Αναζητείται οριστική λύση και επισκευή του παραλιακού δρόμου στο Παράλιο Άστρος

Αναζητείται οριστική λύση και επισκευή του παραλιακού δρόμου στο Παράλιο Άστρος

Δεκέμβριος 05, 2018 - 11:40
1 σχόλια

Κατά την συζήτηση του 7ου θέματος στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας που είχε να κάνει με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου, συζητήθηκε η επισκευή του παραλιακού δρόμου που οδηγεί προς Αθήνα στο Παράλιο Άστρος.

Το AstrosNews  έχει αναφερθεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς , η διάβρωση αυτή έχει καταστεί επικίνδυνη για τους οδηγούς και τους πεζούς που διέρχονται από το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου. Να αναφέρουμε ότι  είναι ορατή η ζημιά που έχει προκαλέσει η διάβρωση των ακτών στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στην θέση «Ατσίγγανος» στο Παράλιο Άστρος,.

Όπως ανέφερε και η εισήγηση οι εργασίες αφορούν την μεταφορά αδρανών υλικών (ογκολίθων) από διάφορα σημεία του Δήμου, στην παραλιακή οδό από το ύψος του καταστήματος «ΜΑΥΟ» μέχρι και το ύψος του καταστήματος «ΓΛΥΦΑΔΑ» στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους», με ποσό 24.800,00 €, με ισόποση μείωση του ΚΑ 15-7135.015

Ο δημοτικός σύμβουλός  Δημήτρης Κατσής πρότεινε να αποσταλεί αίτημα στην περιφέρεια Πελοποννήσου για συνεργασία προκειμένου να γίνουν εργασίες που θα δώσουν τέλος στον πρόβλημα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά , οι εργασίες που θα γίνουν δεν θα δώσουν οριστική λύση, απλώς θα κρατήσουν το δρόμο για λίγο καιρό.

«Φοβάμαι ότι τα 25.000 ευρώ πάνε χαμένα, το έργο θέλει μελέτη,συνεργασία για το κλείσουμε το ζήτημα, καθώς η μεταφορά ογκόλιθων θα είναι μόνο για την προσωρινή στήριξη.

Τέλος κάλεσε τον κ. Μαντά δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας να λάβει την πρωτοβουλία και να έρθει σε επικοινωνία με την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Φωτογραφία αρχείου

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δηλαδή κύριε Κατσή θέλεις να μας πείς ότι και οι ογκόλιθοι που προστατεύουν το λιμάνι είναι έργο που θα κρατήσει για λίγο καιρό και δεν έχουν δώσει οριστική λύση; Ή μήπως έχεις και εσύ σαν τον δήμαρχο Τρίπολης καμία λύση στο τσεπάκι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.