Η αγία… συνάντηση και οι φήμες

Η αγία… συνάντηση και οι φήμες

Νοέμβριος 26, 2018 - 11:44
28 σχόλια

Κάθε φορά που έχουμε εκλογές, έχουμε και συναντήσεις μεταξύ των αρχηγών για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Πάντα κάποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω για να κάνει ο άλλος ένα βήμα μπροστά.

Ακούστηκε, φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, ότι έγινε μια συνάντηση. Το μείζον ζήτημα ήταν ποιος θα είναι αυτός που θα πάει μπροστά, αν θα είναι ο επιστήμονας ή ο τεχνοκράτης.

Φέρεται ότι ο σκοπός ήταν να μετρήσουν τις δυνατότητές τους και να ειπωθεί ποιος είναι ψηλότερα σε νούμερα για να πάει μπροστά.

Ίσως όλα αυτά βέβαια να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Εγώ όμως που τριγυρίζω, αυτό που ξέρω και θα το πω, είναι ότι η μόνη συνάντηση που έγινε μεταξύ τους ήταν κάτω από τη σκέπη της Αγία Αικατερίνης.

Σαν καλό φαντασματάκι που είμαι και βρίσκομαι παντού, σας λέω ότι η συνάντηση δεν έγινε.

Ειδήσεις: 

28 Σχόλια

Ο Τζιουμης παρακαλαει τον Τσιαμουλο να μπει στον συνδυασμο και ο Τσιαμουλος δεν τον θελει ουτε για δημοτικο συμβουλο?

Οταν εμεις μαζι με τον Τσιαμουλο τρεχαμε για να κλεισει το Πλατωμα ο Κ Κοτσιανης και ο Κ Τζιουμης μας κοροιδευαν.Ο Τσιαμουλος και η γειτονια των Φιλικων δεν ξεχνα

Πήραν χαμπάρι τι τους περιμένει και προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια με συνασπισμούς αλλά και πάλι δεν τους βγαίνει και το γυρίζουν ότι δεν ισχύει. Ο Τσαμούλος προτιμάει να το παίξει "ρυθμιστής" μόνος του σαν τον Βόσνο

Κώστα μόνο δυο η τρεις απο εςας μπορεί να πάρει ο Τσιαμούλος. Φάνηδες, Κουμουνδούρους, Νερουλάδες και Ντάνηδες ο Νικόλας θα τους στείλει στα σπίτια τους.

Καμία απολύτως συνάντηση δεν υπήρξε και καλά θα κάνετε να κόψετε να συμβουλεύεστε το γνωστό και μη εξαιρετέο βοθρολυματοblog του γουρουνοπουλά, το οποίο είναι ό,τι πιο αισχρό και σιχαμερό στο χώρο των media. Η εγκυρότητά του φαίνεται και από το ότι πριν καιρό μας τα είχε ζαλίσει ότι θα κατέβαινε υποψ. περιφ/χης Πελ/σου ο Μιχαλολιάκος κι αυτός τελικά κατεβαίνει υποψ. δήμαρχος $οΠειραιά. Εξάλλου αυτό το σιχαμένο blog, εκτός από το διαχειριστή του, έναν "αξιωματούχο" της ΔΚ Τρίπολης, μια δικομανή σιτεμένη 60άρα και κανα-δυο άλλους, δεν το παρακολουθεί κανείς. Άντε πούλα κανα κοψίδι ρε βλήτο!

Την πήρε χαμπάρι ο Τζιούμης την δουλειά πως δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι δεύτερος και έριξε γέφυρες στον Τσιαμούλο.

Με τους νεους υποψήφιους που θα εχει αυτες τις εκλογες ο Σμυρνιωτης οσες συναντήσεις κ να γίνουν, λυπάμαι αλλά....θα μείνετε στις συναντήσεις!

Ποιος ασχολείται με τον τσιαμούλο ρε παιδιά ; Ο Τζιούμης είναι σίγουρος δήμαρχος τι να τον κάνει τον Τσιαμούλο . Σοβαρευτείτε

Καθήστε έρχονται δημοσκοπήσεις σε λίγες ημέρες θα πέσει πολύ γέλιο. Μέχρι τα Χριστούγεννα ο Τσιαμούλος θα έχει αποσυρθεί. Τι να τον κάνει ο Τζιούμης, μόνο ο καραβανάς του έμεινε του Τσιαμούλου.

ακουσαμε διαφορα τρελα σχολια 1ον οτι ο τζιουμης παρακαλαει τον κανενα τον ανυπαρκτο και 2ον τα νεα ατομα στον σμυρνιωτη που παραπανω απο τους μισους ειδαν την ακροπολη στα θεμελια, ρε τι αλλο θα ακουσουμε!!!!

Τι να σε κάνει εσένα και τον καραβάνα σου ο Τζιούμης ρε Νικόλα. Θα σας κάνει σκόνη ο Φάνης ο Παπάς.

Στην εορτη της Αγιας Αικατερινης βλεποντας και τις φωτο μονο ο Τσιαμουλος ειχε παει,οχι ο Τζιουμης. Και αυτο γιατι ειναι τα λημερια του και δεν γλωσαζει αλλος εκει. Εχει κανει αγωνες το παλικαρι πανω απο 10 χρονια και εκτιμωνται απο τον κοσμο.

Ο τελαιωμενος Τζιουμης εκλιπαρει τον Τσιαμουλο γιατι ειναι σε πανικο.

Η διαρροη εγινε απο το περιβαλλον Τζιουμη .Ποιος ειναι αυτος που κανει τις διαρροες ειναι γνωστο,αλλα δεν εχει καταλαβει ακομα οτι οποιος σκαβει τον λακο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα.

Δεν μίλησε μόνο με τον Τσιαμούλο αλλά και με τον Νικολάου αλλα εκεί το ΚΚΕ δεν παίζει. Σιγά μην δεχόταν να κατέβει με τον Τζιούμη και να του κάνει το δεκανίκι. Αυτές είναι οι παπάτζες του νερουλά. Και αν νομίζετε ότι είναι φήμες, ρωτήστε Τσιαμούλο και Νικολάου.

Θα πέσουν γέλια πολλά σε λίγες ημέρες Κάντε λίγο υπομονή μετά να πάτε να ρωτήσετε τον Τσιαμούλο τι θα κάνει

Ο Μπουντρουκας αποχωρει, ποιος θα αναλαβει? και ποιος / ποιοι συμβουλοι του θα ασχοληθουν με τα κοινα ???? θα δυναμωσει πολυ ο Σμυρνιωτης και οι αλλοι θα μεινουν στις συναντησεις. καλημερα σας.

H μη διάψευση από τους Τσιαμούλο και Τζιούμη, μας κάνει να την θεωρούμαι πως κατι γινεται

Από την μέρα που ο Παυλής πήρε στην στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ο Τζιούμης με τον Τσιαμούλο έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Καλά θα κάνει ο Τζιουμης να μαζέψει τα παπαγαλάκια του και τους αρχή παπαγάλους του τον Φάνη τον Παπά και τον Κουμουνδούρο γιατί στο τέλος θα παρακαλάει τον Τσιαμουλο να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο και δεν θα τον θέλει κανείς.

Οι αρχή παπαγάλοι του Τζιούμη έχουν αρχίσει ήδη και υπόσχονται προσλήψεις και τοποθετήσεις υπαλλήλων σε διάφορες δομές του δήμου οταν πάρουν τον δήμο στα χέρια τους.

12:22 Και γιατί να μην την "θεωρούμαι" (θεωρείσαι, θεωρείται κλπ.) ότι πολύ απλά δεν ασχολούνται με μακακίες γι' αυτό και δεν διέψευσαν τίποτα;

οσο αφορα το επιμελητηριο και την διαδοχη κατασταση, ξεχαστε αυτο που περιμενετε. Ο Τρουπής εχει κλεισει με Σμυρνιωτη οποτε ειναι ενα ακομη δυνατο χαρτι του πρωην Δημαρχου.

BOOM

Ο Κουμουνδούρος ειναι ο κολλητός του Φάνη Παπά παπαγαλάκι του Τζιούμη που ανακατατέβει την πίσσα στο Λυχνάρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.