Παραιτήθηκε ο Γιάννης Λάζαρης από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Λάζαρης από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης

Νοέμβριος 20, 2018 - 19:56
12 σχόλια

«Η Μαντινειακή Συμπολιτεία δεν έχει μέλλον»

Την παραίτησή του έθεσε υπόψη του ΔΣ Τρίπολης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαντινειακή  Συμπολιτεία»  Λάζαρης Ιωάννης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Α. Κακλαμάνος ανακοίνωσε στο Σώμα την παραίτηση του κ. Λάζαρη, χωρίς να αναφέρει κάτι περαιτέρω.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνος, αντικαταστάτης του κ. Λάζαρη είναι ο κ. Ασημόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει τις αρμοδιότητες που είχε αναλάβει ο κ. Λάζαρης.

Εικάζεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του, ύστερα και από την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ περί στήριξης του δήμαρχο Τρίπολης Δ. Παυλή στις επερχόμενες εκλογές.

Λίγο προτού το Σώμα εισέλθει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος διάβασε την επιστολή παραίτησης του κ. Λάζαρη ύστερα από παρέμβαση που έγινε.

Ο κ. Λάζαρης ανέφερε στην επιστολή του:

«Η Μαντινειακή Συμπολιτεία με την οποία έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν έχει μέλλον. Έτσι είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ υπερασπιζόμενος έστω και με αυτό τον τρόπο τους απλούς ψηφοφόρους του συνδυασμού μας».

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές για μια ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Τουλάχιστον υπάρχει και κάποιος λογικός και με φιλότιμο σ' αυτή την παράταξη, που διαφώνησε ευθέως με αυτή τη στήριξη-παρωδία στο απόλυτο μηδέν και στο εντελώς τίποτα

εύγε Γιάννη κι εγώ παρόλο που ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ τον Παυλή δεν θα τον ψηφίσω, ας καταλάβουν τα κέντρα εξουσίας ότι δεν είμαστε πρόβατα και όταν μάλιστα ο τσοπάνης είναι ανίκανος τ'οτε η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική

Ο κ τίποτα, ο Παυλής θα πάρει με το ΣΥΡΙΖΑ μικρότερο ποσοστό από ότι πήρε η Γιαννούλη το 2014. Κρίμα για το ΣΥΡΙΖΑ

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΔΕΚΑΡΟΧΑΦΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ

"παραιτούμαι για να υπερασπίσω τους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας" --> Κάτσε για να καταλάβω. Οι ψηφοφόροι του συνδυασμού σου σε ψήφισαν και εν τέλει σε εξέλεξαν σε δημοτ. σύμβουλο, έτσι δεν είναι; Ώστε να τους αντιπροσωπεύεις στον Δήμο; Και συ τι κάνεις; Παραιτείσαι και παύεις να αντιπροσωπεύεις αυτούς που σε ψήφισαν. Τέλεια λογική.

@ 0:12 σε συριζαίο απευθύνεσαι οπότε μην έχεις απαιτήσεις ορθής λογικής. Επί της ουσίας φεύγει γιστί τον άδειασαν υποστηρίζοντας το γνήσιο πασόκ του βολέματος και της ρουσφετοσύνης όπως στην περιφέρεια και οπουδήποτε αλλού.

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος! Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ανθρώπους -σαύρες που υιοθετούν απόψεις προκειμένου να μη χάσουν αξιώματα και από πάνω να τις λογικοποιούν κιόλας για να μην έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τον εαυτό τους. Μπράβο!

Βρε νούμερα, ο άνθρωπος έχει παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015. http://www.arcadiaportal.gr/news/poioi-paraitoyntai-apo-tin-ne-toy-syriza-arkadias

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.