Τα «ρεζιλίκια» του ΔΣ Τρίπολης (vid)

Τα «ρεζιλίκια» του ΔΣ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 23, 2018 - 10:41
12 σχόλια

Από το πουθενά και χωρίς κανείς να το περιμένει, μεγάλη ταραχή προκλήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου με αφορμή τις καμένες λάμπες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, αλλά και την λέξη «ρεζίλι».

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, (δείτε ΕΔΩ) ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έθεσε υπόψη των μελών το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον χαμηλό φωτισμό στην πλατεία Αγίου Βασιλείου κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας.

Η φράση «γινόμαστε ρεζίλι, φτιάξτε τα  φώτα» φαίνεται να εξόργισε τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας Σωτήρη Παπαδημητρίου ο οποίος επανέφερε το θέμα ενώ αυτό είχε κλείσει και, απευθυνόμενος στον κ. Τζιούμη, του είπε ότι η αλλαγή στις λάμπες έγινε τη Δευτέρα και με τις κατηγορίες του για τις καμένες λάμπες γίνεται ο ίδιος ρεζίλι.

Δεν μπορούμε να λέμε ότι γινόμαστε ρεζίλι για δύο καμένες λάμπες κεντρικού φωτισμού στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, είπε ο αντιδήμαρχος Σ.Παπαδημητρίου εγκαλώντας τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, προσθέτοντας ότι «ρεζίλι γινόμαστε με τα ερωτήματα που φέρνετε στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης»

Φανερά εκνευρισμένος, ο κ. Τζιούμης σηκώθηκε από τη θέση του ζητώντας από τον αντιδήμαρχο να κάνει σωστά τη δουλειά του και τονίζοντας ότι ενώ γνώριζε το πρόβλημα, δεν έκανε την αλλαγή στις λάμπες από την Παρασκευή προτού έρθει το ιερό κειμήλιο και περάσουν από την πόλη εκατοντάδες κόσμου.  

Ντροπή σας που ξέρατε για τα καμένα φώτα και δεν τα αλλάζατε, από την Παρασκευή που είχαν έρθει και οι λάμπες

Ο κ. Παπαδημητρίου απέδωσε την ένταση του κ. Τζιούμη στο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αναφέροντας ότι όλα γίνονται χάριν εντυπωσιασμού και με τον κ. Τζιούμη να λέει ότι οι εντυπώσεις που έχει ο κόσμος για τη δημοτική αρχή είναι εντυπώσεις ξεφτίλας.

Μετά από περίπου 3 λεπτά έντασης παρενέβη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Α. Κακλαμάνος και ζήτησε από τους ομιλητές να επανέλθουν στην τάξη και να σέβονται ο ένας τον άλλον.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωνές και ταραχή στο ΔΣ Τρίπολης για δύο λάμπες


12 Σχόλια

Τις πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων θα τις αλλάξετε γιατί τις έχουν σκεπάσει με διαφημιστικά και δεν φαίνεται κανένα σήμα; Πρέπει να γίνουν πρώτα τροχαία;

Οι καμένες λάμπες στις κολώνας ήταν 10.Κωστα πήγαινε στην αποθήκη του δήμου και δες το τιμολόγιο ποτέ πήραν τις λάμπες ,πόσες πήραν ,πόσες έβαλε στην πλατεία ο τεχνίτης για να δεις οι ψεύτρα πως θα ξαναπούν ψέματα.παντως η πλατεία τώρα έχει ωραίο φωτισμό .σε ευχαριστουμε

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΒΙΒΛΟΥΣ.ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ...........

ρε 22,30 για ποιον τσαμουλο στον δευτερο γυρο λες?το Νικο?ρε μπας και δεν εισαι καλα ?που να παει ο πουθενας ουτε τεταρτος το 19 μπας και ηρεμησουμε με δαυτον.Το 2019 θα χτυπηθουν σμυρνιωτης τζιουμης για την δημαρχεια αυτο το καταλαβαίνουν και οι πετρες

Εξαιρετικό άρθρο, ιδιαίτερα το οπτικό υλικό. Να δημοσιεύετε περισσότερα αντίστοιχα να ενημερώνεται ο κόσμος στο που οδηγούν οι επιλογές του στην κάλπη, μιας και μας έρχονται σύντομα και τους λόγους που διαχρονικά αυτή η πόλη υποφέρει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.