Θεοδωρακόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία ειναι ξεκάθαρη για Περιφέρεια και Δήμους

Θεοδωρακόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία ειναι ξεκάθαρη για Περιφέρεια και Δήμους

Νοέμβριος 15, 2018 - 14:30
37 σχόλια

Η στήριξη του Δημήτρη Παυλή από το ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και ερωτηματικών για το τι θα κάνουν τα γαλάζια στελέχη της παράταξής του . Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης Γιώργος Θοδωρακόπουλος πήρε θέση και με ανάρτησή του στα social media διευκρίνισε πως η Νέα Δημοκρατία δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα δώσει χρίσματα στους δήμους οπότε στην ουσία δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή του  ή και των υπόλοιπων «γαλάζιων» στην παράταξη Παυλή.

Το Post του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου

Σε ότι έχει να κάνει με τον Δήμο, ποτέ δεν θα σκεφτόμουν διάκριση πολιτών ανάλογα με το που τοποθετούνται πολιτικά.

Όσων αφορούν την πολιτική μου τοποθέτηση, την στήριξη μου στο πρόσωπο του κ Παναγιώτης Ε. Νίκας την έκανα δημόσια ακολουθώντας την γραμμή της παράταξης. 

Τις δηλώσεις στήριξης άλλων όμως θεσμικών που παρουσιάζονται ως κομματικοί... τις ψάχνω ακόμα!

Κ. Μητσοτάκης απο Κόρινθο: "... έχουμε πεί ότι οι δημότες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες... η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές"

 

 

 


37 Σχόλια

Έλα τώρα ξύπνησε και Γιώργος και άρχισε να μας τραγουδάει κλέφτικα. Δεν πρόκειται να ξανά δεις καρέκλα Γιωργάκη βάλτο κάλα στο μυαλό σου.

Μαύρο σε όλους αυτούς του δήθεν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που πατάνε σε δύο βάρκες! Μαύρο σε αυτούς που στηρίζουν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψηφίους του στις δημοτικές εκλογές. Άλλωστε, έχετε δώσει δείγματα γραφής με τα πεπραγμένα της διοίκησης Παυλή ότι είσαστε ανεπαρκείς και ανίκανοι. Άλλος ένας υπάλληλος του Κώστα Βλάση με άριστες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βγάλε καμία καλή φωτό απο την καρέκλα που κάθεσαι εκεί στο δήμο για να την θυμάσαι. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς μετά τις εκλογές του Μαΐου Γιωργάκη.

Πολύ καλή δικαιολογία-ευκαιρία για να την κάνεις από τον Μήτσο!

Αφου η ΝΔ δεν θα δωσει χρισμα η στηριξη στους Δημους εσυ γιατι πηγες στον Βοριδη και ζητησες το χρισμα για το Δημο Γορτυνιας?

Την επομενη φορα που θα τολμησεις να ερθεις σε εκδηλωση της ΝΔ θα φας τις σφαλιαρες σου γιατι νομιζεις οτι εισαι ΠΟΝΗΡΟΣ.

Γιωργο προσεξε γιατι θα εκτεθεις με αυτα που λες και μετα δεν θα μπορεις να το μαζεψεις

Δηλαδη Γιωργο τωρα που ο Μητσοτακης θα δωσει χρισμα στον Σμυρνιωτη οπως θα κανει και σε αλλους δημους θα ακολουθησεις την γραμμη η θα βρεις μια αλλη δικαιολογια .

Μαύρα κοράκια κόκκινα κοράκια, σκοτάδι πίνω για πιοτό, πω πω πω, πω πω πω

Εσυ περίμενες το χρίσμα απο την ΝΔ για τον δήμο Γορτυνίας. Έφαγες παγωτό και γύρισες πίσω στον Παυλή να πιάσεις στασίδι.

Τραγικός, τραγικός Είσαι φίλε επιεικώς Σ' έχουν πάρει όλοι χαμπάρι Συμβουλή μου, πάρ'το αλλιώς. Τραγικός, τραγικός

Οταν ένα μπάζο υποστηρίζει ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στην Τρίπολη, ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει για το χωριό του

Γιώργο στις συζητήσεις σου μπορείς να μιλάς ασταμάτητα για εσένα αλλά βαριέσαι αφόρητα όταν έρχεται η ώρα να ακούσεις τους γύρω σου. Και αναρωτιέσαι συνέχεια: Μα γιατί να είναι όλοι τόσο βαρετοί σε σχέση με εσένα. Φίλε λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Για πες μας Θεοδωρακόπουλε στα 4,5 χρόνια στην προεδρία της κοινότητας σου τι εχεις κάνει; Ούτε μια πρόκα,ούτε μια λάμπα, ούτε ένα πλαστικό κολονάκι δεν έβαλες. Μόνο φωτός με τον Παυλόπουλο, Υπουργούς που έρχονται στην Τρίπολη και γυρίζεις με τον Παυλή σαν το περίφημο «ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής». Το μόνο που είπες μια φορά με συνεντεύξεις σου παντού πως το περασμένο καλοκαίρι με την δράση «την βάψαμε» πως θα άλλαξες την εξωτερική εμφάνιση στην μάντρα στο ΔΑΚ. Ακόμα περιμένουμε..............

ειναι ντροπη να ασχολουμαστε, οσον αφορα την παραταξη της κεντροδεξιας,με τον κ.θεοδορακοπουλο ο οποιος ποιος ειναι?με 350 σταυρους στην τοπικη δεν εισαι αξιος λογου ρε αδερφε,πολυ χαμος για τον κανενα

με πιο δικαιωμα κανει δηλωσεις ο γιωργης για την ΝΔ ποιος ειναι αυτος?

Γιώργο δεν εχεις εσύ δικαίωμα να κάνεις δηλώσεις για την Νέα Δημοκρατία εσυ εχεις καταντήσει να γίνεις το κανίς του Παυλή.

Ακούστε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας εσείς έχετε την ευθύνη που μαζεύετε στους κόλπους σας τύπους σαν τον Θεοδωρακόπουλο. Καλά σας κάνει λοιπόν ο Γιωργάκης και σας ξεβρακώνει.

Ασε τους ορίτζιναλ Νεοδημοκράτες να μιλούν για την ΝΔ και όχι τους γιαλαντζί και δήθεν όπως είσαι και εσύ.

Τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο αέρας και τα άδεια κεφάλια η έπαρση!!!!!!!!!!

Βρε παιδιά δεν παραασχοληθήκαμε με τον Γιώργο??? και στο κάτω κάτω με 290 ψήφους δεν γίνεσαι νοματαίος

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΗ είχε λάβει με 324 σταυρούς προτίμησης και οχι 290

Δηλ πολιτική καριέρα κάνει και ο vip που γυρνάει από καφέ σε κσφέ. Μάλιστα. Θυμίζω πως " η τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει για να βάζουν χέρι στο δημόσιο ταμείο και οι δευτεράντζες των κομμάτων" Τζίμης Πανούσης

@12:34 Συγχαρητήρια Γιώργο που κάθεσαι και απαντάς στα σχόλια. Πιο χαμηλά δεν μπορείς να πέσεις, προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί στις εκλογές θα πιάσεις πάτο. Δες το θετικά πάντως το πράγμα. Θα κάνεις 15αύγουστο χωρίς κανένα άγχος γιατί θα έχεις πάει σπίτι σου

Γιώργο ακούγεται σήμερα έντονα πως η ΝΔ θα δώσει το χρίσμα στο Σμυρνιώτη για πες μας τι θα κάνεις θα συστρατευτείς μαζί του;

Κάτσε στα αυγά σου και μην μιλάς πολύ ρε Θεοδωρακόπουλε για εκτίθεσαι συνέχεια. Σε γλεντάει όλη Τρίπολη δεν το καταλαβαίνεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.