«Βόμβα» Τσιαμούλου για Παυλή για στήριξή του από την κυβέρνηση

«Βόμβα» Τσιαμούλου για Παυλή για στήριξή του από την κυβέρνηση

Οκτώβριος 22, 2018 - 17:17
14 σχόλια

Την κάλυψη του δημάρχου από την κεντρική κυβέρνηση σε σχέση με το οικονομικό σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ ως ενδεχόμενο ανέφερε ο Νίκος Τσιαμούλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ τη Δευτέρα.

Ξεκινώντας, ανέφερε ότι η παράταξή του συνεχίζει και εντατικοποιεί την αντιπολιτευτική της γραμμή και θέτει υπόψη των μελών προβλήματα που έχουν να κάνουν με αποφάσεις του ΔΣ Τρίπολης που ακυρώνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και φυσικά με την ΚΕΔΗΤ και με την επέκταση του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη.

Ο κ. Τσιαμούλος κατηγόρησε τη διοίκηση του Δήμου για απραξία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρακτική σας είναι να μην κάνετε απολύτως τίποτα».

«Η ΚΕΔΗΤ θα έχει τύχη του Βοσυνιώτειου», είπε, ζητώντας από τον κ. Παυλή να πει αν υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή των εργαζομένων στον Βρεφονηπιακό του Βοσυνιώτειου, τονίζοντας ότι η βιωσιμότητα υπάρχει περίπτωση να έχει στηριχθεί στην Περιφέρεια και στον κ. Τατούλη.

Τι ισχύει με το Βοσυνιώτειο, υπάρχει περίπτωση να κλείσει;

Ένα επόμενο θέμα που επεσήμανε, είχε να κάνει με την Αποκεντρωμένη η οποία ζητεί να μάθει  τι γίνεται και με την Κανονιστική στο Λεβίδι.

Επιγραμματικά απάντησε ο κ. Παυλής στα ερωτήματα που έθεσαν τα μέλη της αντιπολίτευσης κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Για το Βοσυνιωτείο ανέφερε ότι υπάρχουν οφειλές, πλην όμως από τα 300.000 ευρώ έχουν πληρωθεί παλιά παγιωμένα χρέη.

Ο κ. Παυλής δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα λεγόμενα του κ. Τσιαμούλου για την Περιφέρεια, αναφέροντας: «Αν υπάρχει η πολιτική απόφαση, μάλλον λάθος πόρτα χτυπούν, γιατί άμα το ίδρυμα κλείσει, τότε θα περάσει στον Δήμο».

Όσον αφορά στην ΚΕΔΗΤ, ο κ. Παυλής πρότεινε: «Δεσμεύομαι μπροστά σας, να αναθέσουμε με απόφαση ΔΣ ορκωτούς ελεγκτές. Νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι θέλουμε να κρύβουμε πράγματα. Μπορούμε να αναθέσουμε με απόφαση ΔΣ ορκωτούς;».

«Όχι, δεν μπορείτε», απάντησε ο κ. Κακλαμάνος.

Να εξουσιοδοτήσουμε την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ανεξάρτητα από εμάς να χειριστεί το θέμα των ορκωτών;, ρώτησε ο κ. Παυλής.

«Το πόρισμα έχει αποσταλεί στην κεντρική διοίκηση από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Ας αναμείνουμε να δούμε τι λέει αυτό το περίφημο πόρισμα. Αφού η Αποκεντρωμένη δεν εγκρίνει, ας βγάλει απόφαση από εκεί», είπε τέλος ο δήμαρχος.

Για την Κανονιστική για το Λεβίδι, ανέφερε ότι η Αποκεντρωμένη δεν συμφωνεί και έχει ζητήσει επιπλέον εξηγήσεις για την Κανονιστική, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, είναι σε ισχύ η παλιά Κανονιστική.

Στη δευτερολογία του ο κ. Τσιαμούλος και ύστερα από την δέσμευση του δημάρχου να μπουν αύριο ορκωτοί στην ΚΕΔΗΤ, ανέφερε:

Αν βγείτε και ζητήσετε συγνώμη για αυτό που έχει γίνει στην ΚΕΔΗΤ τότε εμείς θα βάλουμε πλάτη και θα μπορέσουμε να μπούμε ως αντιπρόεδροι στο πλευρό του κ. Ταλούμη που σας έχει ζητήσει να αναλάβει την προεδρεία για να σωθεί η επιχείρηση.

Στο τέλος της τοποθέτησής του ο κ. Τσιαμούλος έριξε «βόμβα» στη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης και στον κ. Παυλή, αναφέροντας ότι η παράταξή του τώρα ζητεί την κάλυψη από την κεντρική κυβέρνηση για την ΚΕΔΗΤ.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Εσυ Νικολακη,το μονο που ξερεις ειναι να ριχνεις λαδι στη φωτια!!!Και να ανακατευεις το συμπαν. Αστο αγορι μου,δεν πειθεις!!!!

Το ιδρυμα σε λίγες μέρες θα κλείσει από αδιαφορία όλων και ειδικά του Δημάρχου. Μόνο Ο τατουλης έδωσε χρήματα και μας στηρίζει.

Δεν κατάλαβα γιατί να μην κλείσει αν δεν βγαίνει με νόμιμο τρόπο!. Τις φιλανθρωπίες στον ιδιωτικό του βίο ο καθένας. Στον δημόσιο κλείνει ο βιοπαλαιστής που τον αρμέγει ο κρατισμός και παραμένουν ανοιχτές δημόσιες δομές με γνωστώ τω τρόπω διορισμένους με ειδικές ενέσεις

Νικολακη μην γινεσαι πατροκτονος απο αυτον εχεις διδαχθει και εσυ το ιδιο εισαστε

18.09 και 19.36.ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΠΟΣΟ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ,ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ,ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ.

@06:31 Πες του να προσέχει μην του φύγει 'κανας πόντος από την πολλή ένταση. Και πού είσαι; Μπράβο ρε θηρίο το βρήκες; Όλοι όσοι γράφουν σχόλια εδώ μέσα εναντίον κάποιου άλλου, πληρώνονται και μάλιστα αδρά. Είναι καλοπληρωμένοι όπως λες. Αυτό το χάρισμα πάντως μην το αφήσεις, να το εξελίξεις, για να προβλέπεις πότε θα φας τη σφαλιάρα

ρε 06.31 ο τσαμουλος αγγιξε σοβαροτατα θεματα εχεις δικιο αλλα με χρονοκαθηστέρηση γιατι για τα ιδια φωναζαν στην προηγουμενη συνεδριαση του ΔΣ ο σμυρνιωτης με τον τζιουμη αλλα δεν θα το ειχε παρει χαμπαρι!!!!

TA ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΣ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,ΚΕΔΗΤ,ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.