Παραλίγο ατύχημα…

Παραλίγο ατύχημα…

Νοέμβριος 17, 2018 - 11:43
5 σχόλια

Δεν μπορεί ανθρώπου νους να διανοηθεί πώς γίνεται να υποχωρεί μια πινακίδα οδικής κυκλοφορίας, με ένα άγγιγμα ομπρέλας.

Μεσημέρι με βροχή στην οδό Μεταμορφώσεως στην Τρίπολη, γυναίκα περπατά στο πεζοδρόμιο, κρατώντας ομπρέλα. Περνά κοντά από την πινακίδα και ξαφνικά ακούει ένα δυνατό θόρυβο. Γυρίζει πίσω και βλέπει την πινακίδα στο οδόστρωμα.

Μετά από το σοκ που της προκάλεσε ο έντονος θόρυβος, γυρίζει πίσω και τι να δει, παραλίγο η μεταλλική πινακίδα, να προσγειωθεί στο κεφάλι της.

Όπως καταλαβαίνετε η γυναίκα δεν είχε βιονικές δυνάμεις για να ξεριζώσει την πινακίδα, αλλά το μεταλλικό στήριγμά της, που την κρατούσε στο έδαφος, ήταν κατεστραμμένη.

Ευτυχώς η πινακίδα υποχώρησε την στιγμή που δεν βρισκόταν κάποιος πεζός ή κάποιο όχημα σταθμευμένο στο σημείο, ειδάλλως θα υπήρχε  τραυματισμός.

Έφ.Κ

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ειμαι μαρτυρας,ο παυλης περασε την εσπρωξε και την εριξε για να τη φοβησει ,παλια δεν γινοντουσαν αυτα ,αααααα να λεμε την αληθεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.