Βλάσης για Τατούλη: Κανένας νεοδημοκράτης να μην ψηφίσει τον υβριστή του Κ. Μητσοτάκη (vid)

Βλάσης για Τατούλη: Κανένας νεοδημοκράτης να μην ψηφίσει τον υβριστή του Κ. Μητσοτάκη (vid)

Νοέμβριος 07, 2018 - 21:36
41 σχόλια

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης εναντίον του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη κατά την επίσημη πρώτη της παρουσίασης του εκλεκτού της ΝΔ κ. Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στον περιφερειάρχη απαξιωτικά, λέγοντας ότι εκλιπαρούσε μέχρι τελευταία στιγμή τόσο για το χρίσμα της ΝΔ όσο και για εκείνο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Βλάσης είπε ότι θα αναφερόταν σε πράγματα που δεν είναι δυνατόν να μείνουν κρυφά, αφού τα γνωρίζου«ν όλοι, όπως είπε:

«Οφείλω να ξεκαθαρίσω, επειδή έχει γίνει πολλή συζήτηση για το κατά πόσον ήταν ή δεν ήταν σωστό το χρίσμα της ΝΔ να φύγει από τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Πρέπει να ακούγονται σε μια τέτοια σύσκεψη αυτά που θα πω: Ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν αυτός που το 2009 είχε με τη στάση του και την αποχώρησή του από τη ΝΔ φέρει πολύ κοντά την πτώση του Κ. Καραμανλή. Αυτός το 2010 κατέβηκε με το παντοδύναμο ΠαΣοΚ και το 2014 παρακάλεσε για το χρίσμα, και δείχνοντας μεγαλοκαρδία, ο τότε πρόεδρος έδωσε το χρίσμα, και όχι μόνο, έβαλε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με τη σύμφωνη γνώμη όλων σας, και την κόρη του. Εμείς σας καλοδεχόμαστε, και σας δίνουμε το ‘’πράσινο φως’’, τους είπαμε».

Όταν ανοίγεις το σπίτι σου και ξαναβάζεις έναν άνθρωπο που έφυγε, δεν είσαι εσύ που τον διώχνεις.

«Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια το μόνο που κάνει, είναι να καθυβρίζει τη ΝΔ, τα στελέχη της, όλους τους βουλευτές της Πελοποννήσου, για να φθάσει μόλις χθες στο σημείο να απαξιώσει τον εν ενεργεία πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Είναι να απορείς καμιά φορά, όταν κάποιος καθυβρίζει το κόμμα της ΝΔ, όταν την ίδια ώρα δεν έχει πει κουβέντα για τον εν ενεργεία Πρωθυπουργό, και τους υπουργούς, είδαμε τις αγκαλιές του στο συνέδριο, τι ακριβώς θα μπορούσε να προσδοκάς; Να πάρει το χρίσμα άλλη μία φορά, από το κόμμα που καθυβρίζει καθημερινά;»

«Ο αντιπρόεδρος Α. Γεωργιάδης, είχε πει ότι κανένας ΝΔ δεν θα ψηφίσει τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Όταν μόλις χθες έρχεται και δίνει συνέντευξη και ονομαστικά κατηγορεί και απαξιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τι περιμένει από οποιονδήποτε ψηφοφόρο;»

Όποιος τον ψηφίσει, πρέπει να γνωρίζει ότι ψηφίζει κάποιον που καθυβρίζει τον πρόεδρο τη ΝΔ και δεν τον θέλει ως πρωθυπουργό της χώρας.

«Αν ανοίξουν κάποια στόματα θα γελάνε όλοι, για το ποιος παρακαλούσε για το χρίσμα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ», είπε χαρακτηριστικά.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Δριμύτατη επίθεση του βουλευτή Αρκαδίας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου


41 Σχόλια

Εσυ καθυβριζες τον Μητσοτακη..Τα ποστ του Καλιθρακα υπαρχουν ακομη..Για τον Τερυ Χρυσο..Αν ειναι υβρεις η κριτικη δεν μπορεις να ξεχασεις το καθεστωτικο πασοκικο παρελθον σου

Ρε νουμερο εσυ θα μας κανεις κατηχηση για νεα δημοκρατια ??? Πασοκος ησουν και μετα οταν εριξε το μητσοτακη ο σαμαρας εγινες ΠΟΛΑΝ . Να ανοιξουν τα στοματα για να μαθουν οι αρκαδες ποιος εισαι . Σε μαζεψε ι λυκουρετζος και σε κανε αφισοκολητη του και επειδη σε καταλαβε νωρις τι φιδι ησουν σε αμολησε και εγινες αυλικος του τατουλη . Μεχρι και στο καστρι κοιμοσουν . Αντε απ εδω . Οψιμε νεοδημοκρατη . Ρεεεεε που τον πατε το φουκαρα το Νικα????

Πωπω πόσο τσούζει τον Πέτρο οτι έμεινε απέξω με την κουτάλα στο χέρι... Πόσο τσούζει που ο Βλάσης κέρδισε σε 2 αναμετρήσεις την κόρη του που την στήριξε όλος ο μηχανισμός Τατούλη στην περιφέρεια. Περιμένω με ανυπομονησία το βράδυ της νίκης του Νίκα, να δω τον Πέτρο στην καρέκλα, όχι του περιφερειάρχη... την άλλη καρέκλα... ξέρεις εσύ.

Κωστα το με χαρτι γιατρου εκανες το ταξιδι απο τα γιαννενα στην Αθηνα?Τωρα εισαι καλα?

Φοβάμαι ότι πολλοί ΝεοΔημοκράτες ΔΕΝ θα ψηφίσουν καν ΝΔ γιατί το κόμμα αυτό δεν έχει πια καμία σχέση με το κόμμα μας. Τα χάλια σας τα μαύρα, έχετε το μαξούμι τον προδότη να παριστάνει ανενόχλητος τον πρωθυπουργό.....................

@23:03 Ο Πέτρος δεν πρόκειται ποτέ να κάτσει στην καρέκλα που υποννοείς, αντιθέτως εσύ να μην σου πω που θα κάτσεις το βράδυ των εκλογών!

Βρε βρε κλάμα τα ρουσφετάκια, βγήκαν όλα στο κλαρί βρίζοντας και κλαίγοντας. Δεν πάτε να βρείτε καμία δουλειά που περιμένετε από τον κάθε πολιτικό να σας σώσει; Λίγος αυτοσεβασμός έστω...

Εγώ θα έλεγα κανένας νεοδημοκράτης να μην ψηφίσει το Κώστα που έχει πατέρα ΠΑΣΟΚο

Κανείς Νεοδημοκράτης να μην ψηφίσει ΠΑΣΟΚΟΥΣ που μετά αυτοβαπτιστηκαν Νεοδημοκράτες

τρια χρόνια αφαντος ο Βλασσάκος και τώρα στα τελευταία του εγινε τιμητης του ΑΔΩΝΗ και του ΒΟΡΙΔΗ

Είναι καλό στη ζωή να συνειδητοποιείς και να εναρμονίζεσαι με το ότι σε όλα υπάρχει αρχή, μέση και τέλος!

Ο τατουλης πηδαει απο το πασοκ στη νδ και το αναποδο μπας και βρει καρεκλα να ξαναβγει...επιτελους τελος σαυτους που αλλαζουν τα κομματα οπως τους βολευει..να δουμε και νεα ατομα με φρεσκες αντιληψεις οπως ο βλασσης!!

ΠΟΙΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΗ .......ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....ΕΝΤΑΞΕΙ ........

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ PORTAL ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ " ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΑΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ " ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ..... ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .... ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ .....

ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΣΣΑΚΟ , ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΙΑ . ΤΙ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ..... ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΘΕΛΕ .... ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ...ΠΟΝΤΑΡΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ .. !

Εψαξα παντου. Πουθενα δεν βρηκα καμια υβριν απο τον Τατουλη, ουτε για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ουτε για τους βουλευτες ουτε ΓΙΑ τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . Μονο προχτες και μετα την επιλογη ΝΙΚΑ αναρωτηθηκε ΠΟΙΟΣ ειναι Βοριδης για τη ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ειμαι ΕΓΩ....... πολυ λογικο . Και οτι ο Μητσοτακης ψαχνει ανθρωπουσ να τους κανει οπως θελει ... ( καπωσ ετσι )

ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΣΗ .... προσεχε τι λες ...1) Αν ο Τατουλης εριξε τον Καραμανλη σημαινει οτι ειναι σημαντικορος απο εκεινον. 2) Ποιος εισαι συ που ρωτηθηκες και εδωσες και την συμφωνη γνωμη σου ...Δεν ησουν καν βουλευτης ... Το 2015 εξελεγης μονο με 7.200 ψηφους ...για να σου θυμησω ο Τατουλης επαιρνε 20.000 ψηφους... 3)ΕΣΥ εισαι αυτος που φοβασαι την ΕΥΗ , οπως ο διαβολος το λιβανι.... 4)Εμεις που ξερουμε ,ο Σαμαρας θεωρησε τιμη του , που θα ειχε στο ψηφοδελτιο της ΑΡΚΑΔΙΑΣ την ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ... και πηγε πολυ καλα 500 ψηφους λιγοτερες απο σενα πηρε.....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ Μεγαλοκαρδια ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ , ΚΩΣΤΑ .ΑΝΗΣΥΧΩ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ . Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ .....

Ο Τατούλης θα βγει πάλι και εύκολα όπως φαίνεται. Περιττή η συζήτηση για κάτι αυτονόητο.

Ο Λυκουρετζος τυχαια επελεξε να μην ερθει λετε ;;;; τυχαιο πως δεν ηταν κανενας απο Κυνουρια ;;; Συντομα θα εχετε νεοτερα . Τατουλης πεειφερειαρχης και παλι με νεο αιμα . Δεξιοτατο . Πιο δεξια δεν παει . Σε λιγο.......

Δεν βγαζει περιφερειαρχη η Αρκαδια μονο ρεεε!!!Στην Μεσσηνία και στην Κορινθια θα παραμιλαει με το μαυρο που θα φαει ο Πετραν

Ένας ανακάτεψε τα πάντα και θα στραβωθούμε κλαίγοντας . Περιφέρεια με το κιάλι , .................πάλι ο Πέτρος θα είναι . Πάντως αυτή τη στιγμή το κόμμα έχει πολύ δυνατή στρατηγική . Με τις υγείες μας !

Ρε τριπολιτσιωτες χαλαρωστε και λιγο !! Απο ποτε εβγαζε περιφερειαρχη μονο η Τριπολη;Εχετε ιδεα τι γινεται στους αλλους νομους και σε πολεις μεγαλυτερη απο την Τριπολη.Μην κοιτάτε στις προηγουμενες εκλογες που ειχε να αντιμετωπισει μονο τον γυρολογο και ασχετο Βουδουρη.

''...Να υπερασπίζομαι με πίστην και αφοσίωσιν μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου τας Σημαίας...'' Κωνσταντίνος Κατσίφας ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τι Γνωρίζετε κύριε για κάποια ΜΝΗΜΟΝΙΑ που θα σας βρίσκονται στον δρόμο σας;

Τον Αύγουστο του 2015 γυρνώντας από την Μύκονο-είχες πάρει 6 x 7000/μήνα- ψήφισες το καταστροφικό μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και μιλάς?

Κύριε Βλάση μιλάτε στους ψηφοφόρους σαν πρόβατα να ψηφίσουν αυτό που θέλει το κόμμα. Εσείς πως καταφέρατε να τους λέτε ότι πριν 4 χρόνια ο τατούλης είναι καλός και τώρα δεν είναι; Εγώ κύριε Βλάση δεν θα ακούσω ένα πασόκο να μου λέει τι θα κάνω και να ψηφίσω ένα Μεσσήνιο.

Μαθε την ΑΒ της πολιτικης και πως συμπεριφερονται σε συμπολιτες και μετα κανε και καθοδηγηση ...σε οποιον μπανταβο προκειται να σε βοηθησει...τσο και λο μονο

Ναι ρε μαυρο... Μητσοτάκης Αργηγός , Ντορα Υπουργός , ανηψιός Δήμαρχος και Περιφερειάρχης!!! Πόσο οικογενειοκρατία ;;;;

Κώστα Βλάση, είσαι τόσο ανενημέρωτος για τα ζητήματα της Αρκαδίας και λες όλο ψέματα ως κοινός Γκεμπελίσκος! Πάρε την Παράκαμψη των Κάτω Δολιανών https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%9E%CE%A3%CE%9E7%CE%9B1-%CE%9427.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.