Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε η Τρίπολη (pics,vid)

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε η Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 20, 2018 - 20:20
23 σχόλια

Την  Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε η Τρίπολη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και πίστης.

Εκατοντάδες ευσεβείς χριστιανοί συνέρρευσαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη για να υποδεχθούν το σπουδαίο αυτό κειμήλιο της Χριστιανοσύνης, το οποίο έφθασε από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου όρους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε λιτανεία και μέγας εσπερινός στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 21 Ὀκτωβρίου 2018

ΩΡΑ 7:00 π.μ.: Ὄρθρος καί Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΩΡΑ 12:00 μ.μ.: Παράκλησις εἰς τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον.

ΩΡΑ 4:00 μ.μ: Ἀκολουθία τῶν Ὡρῶν.

ΩΡΑ 5:30 μ.μ.: Ἑσπερινός – Παράκλησις εἰς τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον – Κήρυγμα ἀπό τόνἩγούμενον τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Βατοπαιδίου Πανοσιλογιώτατον Ἀρχιμανδρίτην κ. Ἐφραίμ.

ΩΡΑ 10:00 μ.μ. – 1:00 π.μ.: Ἱερά Ἀγρυπνία.

 

Δευτέρα 22  Ὀκτωβρίου 2018

ΩΡΑ 7:00 π.μ.: Ὄρθρος καί Θεία Λειτουργία.

ΩΡΑ 12:00 μ.μ.:  Παράκλησις εἰς τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον.

ΩΡΑ 4:00 π.μ.: Τέλεσις Ἱεροῦ Μυστηρίου Εὐχελαίου.

ΩΡΑ 5:30 μ.μ.: Ἑσπερινός – Παράκλησις εἰς τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον.

ΩΡΑ 10:00 μ.μ. – 1:00 π.μ.: Ἱερά Ἀγρυπνία.

 

Τρίτη 23-10-2018

ΩΡΑ 7:00 π.μ.: Ὄρθρος καί Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία Ἁγίου Ἀποστόλου Ἰακώβου τοῦ Ἀδελφοθέου.

ΩΡΑ 11:00 π.μ.:  Παράκλησις εἰς τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον.

ΩΡΑ 12:00 μ.μ.:  Ἀναχώρησις τῆς Τιμίας Ζώνης δι’ Ἅγιον Ὄρος.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου υποδέχθηκε η Τρίπολη


23 Σχόλια

Εικονολατρεία από τη μια , σήψη και δυσοδία από την άλλη και στη μέση οι ψηφοθήρες

Κλειστοί δρόμοι απο τον ΟΤΕ μέχρι το ζαχαροπλαστείο του Λάκη για να επιβεβαιώνουν μερικοί ποιός έχει το πάνω χέρι

EKSOFRENON ,γιατι ζοριζεσαι;Την χλαμυδα σου και την ασπιδα σου και γρηγορα στο Μαίναλο, για να τα πεις με τον Πανα.

20:28 Τους αγράμματους και ανορθόγραφους σαν τα μούτρα σου, τους ξέχασες

σας ποναει ε?τι ακριβως ζορι τραβατε?τιμη μας και μεγαλη βοηθεια μας η ελευση της Αγιας Ζωνης στην πολη μας.Εαν εσας δεν σας αρεσει να μην πατε,σας πηγε κανενας με το ζορι?οχι.Εαν ομως ερχοταν κανενας απο αυτους που ψηφιζεται , ακολουθητε και πιστευεται θα τρεχατε.

11:17 Εσύ πάντως θα πρέπει να πας να προσκυνήσεις από τους πρώτους, μήπως και πάρεις τη θεία φώτιση και μάθεις να γράφεις ελληνικά με τα χέρια κι όχι με τα πόδια. Πόνεσαν τα ματάκια μας. Φαντάζομαι στο σχολείο πώς έγραφες. Ο εφιάλτης δασκάλων και καθηγητών θα ήσουνα

σωπα καλε τι μας ειπες? η ορθογραφια μου σε πειραξεε?ηαληθεια γιαυταπου σου ειπα?

Εσυ αθεε που μπηκες εδω να βγαλεις χολη ,το ΝΟΥ σου, γιατι θα ταπεινωθεις μια μερα και θα κλαις σαν μικρο παιδι.Σεβασου την πλειοψηφια των συντοπιτων σου.

16/55 Κι εσύ μαζί με έναν άλλο πιο πάνω σεβαστείτε την όραση των συντοπιτών σας, τους έχετε στραβώσει έτσι όπως γράφετε

Πρόχειρο συμπέρασμα: ούτε ο θεός δεν μπορεί να βοηθήσει τους ανορθόγραφους. Οι άθεοι είναι αλάνθαστοι

Να πιστεύει κανείς οτι θέλει,αλλά να ξεκαβαλήσει η συντεχνία απ το σβέρκο μας....όχι κράτος εν κράτει...διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας ΤΩΡΑ!!!

ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΝΕΕΙ ΑΝΕΜΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΣ,ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΑΖΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Το να σχολιάσεις όμως αρνητικά και ειρωνικά κάτι που πιστεύει ο άλλος, μόνο κόμπλεξ φανερώνει.

@21:43 Επίσης στην Ορθοδοξία υπάρχουν και οι πεζοί χαρακτήρες, αγαπητέ. Μας βγήκαν τα μάτια για να διαβάσουμε τα κεφαλαία σου

Αν η ορθοδοξία δεν είναι φόβος, τότε το πρόβλημα το έχετε εσείς οι πιστοί που τη χρησιμοποιείτε σαν ρόπαλο εναντίον των μη πιστών.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα σχόλια. Τα 3/4 αφορούν τα ορθογραφικά λάθη.. Αστειότητες δημοτικού. Οι περισσότεροι μπορείτε να ξεκινάτε τα σχόλια σαν τα παιδάκια.. Ναι αν θες να ξέρεις αυτό δεν γράφεται έτσι..... ......

η ορθοδοξια ειναι η αληθεια και πραγματικη πιστη μην την συνχέετε με αυτους που την πρεσβεύουν,θα ερθει η ωρα για αυτους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.