Κινδυνεύει η επιτακτική και αναγκαία αποκατάσταση του Μαντζουνείου;

Κινδυνεύει η επιτακτική και αναγκαία αποκατάσταση του Μαντζουνείου;

Νοέμβριος 20, 2018 - 11:48
10 σχόλια

Την έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Μαντζουνείου στην Τρίπολη» ενέκρινε η πλειοψηφία της Οικονομική Επιτροπής ύστερα από διπλή συνεδρίαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το διατηρητέο κτίριο του 1929 όπου στεγάζεται η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης εδώ και χρόνια  περιμένει την αναπαλαίωσή του, καθώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο εγκυμονεί κινδύνους για όλους όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό.

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ζήτησαν την αναβολή συζήτησης του θέματος καθώς και η πρόεδρος της επιτροπής διαγωνισμού δεν παρευρέθηκε προκειμένου να  δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις που είχαν ζητήσει ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Τσιαμούλος.

Όπως ανέφεραν ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Τσιαμούλος, η ανάδειξη οριστικού αναδόχου γίνεται μέσα από μεθοδεύσεις τη στιγμή που το έργο είμαι μείζονος σημασίας.

Να αναφέρουμε ότι το έργου είναι προϋπολογισμού 1.920.000,00 ευρώ και το ανέλαβε εταιρία η οποία είχε δώσει χαμηλότερο ποσοστό έκπτωσης σε σχέση με άλλες εταιρίες.

Συγκεκριμένα  η εταιρία που έκανε τη μεγαλύτερη έκπτωση ύψους 63,22%  δεν αναδείχτηκε, ενώ η εταιρία που ορίστηκε ως τελικός ανάδοχος έδωσε έκπτωση μόλις 47,80%.

Ύστερα από την απόσυρση του θέματος, η οικονομική επιτροπή,  με τον λόγο του κατεπείγοντος, λόγω της ανάγκη εκτέλεσης του εν λόγω έργου, προσήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. (δείτε ΕΔΩ)

Ο κ. Σμυρνιώτης ψήφισε «πάρων» ζητώντας διευκρινίσεις επί του πρακτικού λέγοντας ότι  η όλη διαδικασία ως έχει εξελιχθεί θέτει σε κίνδυνο την υλοποίηση του έργου.


10 Σχόλια

Ο Σμυρνιώτης που δεν έχει δημοπρατίσει ούτε μισό έργο ζήτησε εξηγήσεις πήρε απαντήση και ψήφισε 《παρών》. Δεν περιγράφω άλλο

Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Σμυρνιώτη δεν έχει σταματημό άκου λέει ψηφίζει παρών για την αποκατάσταση του Μανζουνείου στην Τρίπολη.

Ο Σμυρνιώτης σίγουρα δεν έχει δημοπρατίσει κανένα έργο αλλά από τη άλλη έχει επίσης σίγουρα δημοπρατήσει εκατοντάδες !!!

Η σημερινή απόφαση της οικονομικής επιτροπής "ανοίγει" το δρόμο για την υλοποίηση του έργου που φθάνει περίπου στα 2.000.000,00 ευρώ και έχει ενταχθεί στο τρέχον ΕΣΠΑ.

13:52... μη σου πώ... εκατομύρια. Άσε μας κουκλίτσα μου

Ρε νούμερα, κάνετε και σχόλια, πρώτο έργο ΕΣΠΑ του Παυλή (Ματζούνειο), στον πέμπτο χρόνο της θητείας του και ένα χρόνο "διαδικασίες" για να το δώσει στον ένατο. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

Ο Σμυρνιώτης είναι τόσο λίγος. Ντροπή σου που βάζεις το προσωπικό σου συμφέρον πάνω απο τους πολίτες. Ντοπή σου

@14:22 τι εννοείς προσωπικό συμφέρον? Διεκδικεί το έργο ο Σμυρνιώτης σαν μηχανικός? Αν ξέρεις κάτι καλό είναι να το πεις να το μάθει και ο κόσμος. Δεν είναι σωστό να μιλάμε με μισόλογα.

O ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ και δημοπράτησε έργα και έκανε έργα. Ο Παυλής όχι μόνο το Μαντζούνειο δεν πρόκειται να κάνει αλλά ούτε τις γούβες στους δρόμους που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας δεν πρόκειται να κλείσει !!!

Ο Σμυρνιώτης δε διεκδικεί το έργο σα μηχανικός. Ποιοί το διεκδικούν φαίνονται στο άρθρο . Ο Σμυρνιώτης το μόνο που διεκδικεί είναι η διαφάνεια του έργου που δυστυχώς ο Παυλής την έχει καταπατήσει και προσπερνά 8 εταιρείες με τη μεγαλύτερη έκπτωση για να το δώσει στον ένατο μειοδότη με τη μικρότερη έκπτωση . Μήπως πρέπει να ψάξουμε τι σχέση έχει ο Παυλής με τον ένατο???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.