Δεν είχε πάρει ναρκωτικά ο Ζακ Κωστόπουλος, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Δεν είχε πάρει ναρκωτικά ο Ζακ Κωστόπουλος, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Νοέμβριος 19, 2018 - 12:22
14 σχόλια

Σύμφωνα με το popaganda.gr, που δημοσιεύει και τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του θύματος του περιστατικού στη Γλάδστωνος δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία, ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα δε, ήταν τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Επασχε απο κλεπτομανια, το παραδεχτηκε και ο ιδιος.Στο 08:10 λεπτο https://www.youtube.com/watch?v=E1T3_r7JSxQ

Θεοδωρακόπουλος λέγεται αυτός που γραπτώς είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του στον πτωχό πλην τίμιο κοσμηματοπώλη; Τι έχει να πει τώρα; Και τι έχουν να πουν τα ντόπια φασισταριά; Ο Κωστόπουλος δεν πήγε να κλέψει, δεν απείλησε κανέναν με μαχαίρι, δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, πέθανε από το πολύ ξύλο που του έριξαν ο πτωχός πλην τίμιος και ο φίλος του (κι αυτός πτωχός πλην τίμιος).

Και το μαχαίρι που βρέθηκε; είχε πάει να κόψει χόρτα; Άντε ρε φασιστάκια που πρέπει να συμμεριστούμε κάθε κραγμένη για να μην μας πούν οπισθοδρομικούς. Μιλάει ο κάθε τεμπελχανάς και λέει την βλακεία του

16.31 οταν μπεις καποιος ξενος στο σπιτι σου-καταστημα σου,και σε κλεψει ,εσυ να του πεις μηπως θες να σου βαλω και φαι? μηπως θες να σου κατσω κιολας? να φυγει χαρουμενο το παιδι,να μη το στεναχωρησεις

@18:32 Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν. Πρέπει να στο αναγνωρίσουμε, αν μη τι άλλο..

Anonymous 18/40 Θα σου πρότεινα να μην τους κάθεσαι πολύ γιατί μπορεί να το συνηθίσεις και να σ' αρέσει (αν δεν το έχεις συνηθίσει ήδη)

@16:31 φίλε μου το μόνο στο οποίο έχει δίκαιο είναι ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Αρά με πλήρη συνείδηση των πράξεων του πήρε ένα μαχαίρι και πήγε να ληστέψει τον υπερήλικα κοσμηματοπώλη. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια μιας και δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να κρίνουμε...

Το μαχαίρι που βρέθηκε δεν είχε αποτυπώματα του πάνω. Εκτός αν πρόλαβε με το τόσο ξύλο που έφαγε να το σκουπίσει και να το πλύνει. Αλλά ο,τι μας πουλάνε το διαδίδουμε να’χουμε κάτι να λέμε.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση. Καθαρή δολοφονία Οι παριστάμενοι ένοχοι κι αυτοί γιατί δεν επενέβησαν για να αποτρέψουν την απώλεια μιας ζωής. Συνεργοί δολοφονίας.

απο προθεση λεει ο αλλος,και ειχε μπει στο μαγαζι του να τον ληστεψει ,του εσπασε το μαγαζι και επρεπε να του ριξει λουλουδια,ερε κλωτσιες που θα φαει οποιος μπει στο δικο μου σπιτι -χωρο γενικα,στην αμερικη που αμα μπει ο αλλος σπιτι σου και τον καθαρισεις ειναι μλκ,εδω η πολη δημοκρατια μας εφαγε ,αν γινει τπτ με κανενα κανονικο σα το σκυλι στα αμπελι,αν ειναι ντιντης η δεν ξερω εγω τι θα βουηξει ο τοπος

Πρεπει να απελευθερωθουν ολοι οι ληστες με τα καλασνικοφ.Τα ειχανε για μπαλωθιες ,απλα τα θυματα λογω της Αλβσνικης καταγωγης των ληστων εκαναν ψευδης καταθεσεις για να τους χωσουν μεσα !

Και στην Αμερική το λιντσάρισμα, επιτρεπτό έναν αιώνα πριν, σήμερα είναι παράνομο. Να το ξέρουν οι ντόπιοι πιστολέρος που θα ήθελαν να μεταναστεύσουν για να εξασκήσουν το σπορ. Ήταν ωραίο πράγμα το λιντσάρισμα, έπρεπε να τηρείς κάποιους κανόνες, μια αφορμή αποδεκτή από την κοινή γνώμη όπως το χρώμα του δέρματος. Μετά από τόσα χρόνια η τεχνική βελτιώθηκε, οι "νοικοκυραίοι" της Ομόνοιας ανοίγουν νέους δρόμους, είναι κι αυτός ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί το παγκόσμιο πρόβλημα του υπερπληθυσμού.

Αυτή η ιστορία με το μαχαίρι τι είναι; Υπήρξε μαχαίρι ή όχι; Από τις καταθέσεις των αστυνομικών που διάβασα στο ΤΒΧΣ δεν προκύπτει ότι βρέθηκε κάποιο μαχαίρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.