Ο χρυσός του Ριχάρδου και οι άνθρακες του Αλέξη

Ο χρυσός του Ριχάρδου και οι άνθρακες του Αλέξη

Δεκέμβριος 05, 2018 - 13:26
3 σχόλια

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Αλλά στην Μπανανία μας συχνά-πυκνά πατάμε την μπανανόφλουδα και κοπανάμε τον πισινό μας.

Δεν βαριέσαι, λέμε. Θα ξεχαστεί η τούμπα, η κωλοτούμπα, παρντόν, η κυβίστησις.

Τρελός σάλος με τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο. Κλεπταποδόχο τον είπανε. Λαθρέμπορο τον είπανε. Στην μπουζού τον χώσανε. Ο ίδιος φώναζε από την πρώτη μέρα ότι ήταν νόμιμος και ότι άδικα προφυλακίστηκε.

Δουλειά της Δικαιοσύνης να τον ξεψαχνίσει, δουλειά δική του να λέει ότι είναι αθώος, ασφαλώς.

Είναι, όμως, δουλειά του Πρωθυπουργού να στερεί από κατηγορούμενο το τεκμήριο της αθωότητας;..

Διότι ο Αλέξης, ακόμα δεν είχε στεγνώσει το μελάνι της Εισαγγελίας, μέσα στη Βουλή όλο περηφάνια παρουσίασε τη σύλληψη Ριχάρδου ως επιτυχία της κυβέρνησής του! Και μάλιστα κατονομάζοντας και την επιχείρηση:

«Αναφέρομαι σε ένα δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων σε όλη την Ελλάδα, το γνωστό δίκτυο ''Ριχάρδος'', που είχε ξεζουμίσει, τα πρώτα χρόνια της κρίσης κυρίως, δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που είδαν εν μία νυκτί τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται, να μένουν άνεργοι, να βρίσκονται στην ανέχεια, στην απελπισία, και μέσα στην απελπισία τους προσπαθήσανε πολλοί εξ αυτών να βρουν τη δυνατότητα έστω ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας. Αυτές είναι οι επιτυχίες των τελευταίων ημερών».

Η Δικαιοσύνη βιάστηκε. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατηγορεί τους εισαγγελείς. Τα ΜΜΕ βιάστηκαν να τον μοστράρουν με τις μεταξωτές ρόμπες και τις ασημένιες σαμπανιέρες του. Ο Αλέξης οικειοποιήθηκε μια υπόθεση της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» που αποδεικνύεται έτσι κι αλλιώς φιάσκο.

Τι δουλειά έχει ο Πρωθυπουργός να περηφανεύεται για δουλειές της Δικαιοσύνης; (Η κυρία Θάνου είναι ακόμα στο Γραφείο του;..)

Και τώρα θα πέσουν μηνύσεις. Θα μας χρεώσει και από πάνω ο ενεχυροδανειστής με αποζημιώσεις.

Δεν φτάνει που... μας ξεζουμίζει.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εδώ με το παραμικρό που θα πείς και είναι αντίθετο με αυτά που λέει αυτός και το κόμμα του αμέσως σου μπαίνει η ταμπέλα του φασίστα για μια ζωή θα είναι ακραίοι λαϊκιστές και επικίνδυνοι για την διχοτόμηση των πολιτών

Οσο ποιο γρηγορα το καταλαβει ο λαος τον Μαη ,και τους στειλει στο καναβατσο τοσο το καλυτερο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.