Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ν. Πατσαρίνος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ν. Πατσαρίνος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Οκτώβριος 19, 2018 - 20:41
5 σχόλια

«Το ''εγώ'' να δώσει τη θέση του στο ''εμείς'' για το καλό των νέων και των λαϊκών στρωμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκος Πατσαρίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ArcadiaPortal.gr.

O επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ξεκαθάρισε ότι η τελική του απόφαση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν έχει ληφθεί, καθώς βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων, που έχουν να κάνουν με το αν ο κ. Γ. Δέδες είναι αυτός που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, δείχνοντας την πρόθεσή του να συμμετάσχει ξανά στο ψηφοδέλτιο του οποίου ίσως ο κ. Δέδες ηγηθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το κυβερνών κόμμα προκρίνεται ο  γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες ως επικεφαλής της παράταξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο οποίος το  2014 είχε κατεβεί στις εκλογές ως υποψήφιος του ΠαΣοΚ είχε κάνει μια καλή πορεία, χάνοντας τη δεύτερη θέση από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Οδυσσέα Βουδούρη για 1.230 ψήφους (15,72% έναντι 15,38%).

Ο κ. Πατσαρίνος τόνισε ότι ανήκει σε έναν πολιτικό χώρο που όλα γίνονται συλλογικά και ότι πρώτο ρόλο θα παίξει αν ο συναγωνιστής, όπως είπε χαρακτηριστικά, Γιώργος Δέδες θα παίξει τον πρώτο ρόλο στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

«Είμαστε σε αναμονή για τη λήψη αποφάσεων» είπε ο κ. Πατσαρίνος εκτιμώντας ότι έως και τον επόμενο μήνα θα έχει ξεδιαλύνει το τοπίο.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος έχει δώσει τις δικές του μάχες τόσο στον β' βαθμό αυτοδιοίκησης με την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» όπως επίσης και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

 Είμαι αρκετά χρόνια και έχω δώσει πολλά και πιστεύω ότι συλλογικά έχουμε δώσει τον δικό μας αγώνα για μια περιφέρεια με ανάπτυξη, έτσι συνεχίζουμε  μια μάχη για την Περιφέρεια και το καλό των πολιτών

Σε ερώτηση μας για το αν το γεγονός ότι ο κ. Δέδες στις προηγούμενες εκλογές το 2014 διεκδίκησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος περιφερειάρχη με την παράταξη «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» απέναντι από τη δική του παράταξη, ανέφερε ότι η κατάσταση πριν από τέσσερα χρόνια ήταν διαφορετική, προσθέτοντας ότι αυτά συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Δέδες είχε ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές και έπειτα συνέχισε το κυβερνητικό του έργο του από τη θέση του  γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων. Είμαστε στον ίδιο δρόμο και μπορούμε από κοινού να δώσουν τη μάχη  για μια καλύτερη Πελοπόννησο

Ο κ. Πατσαρίνος φάνηκε θετικός στο να μείνει στο πλευρό του Γιώργου Δέδε αν και εφόσον αυτός είναι που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, τονίζοντας ότι θα εκτιμήσει την κατάσταση και ύστερα και ο ίδιος θα λάβει τη δική του απόφαση για τις επερχόμενες εκλογές.

Όπως υποστήριξε, καλό είναι να υπάρχει μια ανανέωση στα πρόσωπα που υπηρετούν την Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι είναι καλό να έρχονται νέες δυνάμεις για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, για ακόμα μία φορά επεσήμανε ότι αναμένει και ο ίδιος τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν για το ψηφοδέλτια της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» αλλά και την κατεύθυνση που θα υπάρξει.

Πρέπει να υπάρχει ανανέωση στα ψηφοδέλτια και να βγαίνουν νέες συνθέσεις και φυσικά να υπάρχει συνεργασία, πάντα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που έχουμε ενισχύοντας τη δημοκρατία και τις συλλογικές αποφάσεις

Τέλος, ο κ. Πατσαρίνος ερωτώμενος για το ποιο θα είναι το πρώτο ζήτημα που θα θέσει υπόψη των συλλογικών οργάνων για το καλό της Περιφέρειας,  ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά μείζον ζήτημα για την Πελοπόννησο είναι να φύγουν οι ιδιοτέλειες και το «Εγώ» να δώσει τη θέση του στο «Εμείς» για το καλό της Περιφέρειας και των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν, σεβόμενοι πρώτιστα τους νέους ανθρώπους και τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται περισσότερο.

Πρέπει να έρθουν καλύτερες μέρες για την Πελοπόννησο γιατί της αξίζει.

Έφη Καστραντά


5 Σχόλια

Κρατάμε την αναπνοή μας σ'αυτό το πόκερ Πατσαρίνου - Μπουντρούκα

Μόνο να προσέξει καλά ο κ. Πατσαρίνος να μην δημιουργηθεί ρεύμα και του πάρει ο αέρας τα χαρτιά του

Δεν έχει χαρτιά ο κ. Πατσαρίνος, ότι του πούνε οι από πάνω θα κάνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.