Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του και μοίρασε γιορτινά χαμόγελα (pics,vid)

Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του και μοίρασε γιορτινά χαμόγελα (pics,vid)

Δεκέμβριος 04, 2018 - 20:30
3 σχόλια

Σε μια όμορφη, ζεστή και ξεχωριστή βραδιά ο Αστέρας Τρίπολης μοίρασε χαμόγελα στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην μπουτίκ του μαζί με ποδοσφαιριστές του και πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης γέμισαν ασφυχτικά το Star Store και όλοι μαζί έκαναν από μια ευχή βάζοντας την δική τους μπάλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο δίνοντας ευχές για καλές εορτές.

Τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν οι Χουάν Μουνάφο, Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, Γιάννης Κώτσιρας, Βαλεντίνος Βλάχος και Τάσος Δουβίκας που έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους θαυμαστές τους που βρέθηκαν στο κιτρινομπλέ αυτό event.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες και συνομίλησαν με τα παιδιά που κατέκλεισαν το Star Store ενώ στην συνέχεια στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους μικρούς φίλους.

Βεβαίως στο Star Store ήταν και η επίσημη μασκότ της ομάδας δίνοντας το δικό της ξεχωριστό χρώμα με τον Αστέρα Τρίπολης να δίνει στιγμές χαράς και ευχές για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του


3 Σχόλια

Κάντε μια ευχουλα ο Άγιος Βασίλης να σας λυπηθεί και να σας φέρει κανένα βαθμό ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Και φυσικά θα κλάψεις όταν ξαναβγεί στην Ευρώπη . Κουράγιο φίλε μου , το επόμενο κύπελλο θα σας το χαρίσουμε χωρίς την διαιτησία....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.