Παναγιώτης Νίκας από Τρίπολη: Ο εκλογικός μου αγώνας θα είναι πολιτισμένος (pics,vid)

Παναγιώτης Νίκας από Τρίπολη: Ο εκλογικός μου αγώνας θα είναι πολιτισμένος (pics,vid)

Νοέμβριος 07, 2018 - 21:30
28 σχόλια

Επίσημη «πρώτη» έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, σε κλειστή, όπως υπογραμμίστηκε, εκδήλωση για τα μέλη του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πολλών στελεχών και μελών του κόμματος.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Τίμος Κατσίπος  δημοσίως ζήτησε συγγνώμη από τον φίλο Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος, όπως είπε, δεν εκλήθη εγκαίρως και καθαρά με δική του ευθύνη, λόγω κακής συνεννόησης, ζητώντας, μάλιστα, να μην βγει κανένα συμπέρασμα από αυτή του την απουσία.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κονταδάκης, ο οποίος προσήλθε καθυστερημένα, ζήτησε συγγνώμη και συγγνώμη για την καθυστέρηση και απολογήθηκε και ο ίδιος διότι, όπως είπε, εκ παραδρομής δεν προσκλήθηκε ο κ. Λυκουρέντζος στη συνεδρίαση. Σημειωτέον ότι ο κ. Κονταδάκης δεν είχε ακούσει τα όσα είχε αναφέρει ο κ. Κατσίπος νωρίτερα. Ο κ. Κονταδάκης είπε:

«Είμαστε ως πολίτες αυτού του τόπου χαρούμενοι, που ο πρόεδρός μας επέλεξε να ενεργοποιήσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ένα πρόσωπο εγγύηση για την επόμενη ημέρα. Η προσφορά του στον Δήμο Καλαμάτας που βγαίνει και εκτός πλαισίου του Δήμου του, είναι εγγύηση ότι εμείς οι πολίτες μπορούμε να προσδοκάμε».

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε η κυρία Παναγιωτοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ότι ήταν ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις με ευήκοα ώτα για τις μεταρρυθμίσεις που επιθυμούν οι αυτοδιοικητικοί και ότι την αυτοδιοίκηση την βλέπει πυλώνα δημοκρατίας.

«Ο δεύτερος βαθμός της αυτοδιοίκησης έχει καθαρά αναπτυξιακό ρόλο, την ευθύνη του προγραμματισμού της αναπτυξιακής προοπτικής.

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες πρέπει να είναι δικοί μας άνθρωποι και να έχουν την εμπιστοσύνη του προέδρου.

«Αυτό δεν έγινε με την έννοια της χειραγώγησης, αλλά με την έννοια της συνεννόησης και της συνεργασίας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, καλύτερα συνεργάζεσαι με εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι τις ίδιες απόψεις».

Στη συνέχεια, παρουσίασε τον κ. Νίκα: «Στέλεχος αυτοδιοικητικό με πολύ μεγάλη εμπειρία, με πολύ απτά αποτελέσματα. Άνθρωπος της περιοχής μας, έζησε όλη του τη ζωή στην Πελοπόννησο, δεν ήρθε ως κομήτης να μας σώσει. Θα φέρει καλύτερες μέρες για την Πελοπόννησο».

Ο κ. Κονταδάκης, ακολούθως, είπε απολογούμενος για την απουσία του κ. Λυκουρέντζου:  «Εκ παραδρομής δεν εκλήθη στην αποψινή συνεδρίαση, από δική μας ευθύνη δεν βρίσκεται εδώ ο κ. Λυκουρέντζος».

«Η συνεδρίαση έρχεται να ενταχθεί σε μια σειρά επισκέψεις που κάνουμε στην Ελλάδα, για να εμψυχώσουμε το δυναμικό μας. Είμαστε εδώ για να κινητοποιήσουμε τα στελέχη μας που καθημερινά βλέπουν σε πόσο άσχημη κατάσταση έχει οδηγήσει η σημερινή κυβέρνηση τη χώρα μας. Θα ήθελα να κινηθούμε ομαδικά, προβάλλοντας το εμείς και όχι το εγώ. Οι νίκες έρχονται από τις ομάδες και όχι από τις μονάδες. Με πνεύμα συλλογικότητας να πορευθούμε ως τις εκλογές, να διαχέουμε το πρόγραμμα και τον πολιτικό λόγο της ΝΔ».

Στη συνέχεια, παρουσίασε τον κ. Νίκα, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο των έργων: «Έέχει φτιάξει μια πόλη κόσμημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα έργα και οι ημέρες του υπόσχονται ότι θα έχει μια καλή παρουσία στην Περιφέρεια. Θα την φέρει στην πρώτη θέση, και όχι στην τελευταία, όπου βρίσκεται σήμερα. Έναν άνθρωπο έντιμο, ήπιο, που αγαπά τον τόπο του και ζει σε αυτόν».

Σύσσωμη η ΝΔ από τον πρόεδρο ως το τελευταίο στέλεχος θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σε δούμε περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο οποίος είπε για τον κ. Νίκα και την επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να του δώσει το χρίσμα, λέγοντας μάλιστα ότι η υποψηφιότητα Νίκα υπερβαίνει τα όρια της ΝΔ:

«Χαίρομαι που σήμερα η αίθουσα γέμισε από κομματικά στελέχη της ΝΔ, η υποψηφιότητα του κ. Νίκα υπερβαίνει τα όρια της ΝΔ. Με έχει προσεγγίσει κόσμος όλων των αποχρώσεων, που θέλει να στηρίξει, κύριε περιφερειάρχα, την υποψηφιότητά σας. Αυτές οι εκλογές είναι για πρώτη φορά εκλογές δημοτικές στις οποίες δεν υπάρχουν χρίσματα. Αυτό θέλει θάρρος, να αποκομματικοποιήσεις τις δημοτικές εκλογές». Στη συνέχεια, ο βουλευτής ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει δυνατά τον Γιάννη Σμυρνιώτη, τον υποψήφιο με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχο Τρίπολης.

Ακολούθως, ο κ. Βλάσης εξήγησε το σκεπτικό του χρίσματος στον αυτοδιοικητικό θεσμό β βαθμοιύ, λέγοντας: «Ο περιφερειάρχης είναι ένας μικρός υπουργός. Οφείλει και πρέπει να έχει καλή συνεργασία με την εκάστοτε κυβέρνηση. Εύλογα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός θέλει να επιλέξει τους καλύτερους. Για την Πελοπόννησο το βασικό κριτήριο δεν είναι μόνο το αξιακό, αν και ο κ. Νίκας ίσως είναι ο καλύτερος δήμαρχος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά κατά βάση είναι το ήθος και η εντιμότητα».

Στη συνέχεια, ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, λέγοντας ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να ήταν ο ίδιος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου:

«Έχει προσφέρει πάρα πολλά, διαθέτει ήθος και εντιμότητα που δεν αμφισβητεί κανείς. Η ΝΔ του ζήτησε του Νίκα να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. Προσωπικά, με εκπλήσσει που αποδεχτήκατε», είπε, απευθυνόμενος στον κ. Νίκα, «διότι από τη σίγουρη θέση ενός δημάρχου δεν φεύγει κάποιος εύκολα. Ένας επιπλέον λόγος που είμαστε εδώ και στηρίζουμε καθαρά μια αυτοδιοικητική προσωπικότητα. Να μην μπερδεύουμε την κεντρική πολιτική με την αυτοδιοικητική».

Ακολούθως, ο κ. Βλάσης επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον του «απερχόμενου» περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, όπως είπε, λέγοντας ότι εκλιπαρούσε για το χρίσμα της ΝΔ, ότι δεν έχει κάνει έργα με διαφάνεια και προειδοποιώντας ότι θα λογοδοτήσουν όλοι όσοι έχουν βάλει την υπογραφή τους σε έργα.

Από σήμερα, εδώ από την Τρίπολη, η Πελοπόννησος αλλάζει σελίδα, κύριε Νίκα, μην κωλώνετε πουθενά, είμαστε εδώ, θα αλλάξουμε σελίδα.

 

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και είπε:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα, αισθάνομαι βάρος ευθύνης και χρέους απέναντί σας. Κύριε βουλευτά, ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, ευχαριστώ και το Ανδρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίον έχουμε επικοινωνήσει κάποιες φορές. Τιμή να βρίσκομαι στην Αρκαδία, στην έδρα της Περιφέρειάς μας, του ηρωισμού και της ιστορίας, του φυσικού κάλλους, των πολλών ευεργετών και των πολλών μεταναστών. Αποτελεί τιμή με τις φιλελεύθερες και πατριωτικές ιδέες, ύστερα από πολλά χρόνια στην Αυτοδιοίκησης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλους τους βουλευτές, όλα τα πολιτικά στελέχη. Ευχαριστώ θερμά τον Γιάννη Σμυρνιώτη, με τον οποίον είμαστε φίλοι, και είναι ο αδιαμφισβήτητος μελλοντικός δήμαρχος Τρίπολης».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για την άμεση αντιμετώπιση αναγκών και την ανάπτυξη που είναι ο στόχος της πολιτικής του, πάντοτε με συνεργασία και συνεννόηση.

Η πολιτική είναι αποτελεσματικότητα. Γνωρίζω τι σημαίνει φτώχεια και αγώνας και είμαι πολύ περήφανος που με αγκάλιασε μια μεγάλη πόλη, που είμαι τρεις θητείες δήμαρχός της.

«Έχουμε ένα χρέος μεγάλο και μια ευθύνη προσωπική, να τα βγάλουμε πέρα, να βάλουμε στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες, να αγωνιστούμε για τις ιδέες μας που έχουν κυριαρχήσει παγκοσμίως, μόνο στην Ελλάδα θεωρούμε ότι ό,τι είναι αριστερό είναι και καλό. Η πατρίδα είναι εν κινδύνω, αν δεν αλλάξουμε ρότα, χαθήκαμε. Έχουμε εθνικά προβλήματα και εθνικά αδιέξοδα».

Θα χρησιμοποιήσω το επιχείρημα και τον διάλογο, δεν θα χρησιμοποιήσω παπαγαλάκια, ψεύτικες ειδήσεις και πακτωλό χρημάτων, αγώνα πολιτισμένο.

«Πώς εξηγείτε την οδυνηρή πραγματικότητα, όχι της τηλεόρασης, αλλά της πληθυσμικής συρρίκνωσης στην Αρκαδία πανελλήνια; Την έλλειψη βασικών υποδομών; Φταίει η κυβέρνηση, το κράτος μας διαχρονικά, ναι, εμείς φταίμε, η Περιφέρεια φταίει; Επιτρέπεται η Περιφέρειά μας να έρχεται τελευταία; Ποιο είναι το μείζον; Στην πράξη, πώς διατέθηκαν τα δισεκατομμύρια;»

Σε έργα πνοής και ανάπτυξης ή έγιναν χαρτοπόλεμος σε μικροέργα με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό όφελος; Σκορπώντας τους πόρους σε πανηγύρια, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη για το χτίσιμο πολιτικών τζακιών. Έτσι φτάσαμε στη διεθνή ανυποληψία.

«Πρέπει να τα τελειώσουμε, να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε σε μια άλλη αυτοδιοικητική συμπεριφορά. Ας υλοποιήσουμε τα μείζονα, ας τα σχεδιάσουμε μαζί, με τους βουλευτές, με την αντιπολίτευση, με τους δημάρχους μας.»

Οι δήμαρχοι δεν μπορεί να σέρνονται στα γραφεία του περιφερειάρχη για να παρουσιάσουν ένα στοιχειώδες  έργο.

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στη γεωργία, φέρνοντας ως παράδειγμα τη λίμνη Τάκα, τα προϊόντα ΠΟΠ της Αρκαδίας, αλλά και στη ΒΙΠΕ, για την οποία, όπως είπε, χρειάζεται ενίσχυση σε υποδομές, βελτίωση της ελκυστικότητας, για να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, στο τρένο που θα επαναλειτουργήσει, όπως τόνισε όχι ως τουριστικό αλλά για όλα, στη διέξοδο προς Δυσμάς, Ολυμπία και Δυτική Ελλάδα, στην ένωση δύο αυτοκινητοδρόμων, στον τουρισμό, θρησκευτικός και αναρριχητικός, στον χειμερινό τουρισμό, στον παραλιακό άξονα της Κυνουρίας. Αλλά, αναφέρθηκε και στην πλούσια αθλητική παράδοση της Αρκαδίας και της Τρίπολης:

 Η Τρίπολη πάντοτε ήταν η αθλητομάνα της Πελοποννήσου, Αστέρας, πολύ μεγάλη ανάγκη από έργα υποδομής. Να πάρει και πάλι τα ηνία στον ορεινό αθλητισμό.

Ακολούθως, έκανε λόγο για τα δικαιώματα των εργαζομένων στη Μεγαλόπολη που πρέπει να διαφυλαχθούν, για τους πόρους της ΔΕΗ που πρέπει να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το Πανεπιστήμιο.

«Χρειαζόμαστε έναν νέο οργανισμό, δεν χρειάζεται να διοριστεί όλη η Ελλάδα για να κινήσουμε τον διοικητικό μηχανισμό. Να αξιοποιήσουμε κτίρια για τη στέγαση δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών, να αφήσουμε τη λογική των ενοικίων. Να αφήσουμε την τηλεόραση, να είμαστε φερέγγυοι, να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας σχεδόν αμέσως, να μην καθιστούμε ομήρους προμηθευτές και εργολάβους».

Ακολουθούμε τον σωστό δρόμο, όχι τη διοχέτευση χρήματος μέσω Αναπτυξιακών, και τα ταξίδια κομμένα. Όσα χρειάζεται να γίνουν μόνο.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκας: Ο εκλογικός μου αγώνας θα είναι πολιτισμένος


28 Σχόλια

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ .ΟΙ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ..... ΟΚ ...

Κυριε ,Τατουλη ,η κυρια Παναγιωτοπουλου τι ρολο παιζει εκει ΄; Μα το θεο εγω θα την διεγραφα ! Ντροπη της!

Εμαθε και η Παναγιωτοπουλου να μιλα για συνεννοηση και συνεργασια . Στην πραξη ομως δεν εμαθε να τα εφαρμοζει γιατι προσδοκα μονο στα δικα της οφελη ......

Α ....ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ . ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .... ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ , ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ . ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ! !

Μεγαλειωδης Συγκεντρωση η σημερινη για κομμα που οδευει ολοταχως προς στην εξουσια .......Ναι μονοι σας θα κερδισετε τις εκλογες χωρις εμας που δεν καλεσατε . Και να σας πω κατι ; Τα δικα μας ψηφαλακια μετρανε . Ενα -ενα .... Τ΄ΑΚΟΥΣ:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ . ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ( ΠΑΡΩΔΙΑ) ΝΙΚΑ - ΒΛΑΣΣΗ ......

Ο χριστανος κοιμηθηκε ρε παιδια....τι τον ταλαιπωρειτε τον ανθρωπο???? Αφηστε τον να ξεκουρασει το γερασμενο του κορμί...... Δε σεβοσαστε τιποτα.... Από την άλλη....οι παρευρισκόμενοι εκει....που πάτε ρε παιδιά???όλοι μαζι εκει δεν εξασφαλίζετε 5000 σταυρους.......και με σενα μαζι βλάσση...

Στο Κώστα Βλάση πες τα κ. Νίκα για να μείνει ο αγώνας σε πολιτισμένο επίπεδο. Εκεί που έφτασε σήμερα πλέον δεν εχει επιστροφή.

Όποιος θέλει να στηρίξει τον Σύριζα ας ψηφίσει Τατούλη. Οι υπόλοιποι θα πάμε με τον Νίκα και την ΝΔ για να φτιάξουμε τον τόπο για τα παιδιά μας. Φτάνει με του τοπικούς και εθνικούς λαϊκιστές. Παυλής-Τατούλης-Τσίπρας ήταν το τρίδυμο της καταστροφής για τον τόπο μας.

Ο Νίκας έκανε μια αξιολόγηση της περιοχής της Αρκαδίας ως τουρίστας ή απλώς επισκέπτης. Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης απλά ταυτίστηκε με το προγραμματισμό του Τατούλη γιατι κατι αλλο δεν ειχε να πει.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση! Την επόμενη φορά να μαζευτείτε για κολιτσίνα στο σπίτι του Βλάσση

ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ. Ξερει πως ο παππους δεν θα τα βγαλει περα και δεν δηλωσε παρων στη φασκοκωμωδια . Το γραφειο βλασση εκανε χιλιαδες τηλεφωνα για την παρουσιαση νικα σε ολη την αρκαδια και πηγαν αυτοι που αποθανατησε ο φακος. Αν και πληροφοριες λενε πως οι μισοι οταν τελειωσε το φιασκο πηγαν περιφερεια για ουισκακι .

"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...". Ψυχραιμία στο Τατουλιστάν, μην εκτίθεστε. Ο Πετράν είναι πολύ πιο συγκρατημένος, μην πιάνεστε κορόιδα. Θα την κάνει ο καπετάνιος και θα έχετε μείνει τα ποντίκια στο καράβι που βυθίζεται.

Ολοι αυτοί που πήγαν στην συγκέντρωση του Νίκα αν κατέβουν υποψήφιοι του δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το 10% στην Αρκαδία.

Τριτοκλασάτα στελέχη που στα πρόσωπα τους φαίνετε η κατήφεια όπως μπορείτε να διακρίνεται και εσείς από τις φωτο...

Όσοι γνωρίζουμε από πρόσωπα στην Τρίπολη και στην Αρκαδία μπορούμε μεσα από τις φωτο να καταλάβουμε το νέο βατερλό Νίκα…

Ελάχιστοι ήσαν οι Αρκάδες που πήγαν να δουν τον δήμαρχο Καλαμάτας, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη της Ν.Δ. στην Τρίπολη,

ΠΑΥΛΟ ...... ΕΣΥ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ........ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ......

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ...ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ .... ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.... ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ......

Μεταξύ συγγενών και φίλων η σύναξη για την παρουσίαση του μπαρμπα-Νίκα. Άσε που αν κάποιος δεν διάβαζε τί εκδήλωση ήταν, θα νόμιζε ότι είναι μνημόσυνο κι έχουν μαζευτεί για να κλάψουν το μακαρίτη. Τόση ευθυμία πια; Βλέπεις Νίκας, είναι καλό...να την κάνεις με ελαφρά, για να παραφράσω και το γνωστό σλόγκαν του άρχοντα των αλλαντικών. Μιλάμε για μεγάλη πίκρα. Θα ξεφτιλιστεί μ' αυτόν το μπάρμπα η ΝΔ στις εκλογές...

@12/27 Εδώ δεν ΕΚΤΙΘΕΣΕ εσύ έτσι όπως γράφεις ρε μπετόν αρμέ, ο Παύλος σε πείραξε;

Υπάρχει μια λέξη που λέγεται αρχιαιρεσίες , αλλά ως φαίνεται δεν είναι γνωστή σε όλους . Αυτή αγαπητοί είναι η διαδικασία επιλογής για περιφερειάρχη . Οι ανάγκες των κοινωνιών θέλουν άτομα βγαλμένα με τρόπο τέτοπιο που να μπορεί να κινείται δυναμικά και όχι να είναι έρμαιο των ορέξεων κάποιου ή κάποιων !

qqqqq 11:23 Αρχαιρεσίες λέγονται ρε δολοφόνε της ελληνικής γλώσσας, όχι αρχιαιρεσίες! Σιγά μην είναι και αρχιερέας! Ήμαρτον!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.