Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος δήμαρχος ο Δημήτρης Παυλής

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος δήμαρχος ο Δημήτρης Παυλής

Νοέμβριος 13, 2018 - 07:52
47 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στις εκλογές του Μαΐου θα έχει και επίσημα τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες το βράδυ τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας πραγματοποίησαν συνεδρίαση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Μετά τις... διαψεύσεις που ακολουθούσαν κάθε ρεπορτάζ του Arcadia Portal σχετικά με την αναμενόμενη προσφορά στήριξης στον νυν δήμαρχο Τρίπολης από το κυβερνών κόμμα, και μάλιστα από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ήρθε και η επιβεβαίωση, με συντριπτική πλειοψηφία, από την απόφαση του συλλογικού οργάνου.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη φορά που γράψαμε για τη διαφαινόμενη συμμαχία ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 (δείτε ΕΔΩ). ενώ ιδιαιτέρως ενοχλήθηκαν αρκετοί με το ρεπορτάζ της 16ης Οκτωβρίου (δείτε ΕΔΩ).

Σε κάθε περίπτωση, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον για πάντα...

Αναμένονται αντιδράσεις σχετικά με το τι θα γίνει με το Κίνημα Αλλαγής και την ερμηνεία ως στήριξη στον νυν δήμαρχο των δηλώσεων Πολυζωγόπουλου, αλλά αναμένονται και αντιδράσεις από τα «γαλάζια» και μάλιστα πρωτοκλασάτα στελέχη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης που βρίσκεται επικεφαλής του Δήμου Τρίπολης.

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε για τα πολιτικά πράγματα της πόλης μας.


47 Σχόλια

και απο τον θεο τον ιδιο να παρει στηριξη δεν θα περασει ουτε στον δευτερο γυρο!!!θα γελασουν και οι πετρες

Δεν θα σε ωφελήσει αγαπητέ Δημήτρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχες κανένα λόγο να ταυτιστείς μαζί τους, έπρεπε να διατηρήσεις την αυτοδιοικητική σου ανεξαρτησία, έχουν ξεπεραστεί αυτές οι λογικές και ιδιαίτερα σήμερα.

Δεν μπορω να το πιστεψω . Τελικα , αληθεια , επιπλεουν οι φελλοι ! ! Καλα το ΚΙΝΑΛ . Ο ΣΥΡΙΖΑ τι εκτιμησε ; Τη σημαντικη προσωπικοτητα ; Το σπουδαιο εργο ; Ανυπαρκτο ... Μονο την εγκαταληψη διαπιστωνεις μεσα στην Τριπολη ! Που να δειτε τα χωρια !

Και κάπως έτσι ξεπληρώνεται το χρέος προς σ. Σκουρλετη για την υποδοχή των προσφύγων στην Πόλη μας ...

Γιατί οι πολιτικές συμμαχίες και τα δημαρχιλίκια είναι αντιπροσωπευτικές του έργου και του ποιος αξίζει...τίποτα δεν υπάρχει...έρμαια στις ορέξεις κάποιων...πάντα....

Πρωί-πρωί άρχισε να θριαμβολογεί στο facebook ο Παπαζαχαρίας για τη μεγάλη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Παυλή. Έτσι όπως πάει θα μας πει ότι είναι και σημαντικότερη από τη συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας. Μπράβο Παπαζαχαρία, να χαίρεστε το κελεπούρι σας με το τιτανοτεράστιο έργο! Ούτε από τα αδέσποτα δεν πρόκειται να πάρει ψήφο! Τελικά αποδειχτήκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, στηρίζοντας το απόλυτο τίποτα..

Η Γιαννουλη του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγουμενες εκλογες ειχε πατωσει αν θυμαμαι καλα. Οποτε τι ακριβως προσφερει η στηριξη στο Παυλη; 2-3% ;

οι ελευθεροι επαγγελματιες που ειναι διπλα του, που φωναζουν για την πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ , τη φορολογια, το ΕΦΚA , τον φορο στο κρασι τωρα τι θα κανουν???? ΤΟΤΣΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝ ΠΑΝ , ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΛΗΣ? ΤΩΡΑ τους αρεσει? Νικολακη Τοτση εσυ δε σκουζεις στο επιμελητηριο για τον Συριζα? τωρα κολληταρια???

Πόσο χαζοί είστε το arcadiaportal; Ο Πολυζωγόπουλος δεν δήλωσε ποτέ ότι θα στηριχτεί ο Παυλής. Είπε για στήριξη δημάρχων που είναι μέλη του ΚΙΝΑΛ. Ο Παυλής δεν είναι μέλος. Μάλλον κάνετε την βαβούρα για να μην ασχολείται ο κόσμος με την υποψηφιότητα Μπουντρούκα και να αφεθεί ήσυχος ο Τατούλης.

Συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ επιλογή σοβαρής υποψηφιότητας με ηθικές αρχές επιτυχημένος !!!!

Πάντως εγώ πρώτη φορά βλέπω στήριξη από 2 κόμματα...στήριξη όχι χρήσμα...προφανώς κάτι θετικό έχει αυτός ο άνθρωπος και εκεί στην Τρίπολη μάλλον κινήστε σαν τα γίδια....αν κρίνω από τα σχόλια εδώ μέσα πάντα...

τον παυλη και ολα τα κοματα να τον στηριξουν παλι εκτος δευτερης κυριακης θα ειναι και αυτο το ξερουν ολοι

Μετά τον Παυλή θα στηρίξουν και τον Παπαδόπουλο στην Μεγαλόπολη, και οι δυο είναι.........................

Αντε Παυλη θα σου φερουν Σκοπιανους ψηφοφορους και αραμπικους προσφυγκες και θα ξαναβγεις Δημαρχος .Μπραβο ζητω η Λαικη δημοκρατια του Συριζα ,ζητω ο πρωθυπουργος που νομιζει οτι ο Χιτλερ και ο Μουσολίνι ηταν στον Α παγκοσμιο πολεμο,που νομιζει οτι αλλο νησι η Λεσβος αλλο η Μυτιληνη Ζητω ο Ζηκος της ευρωπης, ζητω η αθανατη λεβεντια του alexis

9:19 Aπλα ο Παυλης θα παρει τους μισους ψηφους απο οτι ειχε παρει η Γιαννουλη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ???? ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ..... ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ-ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ??? ΜΠΛΕ ή ΡΟΖ-ΚΟΚΚΙΝΟ ??? ΓΙΩΡΓΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ Η ΦΑΠΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.........!!!!!!!!!!!!!!!

Ας μας ξεκαθαρίσει ο Ψηλός αν ειναι με την νέα δημοκρατία η με τον Συριζα; Σε ποιον χώρο ανήκει τελικά

@SKY όταν κάποιος βγάζει συνέχεια φωτογραφίες και το παίζει κολλητός κάποιου αλλου, εμπίπτει στην κατηγορία "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".

@SKY Ότι καπου θα πάει ο Θεοδωρακόπουλος είναι σίγουρο.. "Σπίτι του" λέγεται εκεί που θα πάει..

10/33 Από που προκύπτει ρε παλικάρι ότι ο Παυλής δεν είναι μέλος του ΚΙΝΑΛ; Πασόκος και μέλος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι; Το ΚΙΝΑΛ ποιο κόμμα είναι, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι;

Σιγά τον Νεοδημοκράτη Θεοδωρακόπουλο περιμένει μπας και του δώσει το χρίσμα ο Αυγενάκης για την Γορτυνία διαφορετικά θα κάτσει στον Παυλή για καμία καρέκλα.

Γιώργο δεν δίνονται ποσό εύκολα τα χρίσματα απο την ΝΔ και να μας πεις τι εχεις προσφέρει εσύ στο κόμμα;

Η μόνη σχέση του ψηλού με την Νέα Δημοκρατία ειναι μερικές φωτογραφίες με Αυγενάκη και Τζιτζικώστα οταν είχαν έρθει στην Τρίπολη πριν δυο χρόνια και το εχει πιστέψει πως θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του για δήμαρχος στον δήμο Γορτυνίας.

Έχασαν την λαλιά τους Τζιούμης, Κούρος, Φάνης Παπάς και Σια μετά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στον νυν δήμαρχο Παυλή. Άρχισαν τα όργανα Κωστάκη.

Θεοδωρακόπουλε ξέρεις τι σημαίνει "γιαλαντζί" νεοδημοκράτης; Όχι; Κοίταξε στον καθρέφτη και θα πάρεις την απάντηση. Και ετοιμάσου να πάρεις και "κάτι" άλλο από όλους εμάς στις εκλογές..

Ο Γιωργος νομιζει οτι κανοντας παρεα με τον Νικο πρωην Βουλευτη της Ν Δ και και τον Σωκρατη ασχετο φυσικα με την Αρκαδια , οπου προσφατα μας παρουσιαστηκε ως υπευθηνος στην ΑΡκαδια τουρισμου αθλητισμου παραλιας ξηρων καρπων και αιγιαλου οτι θα γινει Δημαρχος Γορτυνιας .Το παιδι ειναι στον κοσμο του .Οσο αφορα την σχεση του με την Ν Δ ΕΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ

Ο Γιώργος πιστεύει πως η ΝΔ θα τον επιβραβεύσει με το χρίσμα του υποψηφίου δημαρχου Γορτυνιας. Αφήστε τον να ονειρεύεται.

Η ομίχλη έχει αρχίσει να καλύπτει τις ελατοσκέπαστες πλαγιές. Μια τελευταία κρύα ανάσα μέσα από κόκκινα μάγουλα και θα μπείτε στη ζεστασιά του Θεοδωρακόπουλου γιατί ειναι ο εκλεκτός της Πειραιώς για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου Γορτυνίας σας αρέσει δεν σας αρέσει σύντομα θα ανακοινωθεί.

Τελικά  η σοφή λαϊκή ρήση έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο πάει γάντι σε αυτά που διαβάζουμε για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Γορτυνίας Γιώργου Θ.

Λογικό να καταλήξει στην Κατσουλιά η συζήτηση για αμφοτέρους των αλληλοστηριζομένων.

@Σωκράτης 17:06 Κι ενώ η ομίχλη έχει καλύψει τις ελατοσκέπαστες πλαγιές και η τελευταία κρύα ανάσα βγαίνει μέσα από κόκκινα μάγουλα, ένας διαπεραστικός ήχος σκίζει την εκκωφαντική σιωπή του δάσους...σκράαατς!...ήταν ο ήχος από το καλσόν σου που σκίστηκε...Α, παρεμπιπτόντως Σωκράτη, κόψε την πρωινή γιατί σου έχει κάψει τον εγκέφαλο και γράφεις μ@λ@κί€$. Το καταλαβαίνεις, έτσι; Για το καλό σου το λέω...

Δεν ακούσαμε ούτε σχόλιο απο το Τιτανοτεράστιο στέλεχος της ΝΔ στην Αρκαδία κ. Θεοδωρακόπουλο για στην στήριξη του Παυλή απο τον Σύριζα.

Κλαίω με αυτά που γράφουν μερικοί απο εσάς για τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας.

Το χρίσμα για τον δήμο Γορτυνίας θα το λάβει ο ψηλός απο τον κολλητό του υπεύθυνο τουρισμού, αθλητισμού, παραλίας, ξηρών καρπών και αιγιαλού της νέας δημοκρατίας κύριο Σωκράτη.

Ειναι γεγονος οτι ο Συριζα θελει να κερδισει τους ποιο δημαντικους δημους της Ελλαδας.Δημος Γορτυνιας,δημος Βουπρασιας,και δημος Νευροκοπιου κατω Μακεδονιας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.