Ερώτηση βουλευτή της ΝΔ σε Τσίπρα για το αν θα βυθίσουν τουρκικά πλοία

Ερώτηση βουλευτή της ΝΔ σε Τσίπρα για το αν θα βυθίσουν τουρκικά πλοία

Νοέμβριος 16, 2018 - 20:14
16 σχόλια

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Αντωνιαδης ζητώντας να μάθει αν θα βυθίσουν τα τουρκικά πλοία «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός» αν αντλήσουν πετρελαίο εντός ελληνικής ΑΟΖ. 

Το κείμενο της ερώτησης: 

Κύριε Υπουργέ,Εδώ και χρόνια η Τουρκία αξιώνει παράλογες διεκδικήσεις, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, κανόνες και συνθήκες. Σοβαρότατες ευθύνες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. η οποία με την παθητική και υποχωρητική στάση της, ενισχύει τις παράλογες απαιτήσεις της Άγκυρας. 

Τελευταία, η Άγκυρα ετοιμάζεται για έρευνες και άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει το «περιβάλλον» με δηλώσεις υπουργών της και υψηλών κρατικών αξιωματούχων, βολιδοσκοπώντας την Ελλάδα η οποία σιωπά επικίνδυνα για τα ελληνικά συμφέροντα. Στείλτε ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι αν προχωρήσει σε άντληση πετρελαίου εντός ελληνικής ΑΟΖ θα βυθιστούν πάραυτα τα πλοία «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός».

Δεν έχετε δικαίωμα να παραχωρήσετε ούτε χιλιοστό από τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε ότι όποιος Έλληνας πολιτικός το πράξει, θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, στην Ιστορία και στον ελληνικό λαό. Παραλάβατε μια Ελλάδα πανίσχυρη, τη φιμώσατε, τη δέσατε χειροπόδαρα και γι’αυτό θα υποστείτε τις συνέπειες. Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Τι προτίθεστε να πράξετε αν τουρκικό πλοίο ξεκινήσει άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ ή και της κυπριακής όπου είμαστε εγγυητές;

Ο Ερωτών Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης


16 Σχόλια

Και μετά φταίει η διεύρυνση με Πανούτσο, Τατσόπουλο. Η ΝΔ είναι γυμνή από στελέχη πρώτης γραμμής, την σώζει μόνο πως απέναντί της είναι σκέτα μπάζα.

"Παραλάβατε μια Ελλάδα πανίσχυρη"... Όλα τα λεφτά... Τελικά και οι μεν και οι δε ζουν εκτός πραγματικότητας σε ένα δικό τους φανταστικό κόσμο...

Μονο ο Κωστας Βλασης θα μπορουσε να κανει τετοια ερωτηση..Κωστα διωξτους παραδες και κολιοπουλαιους σε υπονομευουν..

Μα ποιανού κόμματος ήταν αρχηγός αυτός ο πρωθυπουργός που μας είπε <<στα τέσσερα>>; φρεσκάρετε σας παρακαλώ την σκέψη σας!

Ποιος εχει τα κοτσια για αυτο;Εδω πριν 22 χρονια με πλεονεκτημα εναντι των Τουρκων χρεωθηκαμε την μεγαλυτερη εθνικη ηττα μετα το 74.Κανενας πολιτικος δεν τολμαει να τραβηξει τα ακρα γιατι εχει καρδια ελαφιου,ολοι τους θα τρχουν στο Βενιζελος να φυγουν για Αμερικη και Αυστραλια αν προχωρησουμε σε συραξη

Η μονη λυση να τρελαθει ο καπετανιος καμιας πυραυλακατου και να τους στειλει στον πατο του αιγαιου!!Αν περιμενουμε απο τους γενιτσαρους πολιτικαντηδες που κυβερνουν ,οι Τουρκμογκολ θα φτασουν στην Κεφαλλονια

ΣΉΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΊ ΚΑΤΆ ΠΟΛΎ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΜΑΣ.... ΤΟ ΑΤΟΎ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ!!! ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΕΝΑΣ ΗΓΈΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΉΝ.....

Δυστυχώς τέτοιους πολιτικούς έχουμε. Μυαλό λιγότερο και από του κόκορα. Ο τύπος αυτός νομίζει πως έτσι κάνει εξωτερική πολιτική. Αχ Ελλάδα σ αγαπώ αλλά τι θα κάνουμε με τα κοκόρια.;

23/11 Γράφεις που γράφεις κεφαλαία και μας έχεις στραβώσει, τα τονίζεις κιόλας, ρε τούβλοοοοο! Δεν σου μάθανε στο δημοτικό ότι τα κεφαλαία δεν τονίζονται;;; Τούβλο, ε τούβλο!!!

Και ύστερα την απέσυρε κατόπιν υπόδειξης του κόμματος λένε τα ΜΜΕ. Δείγμα γραφής για την τακτική που ακολουθήσει η ΝΔ στην εξωτερική πολιτική.

Ο Κουλης θα κανει οτι του υποδειξει η Διοικηση του Βερολινου ,σαν αποικια τους δεν θα θελουν να χασουν τα νησια που επενδυσαν δις στα αεροδρομια μεσω franport ,και στις μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες ιδιοκτησια tui και αλλων κολοσων.Ο παραπανω φιλος νομιζει οτι δεν μας εχουν κανει επιθεση οι Τουρκμογκολ λογω Ε.Ε . Ο λογως που δεν εχουν κανει την κινηση ειναι οτι τρεμουν την αεροπορια μας ,και τα μεγαλα νησια Ροδος,Χιος,Σαμος ,Λημνος,Λεσβος ,που οι κατοικοι εκει σαν εθνοφυλακες θα αμυνθουν με λυσσα να προστατευσουν τις οικογενειες τους και τα σπιτια τους !

@ 18:16 Αφού πάρεις τα χάπια σου, ανάλυσέ μας πώς θα πάρουμε την Πόλη

Εσυ αγορι μου εχεις ζαλιστει απο τον σανο που σε ταιζουν τα ΜΜΕ τα τελευταια 3 χρονια.Δηλαδη πιστευεις ρε συριζαικο μιασμα οτι η Ελλαδα ειναι κυριαρχη χωρα ;Πιστευεις οτι δεν ειμαστε υποτελεις των Ευρωπαιων και του ΝΑΤΟ;Οσο για τα χαπια μου απολυθηκα Ι 1 γκαβακα ,και στην εργασια μου εχουμε περασει ψυχιατρο βουρλο.Εσυ κοιτα τη κουβα χαπια θα παιρνεις μολις φυγουν απο δω οι Καρανικες !Επρεπε να σε εχω στο Σουφλι να σφιγγεις ερπυστριες με τον Ηρακλη στραβαδι !

Σαν λοχιας του ενδοξου Πυροβολικου θα σε βαλω στο 8ιντσο κοινως 203χιλιοστα ,τετοιο βλημα που εισαι συντροφε προβοπουλε και θα σε ριξω στην πλατεια ταξιμ,το σοκ απο την εκρηξη που θα δημιουργησεις θα ειναι τετοιο που οι Τουρκοι θα φυγουν και θα φτασουν στην Κορεα.

Τεθωρακισμένα και Πυροβολικό διαθέτουν όντως βλήματα που δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει κομμουνιστής και τι φιλελεύθερος!

Οι φιλελευθεροι ειναι χειροτεροι των κομμουνιστων ,γιατι ενω γνωριζουν το αποτυχημενο συστημα των πολυεθνικων και του συρικνωμενου κρατους προσπαθουν να μας πεισουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.