Σμυρνιώτης: Επιτέλους «έργα» από τον Δήμο Τρίπολης....

Σμυρνιώτης: Επιτέλους «έργα» από τον Δήμο Τρίπολης....

Νοέμβριος 15, 2018 - 20:07
6 σχόλια

Σχόλιο του Γιάννη Σμυρνιώτη για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων στην οδό Αμυκλών αλλά και τις συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμο Τρίπολης.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Επιτέλους - μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια - "ΕΡΓΑ"!!!

Αν δηλαδή μπορεί να θεωρηθούν ΕΡΓΑ - έστω και σε εισαγωγικά - το ξύσιμο κάποιων αγροτικών δρόμων και η "ολοκλήρωση" μετά από τρία χρόνια ενός σωληνωτού αγωγού ομβρίων που οι αρμοί "κλείνονται" με αφρό πολυουρεθάνης και μάλλον βρίσκεται εντός του ορίου απαλλοτρίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής με ότι αυτό σημαίνει για την ασφαλή χρήση της..."

 


6 Σχόλια

Ποσα εργα να κανουν ρε Γιαννη οι ανθρωποι ?Απο το πρωι μεχρι το βραδυ τρεχουν και δεν φτανουν βλεπεις αδεσποτα ?βλεπεις γουβες ?Βλεπεις να μην εχουν λυση στα σκουπιδια? βλεπεις γενικα κανεναν απο αυτους γενικα να κανει κατι?Για αυτο πηραν και χρισμα ΚΙΝΑΛ και χρισμα ΣΥΡΙΖΑ τους αξιολογησαν και τους κρινουν επιτυχημενους,για αυτο και θα πανε και αυτοι που τους εδωσαν χρισμα και αυτοι που διοικησαν το δημο ακλαφτοι

Γιαννάκη βάλε το σκυλολόϊ σου να σε λιβανίσει ρε τελειωμένε τι κάθονται και δεν γράφουν. Α ρε λούτσο που θα φάς από τον Τζιούμη

Παιδιά με π....ς δε βάφονται αυγά. Όσο προσπαθείτε να παρουσιάσετε ως "έργο" τις κουτσουλιές που κάνετε, εδώ και εκεί, τόσο περισσότερο εκτίθεστε. ΕΡΩΤΗΜΑ: Το μέγα "έργο" του αγωγού της ΔΕΥΑΤ αποτελεί "επιτυχία" και του Γενικού της???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.