Γ. Μπουντρούκας: Με διαφάνεια, λογοδοσία, ισονομία θα πάρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Γ. Μπουντρούκας: Με διαφάνεια, λογοδοσία, ισονομία θα πάρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 07, 2018 - 19:26
26 σχόλια

«Σε ομηρεία προσωπικών συμφερόντων η Πελοπόννησος»

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκαν ο βουλευτής του κόμματος στην Αρκαδία Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία και η νεοσύστατη «Περιφερειακή Συμμαχία 2019», η παράταξη που με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογές, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Σκοπός της επίσκεψης της κυρίας Γεννηματά στην Τρίπολη ήταν η επισφράγιση της στήριξης του κ. Μπουντρούκα και της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» από το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, που τον στήριξαν ομόφωνα.

Η γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας κυρία Κωνσταντίνα Καπογιάννη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του οργάνου.

Αφού καλωσόρισε στην πόλη μας την κυρία Γεννηματά, ευχαριστώντας την για τη χαρά και την τιμή που κάνει στο Κίνημα Αλλαγής της Αρκαδίας, ανέφερε:

«Το ΚΙΝΛ με τις απαντήσεις και το σχέδιο και το πρόγραμμά του, αποδεικνύει ότι είναι κοντά στον κόσμο. Η θέση του ΚΙΝΑΛ στην τοπική αυτοδιοίκηση εκφράζει τη βούληση του κινήματος να εφαρμοστεί η κοινωνική δικαιοσύνη».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο πλούτο της Πελοποννήσου, που, όπως είπε, υστερεί αναπτυξιακά, καθώς δεν αξιοποιήθηκε από την παρούσα περιφερειακή αρχή.

Θα διαψεύσει για άλλη μία φορά τις δημοσκοπήσεις το ΚΙΝΑΛ.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Καββαθάς Γιώργος είπε:

«Ο Γιάννης Μπουντρούκας είναι ένας άνθρωπος μαχητής, ένας άνθρωπος της αγοράς, ξέρει τα προβλήματα των βιοτεχνών, των εμπόρων, όλων των επαγγελματιών. Μπορεί να φτιάξει μια Πελοπόννησο που έχει μια θέση στην παραγωγική διαδικασία. Γιάννη, καλή επιτυχία».

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απηύθυνε χαιρετισμό:

«Είμαι διπλά χαρούμενος καθώς ένας συνάδελφός μου πρόεδρος θα αγωνιστεί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους της παραγωγής. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα, που περνάει μια μεγάλη κρίση. Το ότι χάσαμε το 27% του ΑΕΠ, είναι ένα θέμα εθνικό. Πρέπει να στηρίξουμε πρόσωπα που χρειάζονται στην ελληνική αγορά, στην εθνική οικονομία. Στα θέματα οικονομίας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς συναίνεση. Χρειάζεται σχέδιο και όχι λόγια. Πιστεύω ότι ο Γιάννης θα μεταφέρει αυτό το μήνυμα. Είναι η πιο άξια επιλογή του Κινήματος Αλλαγής για την Πελοπόννησο».

Τον λόγο έλαβε έπειτα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την ομόφωνη απόφαση της στήριξής του, επιτέθηκε στη σημερινή περιφερειακή αρχή και κάλεσε σε κοινό αγώνα όλες τις δυνάμεις του τόπου:

«Καλωσορίζω και ευχαριστώ όλους για την ομόφωνη στήριξη. Είναι μια απόφαση που συνδέεται με την εντοπισμένη ανάγκη να ανατρέψουμε τη κατάσταση στην Περιφέρειά μας, που θεωρείται επιβεβλημένη. Αυτό το λένε οι επιχειρηματίες, οι υπάλληλοι, οι αγρότες.

»Η σημερινή περιφερειακή αρχή κινείται χωρίς να έχει ένα σαφές αναπτυξιακό σχέδιο και βασίζεται σε αυτοσχεδιασμούς που δεν φέρνουν απτά αποτελέσματα στον τόπο μας. Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε πολλοί, καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι και ήρθαμε για να μείνουμε στην Περιφέρεια, όχι για να εγκαταλείψουμε τη θέση μας την επόμενη ημέρα των εκλογών.

»Προέρχομαι από τον χώρο της ελεύθερης αγοράς και παλεύω με τα προβλήματα τη καθημερινότητας. Πάνω από όλα, με ενδιαφέρει η ουσία και το αποτέλεσμα. Ποτέ οι προσωπικές μου φιλοδοξίες δεν επηρέασαν τη μελλοντική μου κίνηση.

Όπως πήγαμε όλοι μαζί στο Επιμελητήριο, έτσι θα πάμε και στην Περιφέρεια.

»Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, ξεκίνησα μια προσπάθεια διαλόγου. Αυτό που ζητούν όλοι, είναι πρόσβαση στην ενημέρωση, αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, εξειδίκευση στην αγορά εργασίας, προσέλκυση επενδύσεων και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών. Όλοι απαιτούν μια καλύτερη καθημερινότητα. Δηλώνω απερίφραστα ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα στηρίζεται στο τρίπτυχο διαφάνεια, λογοδοσία, ισονομία. Η δική μας παρέμβαση είναι παρέμβαση σύνθεσης απόψεων και δυνάμεων και σύνδεσης με την κοινωνία».

Εμείς, αντίθετα με την περιφερειακή αρχή θα στηριχθούμε στην κοινωνία, όχι στην επικοινωνία.

«Δεν θέλουμε απλώς να καταγράψουμε τη δυναμική ενός πολιτικού φορέα. Επιδιώκουμε τη διεύρυνση, θα πορευτούμε ανεξάρτητοι, με σύμμαχό μας την ίδια την κοινωνία, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς».

«Αγαπητοί φίλοι, σημαντικός σταθμός σε αυτή την προσπάθεια, είναι η συμμαχία με την ανεξάρτητη παράταξη της ‘’Πελοποννησιακής Συμμαχίας’’. Καταλήξαμε σε μια βάση συνεργασίας και τους ευχαριστώ όλους τόσο για την επιλογή του προσώπου μου όσο και από την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

»Προτίθεμαι να παραιτηθώ τόσο από τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όσο και από τη θέση που κατέχω σε όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα. Αν και δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, θα παραιτηθώ, σεβόμενος τους θεσμούς που υπηρετώ και όλους τους συνεργάτες μου. Αυτός ο αγώνας αξίζει για αυτόν τον τόπο, αξίζει για τους πολίτες, αξίζει για τις επόμενες γενιές.

»Θα παρουσιάσουμε πρωτοβουλίες που θα κινητοποιήσουν τη νεολαία και η νόμιμη επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η στήριξη του πρωτογενούς τομέα θα είναι η βάση της πολιτικής μας και η αιχμή του δόρατος, ο τουρισμός.

Ο τόπος αυτός μένει σε ομηρεία συμφερόντων και προσωπικών επιλογών.

Ως το τέλος του χρόνου, θα έχουμε έτοιμο το πρόγραμμα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, θα μείνουμε στην Περιφέρεια.  Δεν θα πηδήξουμε από τη βάρκα αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι πρώτα τα επιμελητήρια έσπασαν τα διοικητικά όρια αυτού του τόπου.

Με σύνθεση δυνάμεων, με ειλικρινή διάλογο, με διαφάνεια, θα πάμε μπροστά και θα κερδίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους. Καλόν αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ  την ομιλία της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr ΚΙΝΑΛ: Στήριξη Γεννηματά σε Μπουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου


26 Σχόλια

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥ...... ! ! στην απεναντι γωνια στο επιμελητηριο .....

Την στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στον εν ενεργεία Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, για τις δημοτικές εκλογές του 2019, προανήγγειλε ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος από την Επιτροπή Αυτοδιοίκηση του ΚΙ.ΝΑΛ.

Τι να πάρετε κύριε Μπουντρούκα με το ΚΙ.ΝΑΛ. Πιο κάτω κι απ το ΚΚΕ είστε... Έτσι όπως πάτε, πρώτα θα πάρει περιφέρεια η Χρυσή Αυγή και μετά εσείς...

αντε να ερθουν οι εκλογες να τελειωνουμε με το καρκίνωμα πασοκ η οπως αλλιως το πουνε

Τι εγινε του την έφεραν του Τζιούμη τα συντρόφια του εκεί στο ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν τον Παυλή. Τι να σου κάνω Κώστα μου και εσυ παίζεις και με το Βλάση.

Πέρα από την στήριξη στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιάννη Μπουντρούκα, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος ρωτήθηκε και για τη στάση που θα τηρήσει το Κίνημα στις δημοτικές εκλογές. Εκεί απάντησε ότι το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει τους εν ενεργεία Δημάρχους που είναι μέλη του Κινήματος, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει στήριξη στον Δημήτρη Παυλή για τον Δήμο Τρίπολης.

Ότι θα την πάρετε Μπουντρούκα, είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά δεν θα είναι η περιφέρεια πελοποννήσου...

Εκείνο το πολιτικό ζόμπι ο Ροβέρτος υπάρχει ακόμα; Μυρίστηκε ζουμάκι κι αυτός και αναστήθηκε, όπως και τα υπόλοιπα σάβανα του ΘΑΣΟΚ

Κίνημα Αλλαγής απο Τρίπολη. Στήριξη σε Μπουντρούκα για Περιφέρεια και Παυλή για Δήμο Τρίπολης. Τζάμπα οι εμφανίσεις Τζιούμη και Βόσνου στην σημερινή εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Τριπολη.

Θα ειναι ενδιαφέρον τι θα έχουν να πουν για το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Τζιούμης, ο Νίκος Τσιαμούλος και ο Δημήτρης Βόσνος.

μπουντρουκα κλαιω απο τα γελια,πολυ θελω να σου γραψω τι θα παρεις,αλλα θα λογοκριθει και δε θα περασει

Τι γίνεται με τον Παυλή γιατί τον στηρίζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ; Οι κ. Τζιούμης και Βόσνος, άκουσαν τον κ. Χρήστο Πολυζωγόπουλο να προαναγγέλει στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στο νυν Δήμαρχο κ. Παυλή και έμειναν άφωνοι.

Η στήριξη στον Παυλή προϋποθέτει αυτός να είναι μέλος του ΚΙΝΑΛ, που δεν είναι από όσο ξέρω.

O ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μπουντρούκας εχει πιστεψει πως θα εκλεγει Περιφερειαρχης. αν πάρει 3 με 4% θα ειναι τυχερός

A ρε Μήτσο για εσένα δουλεύουν ολοι πάλι δήμαρχος θα εισαι

Το θετικο ειναι οτι ειναιλιγα ατομα ολοι πανω απο 50 ετων και λιγοι νεοι. Τ αρνητικο ειναι οτι υπαρχουν ακομα νεοι εκει στο πασοκ. Κριμας

10:04 Πάλι καλά που υπάρχουν και κάτι μακάκες σαν και σένα και ρίχνουν που και που καμια μακακία να γελάμε. Νά'σαι καλά βρε! Είχα να γελάσω έτσι εδώ και 20 χρόνια! ΟΚ τώρα, διάλειμμα τέλος. Καιρός να επιστρέψεις στο λευκό δωμάτιο με τους μονωμένους τοίχους γιατί είναι ώρα για ηλεκτροσόκ!

Το γιουσουφακι του Τατούλη για στηριξή την δευτερη κυριακη. μπουχτησαμε απο εξυπνους που μας περνουν για χαζους.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΛΗ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Κωστα οταν ο μπουντρουκας δε κοιταει το γενικο καλο και το ΝΟΜΙΜΟ και να κρατησει μια ισοροπια απο τη θεση που ειναι,θες εμεις να τον στηριξουμε και να τον σεβαστουμε ?σε καμια περιπτωση,ΜΑΥΡΟ στο μαυρογιαλουρο και με μεγαλη χαρα μαλιστα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.