κι από την πόλη ερχόσαστε και στην κορφή κανέλα, κι όλοι εσείς οι υπόλοιποι αυθόρμητοι «ανώνυμοι» τρολο-λολο-μακεδονομάχοι, σάς έχω νέα: το σανό (κόκκινο και μαύρο) μάς τελείωσε στην Ελλαδίτσα, και σκεφτόμαστε να κάνουμε εισαγωγή από το εξωτερικό. Αλλά επειδή είμαστε υπερήφανα Ελληνόπουλα, δεν θα δεχτούμε εισαγωγή από τους εχθρούς, πουλημένους και προσκυνημένους αμερικανοευρωτσολιάδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο από τρίτες χώρες. Ελβετία, ας πούμε! Πώς σας φαίνεται η ιδέα;

STOIXE κάτι αμερικανοτσολιάδες σαν και εσένα χρηματοδοτεί η οικονομική ελίτ για να τρολλάρεις. Εσείς είσαστε το σύστημα (αριστεράτζα και νεοφιλελέδες) και όχι οι εθνικιστές.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και αν θεωρείται φασισμός να αγαπάς και να στηρίζεις την χώρα σου, τότε δεχόμαστε τον όρο

Οι διαχειριστές πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους να μην αναρτούν υβριστικά σχόλια.

STOIXOS οσες φορες οι Έλληνες - Εθνικιστές "καβάλησαν την εξουσία" η Ελλάς ενωμένη πολέμησε τον φασισμό και έγραψε στιγμες δόξας στα βουνά της Αλβανίας(Μεταξας 1940). Επίσης έζησε τη δραχμή 1 προς 1 με το δολλάριο (χουντα 1970) και πολλά άλλα. Να μας πεις πως μας κατάντησαν οι αριστερά (μνημόνια), η γενια του πολυτεχνείου (διάλυση) και ο Καραμανλής ( η Κύπρος κειται μακράν). Τα χάλια σας τα ζούμε καθημερινα, τα ψέματα ομως δεν περνούν πια. Οι πιτσιρικάδες έκλεισαν την tv , και είναι στο διαδύκτιο

Δεν νομιζω πως τα παιδια ειπαν κατι κακο η κατι που δεν ξερουμε, θα πρεπει να μας προβληματισει αν γνωριζουν για ποιο λογο βγηκαν στους δρομους η απλα εγινε "ετσι για να μην κανουν μαθημα". Γραφτηκαν καποιες χοντραδες και υπερβολες για φασιστοειδη , αναθεμα αν γνωριζουν οι μισοι εδω μεσα την εννοια της λεξης φασιστας. Τωρα που εσφιξαν και σφιγγουν και αλλο τα ζοναρια οι "μασκαραδες" τις περιοχης θα ειναι πιο "ευδιάκριτοι".

Rolex φιντέλ μπορείς να μας θυμίσεις μια αντιαμερικανική πράξη της Χρυσής Αυγής;;; Μια έστω διαδήλωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία βρε αδερφέ; Για να δούμε…. γιατί όπως φαίνεται τελικά δεν έχουν και πολύ άδικο τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι υπεράσπισης όταν σας χαρακτηρίζουν τσίρκο Μετράνο & Ούγκανα! Κάτι σαν τους οπαδούς του Σώρρα (μιλάμε για ΤΑ σκοτάδια!!!) αλλά στο πιο ακαλλιέργητο και εγκληματικό.

Εισαγωγέας είσαι. Τι άλλο θα ήσουν; Μας φέρνεις ξένα πράγματα και βγάζεις χρήμα έξω. Νεοφιλελές ΝΔτης είσαι και άρα γερμανοτσολιάς, τρολλάκι και εκπρόσωπος της βρώμικης πλουτοκρατίας Για τον κόκκινο σανό λες ψέματα γιατί ο αρχηγός σου και ο ανηψιός του έχουν κρυφή ατζέντα και αγοράζουν τόννους. Τις Πρέσπες μας είπαν ότι θα τις κάνουν γαργάρα αν είναι κυβέρνηση. Καλή χώνεψη με τον τατσόπουλο και τις κορυσχάδες ψευτοδεξιοί πατριδοκάπηλοι.

@23:13 αναφέρεσαι στο «ουστ πίσω στη μπούργκα σου ρε» ή στο «ρουβικωνοπούλες και αναρχοάπλυτοι» ή μήπως στα άλλα, τα ομοφοβικά;

Φίλε STOIXOS εγώ ξέρω ότι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ΔΕΝ καλείται ΚΑΙ δεν παει στην ετήσια δεξίωση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ είναι ο Μιχαλολιάκος. Οι αριστεροί εξουσιαστές φωτογραφίζονται μέρα-νυχτα και σαλιαρίζουν με δαυτους.

@ 13:20 Οταν προσφωνείς "φίλε" τη συλλογικότητα STOIXOS είναι φανερό πως είσαι αδελφάκι εκτός συνταγματικού τόξου από την απέναντι άκρη της γνωστής επιβεβαιωμένης θεωρίας. Συνεχίστε τον γόνιμο διάλογο.

Ο ξεσηκωμός της Ελληνικής Νεολαίας για την Μακεδονία μας είναι το καλύτερο σημείο, αφού δείχνει ότι η νεολαία δεν έχει αλλοτριωθεί από την παρακμή που έφερε την καταστροφή της Πατρίδος μας.

18:07 ούτε να προσποιηθείς δεν μπορείς, όχι να προβοκάρεις. Το κυβερνητικό τσίρκο έχει δώσει άπειρες αφορμές για ξεσηκωμό, αλλά μόνο η Μακεδονία σας ήταν ιδανική να μπερδέψει τους α-δέξιους

με αφορμή τις καταλήψεις για το Μακεδονικό ζήτημα και εκμεταλλευόμενοι την αβάντα Κράτους - κυβέρνησης αναρχοκομμουνιστες προσπάθούν να βρουν χώρο και να ξανασηκώσουν κεφάλι στα σχολειά. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ

@ 22:36 Οι πατριώτες δεν προβαίνουν σε πράξεις βίας όπως κάνουν οι μπαχαλάκηδες της παρακρατικής αριστεράς και σαφώς αποκηρύσσουν παρόμοιες πρακτικές. Οι διαμαρτυρίες για τα εθνικά θέματα γίνονται με κόσμιο τρόπο και βάση ατράνταχτων επιχειρημάτων που δίνει η μακραίωνη ελληνική ιστορία της Μακεδονίας μας. Οι ανιστόρητοι και εθνομηδενιστές συνοδοιπόροι των προαναφερομένων ''μπουμπουκιών'' εξουσιάζουν ασύδοτα σε στυλ ''αποφασίζουμε και διατάσσουμε'' ενάντια στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού που με το συντριπτικό ποσοστό του 85% έχει διατρανώσει την αντίθεση του στη συμφωνία των Πρεσπών.

13:20 μη γελιέσαι!!! Το ότι οι Αμερικάνοι καλούν έναν lifestyle υμνητή του Φασίστα-Δικτάτορα Παπαδόπουλου σαν τον Άδωνη, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηλίθιοι να καλέσουν και ένα Ναζιστή σαν τον Μιχαλολιάκο στη πρεσβεία τους. Το ερώτημα λοιπόν για την Αντιαμερικανική δράση της Χρυσής Αυγής παραμένει. Μέχρι να βρείτε μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα, αυτό τα σχόλια περί Αριστερών Αρερικανοτσολιάδων ιδίως σε μια χωρά που χιλιάδες Αριστεροί σκοτώθηκαν από τους Αμερικάνους και τους φασίστες Έλληνες συνεργάτες τους είναι ύβρις και αυταπόδειξη τι ανιστόρητα ούγκανα είσαστε.

Σύντροφος προβο... μια από τις πιο κλασικές συναντήσεις των δυο ακρών στην Ελλάδα να σου θυμίσω πως ήταν αυτή της πρωτομαγιάς το 44 στη Καισαριανή. Το σκίτσο θα σε βοηθήσει να τα θυμηθείς! http://jungle-report.blogspot.com/2014/05/1944-200.html

ΠΡΟΔΟΤΕΣ 23:17 μπερδεύεις (εκ του πονηρού) τον Φασίστα Φιλοαγγλικό Μεταξά με τους πραγματικούς Έλληνες αγωνιστές της Ελευθερίας μας. Αν οι φασίστες ήταν πατριώτες τότε γιατί τη κατοχή έγιναν οι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών; Ίσως σου βάζω δύσκολα. Εδώ ως γνήσιοι επίγονοι των ταγματασφαλιτών ηλιθιωδώς πιστεύετε πως τον Νοέμβριο 73 τις ημέρες του πολυτεχνείου δεν σκοτώθηκε κανένας, στο ποιοι πολέμησαν ποιους την κατοχή θα τα καταφέρετε;

AL€XI$ Μπερδεύεις τους αγνούς πατριώτες με τους Εθνικιστές. Οι δικοί σου “πατριώτες” συμπεριφέρονται κάπως έτσι. https://info-war.gr/chrysaygitis-o-dolofonos-toy-alvanoy-ergati-kataggellei-i-protovoylia-leykimmis/

@$τοίχο$. Αγαπητά μου τρόλλια επιτέλους αποφασίστε εκεί στους επάνω ορόφους του ευαγούς ιδρύματος τι ήταν ο Μεταξάς γιατί είσαστε μπερδεμένοι. Φιλογερμανός ή φιλοάγγλος; Για εσάς την αρι$τ€ράτζα η ιστορία έδειξε ότι ήσασταν φιλοάγγλοι και σήμερα είσαστε ακόμα με τους αγγλοσάξωνες δηλαδή αμερικανοτσολιάδες. Πάντα έλεγα ότι ο κομμουνισμός είναι εφεύρεση της Δύσης.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μορφωμένος για να καταλάβει αμέσως ποιος είναι ο τρολάκος εδώ μέσα. Απαξιώ να ασχοληθώ με τις αγωνιώδεις αλλά & ανούσιες πιρουέτες σου περί ιδρυμάτων, αριστερατζων & λοιπών εσπεριδοειδών. Ούτε με εκπλήσσουν οι χαζοχαρούμενοι ισχυρισμοί σου σου περί Αριστερών αμερικανοτσολιάδων. Τι διάολο Φασίστας θα ήσουν αν δεν έλεγε τις κλασικές σας κοτσάνες. Πάντως μη γελαστής και τα πεις αυτά μπροστά σε κόσμο και γίνεις ρόμπα γιατί μετά δε μαζεύεται το πράμα. Αλήθεια έχεις κανένα κείμενο ή βίντεο που κάποιος ισχυρίζεται αυτά που λες ή είναι αποκλειστικές σου ηλιθιότητες;

Απλά τα πράματα, Ο Μεταξάς ήταν δικτάτορας με ιδεολογία φασιστική. Την κρίσιμη ώρα όμως έβαλε την Πατρίδα πάνω απτην ιδεολογία του, πολεμώντας με λύσσα τους ομοιδεάτες του Ιταλούς. Την αδήριτη αυτή ιστορική αλήθεια, την φυσάνε και δεν κρυώνει οι αριστεροι γιατί απλά ΠΟΤΕ δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο. Να βάλουν δηλαδή την πατρίδα πάνω απτην ιδεολογία τους.

@$τοιχο$ Ρώτα τον Ζαχαριάδη μετά την απελευθέρωση του από την Γερμανία τι έκανε στο Λονδίνο για 3 μήνες το 1945. Πάμε στην Κύπρο το 1955 όπου το ΑΚΕΛ έδωσε στεγνά στους Άγγλους την ταυτότητα του αρχηγού της ΕΟΚΑ μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης. Αυτά σας φτάνουν;

Ο Μεταξας εκανε το αυτονοητο , αυτο που θα εκανε ο οποιοσδηποτε πατριωτης. Μην ξεχνας πως η Ελλαδα τοτε πολεμησε τους Ιταλους κατ αρχας σε εναν πολεμο χωρις λογικη ( Η Ιταλια ουδεποτε ηταν εχθρικη χωρα και ισα ισα ειχαμε καλη γειτονια)(λογω Μουσολινι) επισης να μην ξεχασουμε πως οι αριστεροι με το ΕΑΜ που δεν απαρτιζονταν κυριως απο κουμουνιστες πολεμησε και αντισταθηκε στους Γερμανους κατα πρωτο λογο και μετα ο ΕΔΕΣ του Ζερβα. Προς Τεκτων

Ο Μεταξας απλα ηταν δεμενος με το ελληνικο κεφαλαιο που ηταν δεμενο νε το Αγγλικο κεφαλαιο... αυτο εξηγει και την σταση του και την σταση των μετα απο αυτων ...

Τέκτων Ο Μεταξάς ήταν πιόνι της Ελληνικής οικονομικής ελίτ ή οποία και φυσικά των τοποθέτησε ως δικτάτορα της Ελλάδας και ήταν επίσης όργανο των Άγγλων. Τι δεν κατάλαβες; Διάβασε και κανένα βιβλίο! Έχουν Ιδεολογία οι φασίστες;;;;!!! Καλοοοο!!!! Μαθέ το αν δεν το ξέρεις: Ο Φασισμός είναι το τελευταίο ανάχωμα του καπιταλισμού στις διεκδικήσεις των εργατών - πολιτών. Το κατάλαβες ή να στο κάνω λιανά;

Τέκτων Οι Έλληνες Φασίστες-Ταγματασφαλίτες συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές. Αυτό αν δεν είναι ο ορισμός της προδοσία τότε τι είναι; Οι Αριστεροί από την άλλη πολέμησαν τους Γερμανούς και ξεπερνώντας ότι πιο ιερό και αναντικατάστατο υπάρχει στο κόσμο αυτό, τη ΖΩΗ, με αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθέρια μας και τη πατρίδα τους. Έδωσαν τη ζωή τους για να μπορείς εσύ σήμερα γράφεις εσύ τις αθλιότητες σου! Αν δεν μπορείς αυτό το πράγμα να το αντέξεις… πρόβλημα σου!

AL€XI$ μου είναι λίγο δύσκολο ακόμα να τον ρωτήσω. Εκτός και αν ως γνήσιος φασίστας που είσαι σκέπτεσαι να επιταχύνεις την συνάντηση μου με τον Ζαχαριάδη. Όμως μη πιστέψεις πως δεν απαντώ αντιθέτως σε προκαλώ σε μια κουβέντα γιατί πιστεύω πως έχει μεγάλη αξία ο κόσμος να διαβάζει τις γελοιότητές σας. Πάντως για να ξέρεις μου φτάνει που εσύ (εσείς) είσαι υμνητής του Χίτλερ, του Φασίστα Δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Νεοναζιστή Μιχαλολιάκου για να σχηματίσω γνώμη για τον συνομιλητή μου και τη πνευματική του “διαύγεια”.

Ενδιαφέρουσα η "συζήτηση" μεταξύ κωφών: μαύρου και κόκκινου φασίστα ή όπως έχει επικρατήσει φασίστα και κομμουνιστή.

Βλεπω τον τσιπρα στη αμερικανικη πρεσβεια συνεχεια και οχι τον Μιχαλολιακο. ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ;

Σύντροφε προβοκάτορα αφού είχες κλίση για ταμπελάς γιατί έγινες καναπεδάκια; Η ασφάλεια του καναπέ ε; Φοβιτσιάρη! Σε καταλαβαίνω…. τραβάτε τον διάβολο σας αυτές τις μέρες όλα εσείς τα ευρωλιγούρια;! Λες να αναγκαστείτε να κουνηθείτε από τον καναπέ σας; Βρωμοκιτρινιάρηδές Γάλλοι… πάλι τα αναστατώσατε τα μπουζουκόπαιδα τους φιλελέδες!

Αποφασίστε επιτέλους πότε είναι οκ τα πράγματα γιατί αν δεν σταθεροποιηθεί της παπαδιάς… ψάρι δεν θα φάμε. Όταν έκανε αλλαξοκωλιές ο Παπαδόπουλος με τους Αμερικάνους ή τώρα που για ξεκάρφωμα οι Αμερικανοί ούτε τα χαζοχαρούμενα του Παπαδόπουλου δεν καλούνε για κοκο εις τας πρεσβείας;

$toixo$ εκεί που εργάζεσαι έχουν αρχείο για όλα. Διάβασε για τον Ζαχαριάδη. Για την Κύπρο έκανες γαργάρα το ΑΚΕΛ βλέπω. Σε καίει ακόμα το ζήτημα διότι τα αφεντικά σου είναι ακόμα εκεί και δεν έχεις τι να πείς;

STOIXOS Τον Γκορμπατσώφ είδα να κάνει διαφήμιση της PIZZAHUT μετά την θητεία του ως ΓΓ της ΕΣΣΔ και όχι τον Φράνκο. ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ?

Ο $ΤΟΙΧΟ$ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Μαύρη Αλήθεια αποστομωτικό το επιχείρημα με τις πίτσες!!! Για τους υπόλοιπους σκεπτόμενους αναγνώστες μας για τη σχέση Φασισμού – Καπιταλισμού - Κομμουνισμού ας δούμε τι λένε ο Μεγάλος Μπρέχτ https://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG8851 και ο Μαργαρίτης Καθ. Σύγχρονης Ιστοριας ΑΠΘ https://www.youtube.com/watch?v=o36OrxfWyuU

AL€ΧΙ$ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκήνη! Έχεις κάνει εδώ και μήνες, τόσα & τόσα γαργάρα, που εσύ ειδικά δεν θα έπρεπε να μιλάς. Θέλεις να θυμηθούμε μερικά; Έγραψε πως στη Μανωλάδα ήταν απλοί πολίτες. Μετά από τη τεκμηριωμένη απάντηση που σου έδωσα χάθηκες. Σε ρώτησα αν πιστεύεις (ότι & οι άλλοι Έλληνες νεοναζί) πως τις ημέρες 73 στα γεγονότα του πολυτεχνείου δεν σκοτωθήκαν άνθρωποι στην Αθήνα… και αυτό γαργάρα. Μια άλλη φορά πάλι σε έχω ρωτήσει αν είσαι και εσύ υμνητής του Χίτλερ… και σε αυτό πάλι μούγκα!

Τώρα σε αυτά που ρωτάς... παρέθεσε τα Χρυσαυγίτικα; λινκ που έχεις στο μυαλό σου και συνεχίζουμε τη κουβέντα. Φυσικά αν μπορείς να δώσεις απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα με χαρά τις περιμένουμε.

AL€XI$ να διορθώσω το Μανωλάδα σε Μελιγαλά που είναι και το σωστό. Έχω ξεχάσει & ένα σχόλιο σου περί αφεντικών. https://opencourses.auth.gr/modules/document/file.php/OCRS286/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/03.%20%CE%97%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A6%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D.pdf

Διαβάζουμε στη σελίδα 6: Στηρίζει (η Χρυσή Αυγή - Φασισμός) τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που στηρίζει παραδοσιακά η δεξιά (τράπεζες, κεφάλαιο – ειδικά στην Ελλάδα το εφοπλιστικό). Έχει κάνει (η Χρυσή Αυγή) όμως 140 ερωτήσεις υπέρ εφοπλιστών, ενώ δεν έχει καταψηφίσει τροποποιήσεις που αφορούν χρηματοδότηση τράπεζων κτλ

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.