Τροχαίο στη στροφή – καρμανιόλα στην λεωφόρο ΟΗΕ

Τροχαίο στη στροφή – καρμανιόλα στην λεωφόρο ΟΗΕ

Νοέμβριος 07, 2018 - 13:38
8 σχόλια

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη με πιθανό τραυματισμό.

Το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε για άγνωστους λόγους κάτω από το δρόμο, στις γραμμές του τρένου, απέναντι από το βενζινάδικο.

Δυστυχώς τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολλά, άλλα πιο ελαφρά και άλλα πιο σοβαρά γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.

Η στροφή στην λεωφόρο ΟΗΕ σύμφωνα με την τροχαία Τρίπολης είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Αρκαδίας για τους οδηγούς, που έχουν καταγραφεί τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα.

Αγανακτισμένος αναγνώστης το ArcadiaPortal.gr αναφέρει «Έλεος δηλαδή , δεν είναι το πρώτο, τόσα χρόνια. Πρέπει να τραυματιστούν και πεθάνουν πολλοί  ακόμη για να βάλουν οι υπεύθυνοι μπάρες ασφαλείας»

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΗΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ). εΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ"ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Φίλε μου , δεν έχεις άδικο με αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Επιπροσθέτως όμως , επιδει καθημερνά επί δεκαετίες κάνω και εγώ αυτή τη διαδρομή , ο δρόμος έχει ανάποδη κλήση , η στροφή είναι απότομη και με την ταχύτητα που έχει αναπτύξει κάποιος λόγο της προηγούμενης ευθείας είναι πολύ δύσκολο να ελεγχτεί το όχημα , ιδικά από κάποιον που δεν ξέρει τον δρόμο αυτό . Αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας δε θα υπήρχαν τόσοι πολλοί σοβαροί τραυματισμοί και θανατοι , θα υπήρχαν υλικές ζημιές

Οπως υπάρχουν τα τριγενή και δικατάληκτα για να ξεβρακώνονται οι αγράμματοι, υπάρχουν και οι ειδικές οδικές συνθήκες για να φανερώνουν ποιοί πήραν δίπλωμα με την αξία τους.

Κακά τα ψέμματα, το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο είναι απαράδεκτο. Ναι, δεν πρέπει να τρέχουμε, αλλά και το ίδιο το οδόστρωμα είναι γτπ

Εντος πολης μεγιστη ταχυτητα 50χαω. Και με 70 χαω δε φευγεις απο τη στροφή. οι βιαστικοί.....να μας αφηνουν σιγα σιγα....

@19:24 αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε χωματόδρομους και να χαλάμε τα αμορτισέρ μας (και όχι μόνο).

Στο σημείο αυτό, μετά το βενζινάδικο, υπάρχει είσοδος αυτοκινήτων στο απέναντι ρεύμα της Λεωφ. Ο.Η.Ε. από αριστερά. Πολλές φορές βγαίνουν χωρίς να ελέγξουν καλά τον δρόμο και βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σου. Πρέπει να απαγορευτεί αυτή η είσοδος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.